Sportkollen - Mysig uteritt dagen efter tävling!

Sportkollen

JUN
08

Mysig uteritt dagen efter tävling!

Igår fick Cajza massor av morötter och sen skrittade vi ut på en långtur. Lite lösgörande trav längst med grusvägen och sen skritt hem igen.

Lite lagom mysigt sådär efter en tävling!

Idag får hon vila.
Min fina fina häst <3

Fokusen hos mig är total, men Cajza ser ut att tycka att det är riktigt roligt :)

 

/a


taggar


Läst 33077 ggrcomments powered by Disqus

Mer från sportkollen

JUL
30

Isabell Werths Warum Nicht avlivad


Isabell Werth och Warum Nicht i Aachen 2006.

Arkivfoto: Tomas Holcbecher

Isabell Werths pensionerade tävlingshäst Warum Nicht finns inte mer. Hästen gick inte att rädda undan kolikattacken tidigare i veckan.

För Eurodressage berättar Isabelle att hon fortfarande har svårt att ta in vad som hänt, trots att det har gått några dagar. Hon har valt att hålla nyheten undan media för att själv hinna smälta det inträffade innan hon kunde tala om det.

Tillsammans med Warum Nicht (e.Weltmeyer ue.Wenzel u.Mon Cherie) segrade hon i världscupfinalen 2006/2007, ekipaget hade många framgångar under sin karriär. För tre år sedan pensionerades han, men bodde kvar hemma hos Isabell för att njuta av sin hage och livet som pensionär. Isabell gjorde allt för att rädda sin kamrat, men på operationsbordet stod det klart att hans liv inte gick att rädda. Valacken blev 19 år gammal.

Nedan ett klipp på ekipaget 2007:

Mer information


Läst 1111 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
30

Se fälttävlan från Hickstead i efterhandVid helgens internationella tävlingar i Hickstead, var det under torsdagen ett inslag av fälttävlan. Precis som under Stockholm International Horse Show bjöds fälttävlansryttare in till en egen klass.

Svenska Anna Hilton startade med Mr Matrix, men utgick tidigt i banan. Matrix såg otroligt stark ut, och bröt ut under en linje, då valde Anna att utgå. Segrade gjorde Andrew Nicholson från Nya Zeeland med Cillnabradden Evo.

Resultat

FEI sände klassen både gratis och live via youtube till mångas glädje, och fortsätter sända hela helgen, men då via FEI-TV.
Missade klassen så går det bra att se den igen här:


Läst 1395 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
30

Henrik von Eckermann ger bort en segerrosett


Arkivfoto på Gotha och Henrik tagen av Tomas Holbecher.

Just nu pågår en utlottning från landslagsryttaren Henrik von Eckermann och hans hästskötare Nanna på Hippsons instagram. 

Vem skulle inte vilja ha en blå/gul prisrosett från Falsterbo Horse Show? EM-aktuella Henrik von Eckermann och hans hästskötare Nanna är både glada och tacksamma över stödet de får från er alla under tävlingsåret, och nu inför EM, så de ger bort en present.  Henrik har signerat rosetten, och Nanna donerar en tröja som hon fick i Falsterbo.

Allt ni behöver göra är att följa @hippson på instagram och berätta där, vilken av hans hästar som är er favorit, innan den 2/8.
Ps. Passa även på att önska dem och de andra svenska ryttarna ett stort lycka till inför det kommade mästerskapet.

Till Hippsons instagram


Läst 1648 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Sportkollen »Husbloggare

I believe I can fly...

Stalldrömmar


Mission Completed

Saras vardag


Hur stora är era föl?

Avelsbloggen


Till Husbloggarna

Populärt hos Charlies