Therese - En trött måndag!
MAR
20

En trött måndag!

Måndag och det är en trött måndag, jag är trött! Man får vara trött ibland, ganska skönt att erkänna det! Vädret bidrar säkert också, snö och grått...
Det har varit en riktigt bra helg med hoppkurs här hemma och ridning av unghästar och äldre hästar. Hela förra veckan var också full fart med strålande väder och mjuka grusvägar. Hästarna reds ut hela veckan och travade och galopperade på grusvägarna, helt underbart!
Något fel är det på min dator, nya bilder som jag laddar upp i den går inte att få fram, får be Björn att titta till min dator, den behöver nog lite uppdateringar. Så jag bjuder på lite gamla bilder, det är alltid roligt!
  

ACINDO SB, 140 hoppning Årsta!

CAHLUA, Strömsholms Grand Prix!

LAGANA, 150 hoppning i Gävle!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 6225 ggr

Fler inlägg

MAR
21

Tisdag!

Morgonfodrat och släppt ut några hästar. Malin och jag ska rida ut nu på förmiddagen, fyra hästar ska trava och galoppera på grusvägen innan lunch. Stallet ska mockas.
Efter lunch kommer vår veterinär Sara och ska kolla tänderna på några av hästarna.
Efter det ska tre unghästar jobbas. Fem hästar kvar att rida efter unghästarna och ikväll har jag lite träningar så nog kommer den här dagen att rulla på! Det är aldrig långtråkigt med det här jobbet!
Mys!


Läst 3879 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
16

Mina hästar i Kungsbacka!

Tävlingen i Kungsbacka var riktigt bra. Mina hästar hoppade också riktigt bra! De känns så fina och jag är jätteglad, måste nästan nypa mig i armen, de är mina hästar som jag tagit fram! Två av de har jag dessutom fött upp, LORD och LOVELY! Det är extra roligt!
Vi kom ner till Kungsbacka på torsdagen och började tävla på fredagen.

Fin tävlingsarena.

CASH FLOW!

Först ut var CASH FLOW som hoppade 120 klassen. Felfri och snabb så det blev en tredjeplats! Härliga lilla häst!

Prisutdelning med CASH FLOW!

LORD hoppade 130 klassen med ett petnedslag på hinder nummer två. LOVELY var felfri och blev placerad i 130 klassen, första starten på den höjden för i år!

LOVELY LADY SB!

På lördagen hoppade CASH FLOW 130 klassen, den första 130 för i år. Hon var jättefin, jag red lite mesigt så två nedslag. LOVELY hoppade samma klass, rev ett i omhoppningen, lite orutin när man hoppade mot sargen. Annars en jättefin runda.

LORD hoppade 140 klassen och hade laddat upp hela dagen tror jag, massa energi fast jag hade haft honom ute flera gånger under dagen!
Kändes otroligt fin och väldigt på. Rev ett hinder som jag vände upp lite snävt på. Sen ville jag lugna ner honom lite mot sista hindret när jag kände att han var lite väl på framåt, så jag gjorde en volt för att skola honom och han hoppade jättebra över sista. Ibland är det bättre att skola lite än att bara fläska på. Har igen det nästa gång.

LORD LOOP SB!

På söndagen fick LORD börja med 125 klassen föra att rasta av sig lite inför eftermiddagens klass. Han behövde det, han var pigg! Hoppade felfritt och blev placerad!
CASH FLOW hoppade också 125 klassen, vi fick tyvärr ett skitpet på en oxer, annars jättefin runda!

LORD och LOVELY hoppade 135 klassen på eftermiddagen. Nu var LORD riktigt lugn. Hoppade felfritt och blev placerad igen!!! LOVELY gjorde en kanonrunda med ett nedslag.

Björn och jag var riktigt glada efter LORDs start i 135 klassen, felfritt och placering!Några priser blev det!

Fina LOVELY innan helgens sista start!


Läst 9923 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
14

Fantastisk helg i Kungsbacka!

Vi hade en riktigt bra tävlingshelg i Kungsbacka! Jag vill först börja med att tacka arrangören, Kungsbacka Ridklubb och alla funktionärer för en fantastiskt bra tävling! Otroligt trevligt bemötande, välkomnande och hjälpsamma! När vi parkerade så kom det en fyrhjuling med släpkärra och lastade på alla grejer från lastbilen och körde bort till uppstallningen. De bar in alla grejer och hjälpte till. Det regnade en hel del så det var lerigt och skitigt men de spånade upp med flis och inga problem med att vara generösa med spånbalar så att hästarna fick det torrt i boxarna! Guldstjärna på det!

Tre bra ridhus så att vi kunde värma upp hästarna och hoppa fram ordentligt. Toppenunderlag och många sladdpauser så att underlaget var bra för alla! Fint runt alla hinder med gröna växter och blommor! Jättebra banor byggda av Fredrik Malm.
Bra service och trevligt bemötande i sekretariatet. Helt enkelt en jättebra tävling, TUSEN TACK!!! Nu har Kungsbacka lagt ribban för kommande tävlingar vi ska på!

Mina hästar har hoppat jättebra, mer om dem i nästa inlägg, nu ska jag ut och rida!

LOVELY LADY SB, 135 klassen. Björn syns i blå jacka på läktaren framför nosen på hästen! Foto: Jonsvingfoto


Läst 11451 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Lisen Välj
Portugal-bloggen Välj
Jens Fredricson Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Redaktionen Välj
Kajsa Boström Välj
Veterinärstudenten Välj
Hippologbloggen Välj
Avelsbloggen Välj
Hippologbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Hästskötarbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv

Populärt hos Charlies

Husbloggare

Tuppen på gödselhögen var ”Daddes” önskehäst

Jens Fredricson

Att rida med sätet?

Portugal-bloggen

Stall MJ:s fölfilosofi, del 1 (av obestämt antal)

Avelsbloggen

Till Husbloggarna