SuntHastfornuft: Vackra Ågårdens Zafir

ALBUM

Medlemmars album och bilder

Vackra Ågårdens Zafir av SuntHastfornuft

Vackra Ågårdens Zafir

Bild 3 av 4

Antal röster: 0   Antal kommentarer: 0

(Logga in för att skriva en kommentar)

Om bilden

Bilden visad: 165 gång(er).
När jag såg henne första gången som åring kom hon direkt fram med en öppen och positiv blick; "Vem är du?", "Vad vill du?" Och lika direkt fångade hon mitt hjärta och intresse.
Hela hennes utstrålning präglas av positivitet, vänlighet och nyfikenhet, så härligt typiskt för en utåtriktad vänsterhjärna! Detta är en häst med attityd, självsäkerhet och vilja!

Zafir är visad som 1-åring med det mycket goda resultatet Reserv Best in Show med 9:or på Typ och Trav! Hon kommer att bli D-ponny av den smäckrare modellen, och med hennes rättframma och nyfikna sätt är jag övertygad om att hon gör succé på tävlingsbanorna - dressyr, hoppning, working equitation eller fältritt - inte bara resultatmässigt utan också i det att hon SYNS!

Detta är en tjej du kommer ha riktigt roligt med, som kommer att vilja lära sig, och vilja lära sig mycket! Titta bara på hennes halvbror Lucky. :-) Inte bara en likadan vacker stjärn, utan också väldigt lika personligheter, dock är Zafir ännu mer öppen och utåtriktad!

Fotograf: SuntHastfornuft


Bilden tillhör albumet Nära & Kära Hästar som innehåller 4 bilder. Detta är bild 3. Bläddra mellan bilderna i albumet genom att använda pilarna nedanför bilden.

Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.