Sportkollen - Gagnef 110

Sportkollen

JUN
20

Gagnef 110

Första klassen på meetinget!
Ville ha en bra runda i ryggen, så jag red långa vägar i omhoppningen och fick på så vis 1 tidsfel i omhoppningen.

 taggar


Läst 28069 ggrcomments powered by Disqus

Mer från sportkollen

APR
19

Lyon: Bra start i finalen för Tinne Vilhelmson Silfvén


Don Aurello såg ut att trivas i Lyon, även om han kanske var en aning spänd. Arkivfoto: Tomas Holcbecher
   
– Nu är världscupfinalen igång, sa SVT:s Maria Wallberg när Tinne Vilhelmson Silfvén tackat domaren och klappade om Don Auriello efter sin ritt. En start som blev klart godkänd.

I skrivande stund ligger Tinne Vilhelmson Silfvén och Don Auriello på en tredjeplats med 75,086 procent, när nio av de 17 ryttarna har startat. "Anton", som Don Auriello kallas, såg ut att trivas inne på arenan i Lyon. Det blev några missar i programmet, bland annat i halten där han korrigerade sig bakåt innan ryggningen och i slutet av bytena i varje.
Men det fanns även många ljuspunkter där de briljerade, bland annat i "saxen".

Just nu leder Helen Langehanenberg och Damon Hill NRW på 83,343 procent före Edward Gal och Glock´s Undercover på 79,757 procent.

Livesändning via SVT-play
Onlineresultat


Läst 318 ggr Kommentarer Kommentera

APR
19

Se sista delen av ”Ryttareliten: Stallet”


  
I det allra sista avsnittet av webbteveserien "Ryttareliten: Stallet", om hästskötarna, säger Linnéa hejdå till hästar och människor på Kronekulla. Nya tävlingsgroomen Johanna följer med till Falsterbo där även Grevlunda-gänget befinner sig.    
  
Kommer ni att sakna serien?
  
Till del 12 av "Ryttareliten: Stallet" (09:01 lång) 


Anki YngveLäst 5758 ggr Kommentarer Kommentera

APR
19

15.00-18.00: Se Tinne rida världscupfinal


Klicka här för att komma till direktsändningen i SVT Play!
 
Foto: Tomas Holcbecher
  

Världscupfinalerna i Lyon är igång på riktigt - hoppningens första delfinal reds i går. Malin Baryard Johnsson fick en rivning och har med sig femton poäng till dagens klass. Och i dag är det debut för Tinne Vilhelmson Silfvén och Don Auriello.

DRESSYR
Dressyrens första delfinal börjar klockan 15.00, Tinne Vilhelmson Silfvén startar som nummer 7 av 17 klockan 16.03. Du kan se hela klassen live i SVT2 och SVT Play.
Följ online-resultatet här
Startlista 
Livesändning, SVT Play
 

FEI-TV fick en pratstund med Tinne Vilhelmson Silfvén under gårdagen. Och visst är formen god - vårt svenska hopp ser fram emot dagens klass:HOPPNING
I hoppningens andra delfinal höjs alla hinder med tio centimeter - hinderhöjden ligger i dag på 1,60. Startordningen är omvänd efter gårdagens klass. Pius Schwizer som vann i går startar alltså sist. Malin Baryard Johnsson går ut med startnummer tretton.
Startlista
Livesändning, SVT-play


Läst 6587 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Sportkollen »