Sportkollen - Inga konstigheter!

Sportkollen

NOV
22

Inga konstigheter!

Idag nr jag kom ut till stallet s var det tre ponnyer som hoppade i ridhuset. Jag skulle rida p utebanan, men blev stoppad av trnaren. Klart att jag ocks fick vara i ridhuset!

Sn instllning gillar jag :) Alla fr plats och vi samsas om ridhuset! Iofs s r jag den enda inackorderingen som rider min hst sjlv flera dagar i veckan p anlggningen, det r ocks vldigt sknt!

Man kan ka ut till stallet och stnga av telefonen, sen r det bara tyst!

En av mammorna stod och filmade sina dttrar med sin iPad. Inga konstigheter. Jag var tvungen att ta en bild fr jag har aldrig sett ngon gra det frut p en ridlektion!

Det var s sknt att komma ut till stallet idag, p vgen ut pratade jag med Cs frra gare. Han r en av mina bsta vnner och vi pratade om C, hur hon betedde sig som 5 ring etc. Ganska roligt att hra historier nu, som man egentligen redan hrt, men inte lyssnat p samma stt som nu.

Cajza fick jogga runt lite idag ocks, imorgon ska hon skrittas. Sen fr hon vila torsdag - sndag, jag rider igen p mndag. Hon har gtt ganska hrt nu och r vrd en vila tyckte jag!

Eftersom jag har otroligt mycket p jobbet denna vecka, samt ska ka p dop i Halmstad fr min sta brorsdotter p lrdag s passade vila vldigt bra fr oss bda :)

Imorgon ska jag vara p kontoret kl 06.00 och mta upp en man som skall lgga in en matta. Tror ni att jag r taggad p det?

Jag r mer sugen p att vara i stallet! Vi kvllsfodrade tillsammans jag och min trnare, samtidigt s berttade hon lite om sina hstar och jag kan direkt sga att jag r s kr i en 3ring! Helt fantastiskt charmig och fin!

/annelie, s trtt att jag ser i kors!


taggar

hst  jobb  

liknande webbartiklar


Lst 37519 ggrcomments powered by Disqus

Mer frn sportkollen

FEB
11

Angelica Augustsson har blivit mamma


Angelica och maken Marlon vid Stockholmstvlingarna i december.
Foto: Annelie Lundkvist

P torsdag morgonen kom hon, Angelica Augustsson Zanotellis efterlngtade dotter. Tillsammans med maken Marlon delar hon med sig av de goda nyheterna p Facebook.

Paret gifte sig p den gemensamma arbetsplatsen Ashford Farm i Belgien. Nr Sportkollen trffade Angelica innan jul under Sweden International Horse Show berttade hon att hon bde lngtade efter dotter, och att komma upp i sadeln igen. Hon avsljade datt parets dotter var berknad att komma den 10 februari, men ngot namn hade de nnu inte bestmt sig fr. D sa hon;
Det mste fungera att uttala fr mig, Marlon och hans frldrar. Vissa namn lter inte s fina nr han uttalar dem, sger hon med ett leende.


Stort grattis nskar vi p Hippson!


Annelie LundkvistLst 1288 ggr Kommentarer Kommentera

FEB
10

U25-ryttare klara fr Gina Tricot Grand Prix Dressage


Mathilde Hannell rider i Bors.

Sex ryttare frn varje lderskategori r inbjudna till den exklusiva dressyrtvlingen under Gina Tricot Grand Prix. Seniorer, U25-ryttare och ungdomsryttare fr chansen att rida om en total prispott p 200 000 kronor.

De 18 ryttarna rider kval i FEI-program fr respektive lderskategori och finalerna rids i Grand Prix kr.Vinnarna i respektive lderskategori mts dessutom i en superfinal p lrdagen, dr den lyckliga vinnaren ker hem 25 000 kronor rikare.
Ryttarna i U25-klassen r: Mathilde Hannell, Nina Rademaekers, Lina Andersson, Elin Aspns, Amanda Eklund och Emma Jnsson.
Jag tycker att det r suvernt att Gina Tricot satsar p dressyren. Det ska bli roligt att tvla i Bors. Mest av allt ser jag fram emot det nya upplgget med en superfinal dr lderskategorierna verbryggas, sger Mathilde Hannell i ett pressmeddelande.


Ida RkLst 9202 ggr Kommentarer Kommentera

FEB
09

Familjen Zetterman sponsrar Linda AlgotssonSpringfield Showjumpers gr in och sponsrar flttvlansryttaren Linda Algotsson i hennes satsning mot OS i Rio.
Det innebr en ekonomisk uppbackning frn Springfield Showjumpers och gller det hr ret, berttar Linda fr Hippson.

Text:
Annika Grundberg
Foto:
Tomas Holcbecher

Linda Algotsson ingr i det svenska flttvlanslandslaget men r inte med i Sveriges olympiska kommitts, SOK:s, topp- och talangprogram.
Jag fr gra min egen satsning och jag r jttesugen p att komma till Rio och ta medalj. Det r hftigt att gra det med support och std frn familjen Zetterman och det r coolt att de vill satsa p flttvlan. Fr det r inte ofta man gr ver grengrnserna p det hr viset, sger hon.

Vill ha en OS-medalj
Linda r taggad infr OS och vill grna ha en lagmedalj.
Det hr blir mitt femte OS om jag kommer med och en lagmedalj skulle sitta fint. Vi har varit fyra fr mnga gnger, det r dags nu. Jag har bra hstar och jag tycker att vi har en chans.
Linda har individuella msterskapsmedaljer frn EM, men ett OS r ett OS och det r en sdan medalj som fattas i samlingen.

Ssongsstart till psk
n har inte flttvlansssongen dragit i gng. Frsta tvlingen fr Linda blir troligtvis till psk.
Det har varit en mild vinter s hstarna r i bra form. Det som blir svrt ett OS-r r att hitta den perfekta matchningen med lagom antal tvlingar, och att samtidigt ha hstarna i toppform till olympiaden.


Annika GrundbergLst 19623 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan fr Sportkollen »Populrt hos Charlies

Husbloggare

Tagga fr tvlingsssong

Hippologbloggen

Maja gstbloggar del 4

Portugal-bloggen

Rkna p brunst

Avelsbloggen

Till Husbloggarna