Sportkollen - En mysig kväll i stallet!

Sportkollen

NOV
15

En mysig kväll i stallet!

Min måndagskväll i stallet var perfekt! Per skulle iväg för att kolla på hockey med sina kompisar och komma hem ganska sent.

 

Det gav mig friheten att vara i stallet länge :) Iofs så är jag där länge oavsett vad han gör, men nu behövde jag inte ha dåligt samvete för att någon satt hemma och väntade på mig.

 

Boxen mockades extra noga, höpåsar för flera dagar framåt vägdes upp och C fick sig en riktigt lång rykt.

 

Hon blev även proppmätt på allt knäckebröd som jag gav henne ;) 


Det är väldigt skönt att vandra runt i stallet och småpyssla en hel kväll utan att egentligen behöva göra något.

 

Förberedelserna inför söndagens flytt påbörjades även lite smått, tur att jag inte har så mycket saker :)


Ikväll blir det ett joggingpass för C, och om jag känner damen rätt så kommer hon vara pigg som en lärka!

 

Först: En dag på jobbet! Härligt, nästa vecka sker det så mycket roliga saker som jag planerat i två veckor nu! 

 

Hoppas att ni får en fantastisk tisdag!

 

 


/annelietaggar


liknande webbartiklar


Läst 35065 ggrcomments powered by Disqus

Mer från sportkollen

MAJ
29

Följ finalerna i Norrköping live


Foto: Norrköping Horse Show

I dag, söndag, är sista dagen av Norrköping Horse Show och dags för finaler. Bland söndagens klasser finns andra omgången av 7-star och Grand-Prix-finalen över 1,50-hinder med winning round. Tävlingarna kan följas live via webb-tv med start klockan 12.

Webb-tv

Start- och resultatlistor nationella klasser

Start- och resultatlistor elit


Annika GrundbergLäst 1564 ggr Kommentarer Kommentera

MAJ
28

Henrik: "Någon gång måste man gå vidare"


  
Häromdagen blev det offentligt. Till hösten slutar Henrik von Eckermann sin anställning hos Ludger Beerbaum efter tolv år. Planen är att starta en verksamhet i egen regi, men än är ingenting klart.
  
Text: Annika Grundberg
Foto:
Tomas Holcbecher
  
– Planerna är öppna, men jag vill stanna kvar i området och i Tyskland. Jag har varit där så länge och jag vill hålla mig kvar på samma höga nivå. Då är allt så mycket lättare i Tyskland, säger Henrik von Eckermann när vi når honom på telefon från tävlingarna i Rom.
Henrik har hunnit bli 35 år, att han väljer att lämna tryggheten hos Stall Beerbaum är för att han vill hinna pröva att stå på egna ben innan det är för sent.
– Jag har varit hos Ludger Beerbaum i tolv år och om jag ska göra något själv så är det dags nu. Det finns ingen konflikt i det och jag jobbar ju kvar som vanligt till den första september. Jag har verkligen levt min dröm hos Beerbaum. Hur framtiden ser ut och om det blir bättre eller sämre, det står skrivet i stjärnorna.
   
En häst följer med
Än så länge är det klart att Henrik har en häst säkrad efter den första september. Det är svenskägda Yajamila som ägs av Karoline Goldberg. När Hippson når Henrik är han i Rom och tävlar. Han har tidigare under lördagen placerat sig tia i lilla rundans Grand Prix med Gotha och i morgon söndag väntar förhoppningsvis den avslutande Grand Prix-klassen.
– Jag ligger en utanför, så det är lite surt. Vi får se under kvällen om det är någon som bestämmer sig för att inte rida så att jag kommer med, säger han.

Arkiv: Henrik lämnar Ludger Beerbaum


Annika GrundbergLäst 12799 ggr Kommentarer Kommentera

MAJ
28

Rolf-Göran Bengtsson och Casall Ask sexa i GCT


Arkivfoto: Tomas Holcbecher

Uppdaterad 19.10:
Rolf-Göran och Casall Ask slutade på en sjätte plats efter att ekipaget fick en rivning i omhoppningen. Vann gjorde Ludger Beerbaum, Tyskland, och Chiara 222 efter en felfri och supersnabb omhoppning.

Efter den sjunde omgången leder Christian Ahlmann fortfarande, Ludger Beerbaum klättrar till en andra plats bara en poäng före Rolf-Göran Bengtsson på tredje plats.


Uppdaterad 18.10:
Rolf-Göran Bengtsson och Casall Ask var felfria i den andra omgången också. Nu väntar vi med spänning på omhoppningen!


Uppdaterad 16.45:
Rolf-Göran Bengtsson och Casall Ask fick till en felfri första runda, precis inom tiden, och är vidare till den andra rundan.


FÖRHANDSINFORMATION

Rolf-Göran Bengtsson är enda svensk i startlistan i den sjunde omgången av Global Champions Tour i franska Chantilly. Rolf-Göran rider Casall Ask i klassen som startar 15.30.
  
Den femstjärniga klassen över 1,60-hinder rids i två omgångar, där de 18 bästa går vidare och får rida den andra rundan. Rolf-Göran och Casall Ask har startnummer 31 i det 48 ekipage stora startfältet. Klassen kan följas via arrangörens webb-tv.

Angelica Augustsson Zanotelli och Jonna Ekberg är också på plats i Chantilly och för Jonna Ekberg blev det en sjunde plats med Air Pia v.Z i en 1,45-klass under lördagen. 

Startlista LGCT Grand Prix
Webb-tv
Övriga resultat


Annika GrundbergLäst 19418 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Sportkollen »Populärt hos Charlies

Husbloggare

Vinnarhästen ACINDO SB!

Therese

En smula Alzheimer?

Kajsa Boström

Skogen

Saras vardag

Till Husbloggarna