Sportkollen - En lrdag i stallet!

Sportkollen

JAN
15

En lrdag i stallet!


Igr kte vi ut till stallet! Per fljde med mig och skulle installera min TrailerCam


Jag valde att rida Cajza istllet, fr teknisk det r jag verkligen inte!


Dock blev jag jttefrvnad ver att han klev in i stallet nr jag precis hade trnsat. Han var redan klar!

Det hade varit jtteenkelt att installera den, s han ville titta nr jag red istllet.

Han skrittade och travade fram Cajza t mig, medan jag stllde upp hinder och mttade.

Jag hoppade stutts och ngra andra lga hinder, sen var hon som en drm att rida! Jag kom p att det var lngesen jag hoppade och frstr att hon var taggad ;)

D var stutts jttebra, fr d kunde hon inte springa s fort!


Efter ngra sprng s galopperade jag mycket volter och stllde henne utt. Plstligt bras jag ut, "hon r som en drm att sitta p just nu"!

Sen flinade jag t mig sjlv ver att jag sagt s! haha

Cajza fick mnga sockerbitar igr...!


Jag och Per gick tillsammans ut till transporten s att jag fick vlja vart jag ville ha den placerad.

Elen till kameran snor man fin fint frn lampan i trailern.


Sen fick jag sitta och ropa, lite hger, lite upp, n, lite ner..!

Men tillslut fick jag perfekta vinkeln :)

Ni kommer vl ihg rabatten som jag ordnat p TrailerCam t er?

Om funderat p att skaffa en trailer Cam en stund eller bara nu knner att ni mste ha en, d har jag fixat en sak t er :)


Om ni gr in p www.ludawebshop.se och kper just den hr kameran som jag har hemma och anger koden "Annelie - mitt i vardagen", s fr ni ett exklusivt erbjudande! Ni fr 10% rabatt p kameran av modellen trailer Cam Digital 7", det gller tom 15/2-2012.

/annelie


taggar


liknande webbartiklar


Lst 39831 ggrcomments powered by Disqus

Mer frn sportkollen

MAJ
02

Envalira des Dames till Douglas Lindelw


Ny hst till Lindelw, som bygger fr framtiden.
Arkivfoto: Tomas Holcbecher

Douglas Lindelw har kpt det sexriga stoetEnvalira des Dames (fdd 2010 e. Stakkato ue. Banboula du Tot) frn den brasilianska ryttaren Thiago Ribas da Costa.

Fr Equnews berttar Thiago, som tvlat hsten till och med 1,30-klasser med placering, att det blev svrt att behlla henne nr intresset kade trots att han verkligen var frtjust i det unga stoet. Enligt ryttaren ger hon en hrlig knsla, r frsiktig och har stor mental styrka. Till slut kom budet som han inte kunde sga nej till, men han r vertygad om att han kommer att f se hsten p de stora arenorna i framtiden d med Douglas Lindelw i sadeln.

Klla


Annelie LundkvistLst 6124 ggr Kommentarer Kommentera

MAJ
02

Hickstead-embryo slt fr rekordsumma till Sverige


Hickstead tillsammans med Eric Lamaze.
Arkivfoto: Tomas Holcbecher

Drygt nio mnader efter starten harEmbryoauction.com slt sitt dyraste embryo. Med legendariska Hickstead som pappa var intresset fr auktionen stort och den vanns av en svensk kpare.

Hickstead, som tillsammans med Eric Lamaze hade stora framgngar i de strsta msterskapen till exempel OS avled p tvlingsbanani Verona efter en avslutad runda. Ddsorsaken var brustenkroppspulsder. Man har inte mycket semin kvar frn hingsten, men auktionssajten har allts ftt fram ett embryo med honom som pappa. Mamma rTsarina de la Loge, som r efter hingsten Ideal de la Loge.

Ideal de la Loge tvlades tidigare av fransmannen
Roger-Yves Bost i yttersta vrldseliten, han vann bland annat tv omgngar av Global Champions Tour. Just nu tvlar Roger-Yves Bost Tsarinas helbrorQoud'Coeur de la Loge och segrade nyligen vid ssongens andra Global Champions Tour-tvling i Mexiko.

Embryot sldes fr rekordsumman 34.000 euro, ngot som motsvarar drygt 312.000 svenska kronor.

Fadern Hickstead:


ModernTsarina de la Loge:Annelie LundkvistLst 8458 ggr Kommentarer Kommentera

MAJ
02

Tvlingsreglementet 2017 dags att tycka till


Arkivfoto: Hippson

Via Svenska Ridsportfrbundets hemsida kan du fram till den 16 maj lmna synpunkter p det tvlingsreglemente som ska glla fr kommande tvrsperiod.

I september 2012 startade arbetet med omskrivningen av samtliga Svenska Ridsportfrbundets tvlingsreglementen (TR) eftersom det hade blivit tydligt fr frbundet att TR behvde en genomgng av sprk, kapitelindelning och register.

TR under tvrsperioder
Frn 2013 gller reglementena i tvrsperioder fr att alla aktiva, arrangrer och officiella funktionrer ska kunna vara mer delaktiga i processen med TR-arbetet. Under sommaren 2015 hade medlemmarnamjlighet att komma in med synpunkter infr omskrivningen 2017-2018, nu r det dags att lmna synpunkter p respektive grens TR.


Annelie LundkvistLst 8549 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan fr Sportkollen »Populrt hos Charlies

Husbloggare

Ridit dressyr ute idag!

Therese

"Skna Maj, vlkommen till vr byggd igen!"

Stalldrmmar

Genrep infr trerstest och lovande lshoppning

Lisen

Till Husbloggarna