Prylbloggen - Kingslands dressyrkollektion

Prylbloggen

JAN
19

Kingslands dressyrkollektion


Jag har ju tidigare gett er några exklusiva sneakpeaks från Kingslands dressyrkollektion, men nu så. Nu är det dags för mer!

Kollektionen är en exklusiv linje framtagen av, Sølvi-Ann Waldeland Aas,chefdesigner för Kingsland Dressage som arbetat i nära samarbete med Kingslands dressyrryttare Andreas Helgstrand, Hans Peter Minderhoud and Edward Gal.
- Det nära samarbetet mellan ryttarna och Kingsland har inte bara resulterat i en linje exklusiva plagg, utan  även tekniska högfunktions kläder för dressyrsporten, säger Solvi-Ann Waldeland.

Min favorit är den här kavajen som sitter så fantastiskt perfekt - även i dressyrsadeln. Den är skuren så att det blir ett fint fall även i sadeln.

Dessutom så är kollektionen gjord i riktigt bra material:
• Alla träningstoppar är gjorda i snabbtorkande europeiskt material.
• Tävlingskavajerna är framtagna av finaste italianska material och detaljer. Kolla in det här citatet jag hittade på insdian av kavajen!


• Tekniska material från Schweiziska Schoeller med blandannat ventilations dragkedja och flera andra gömda tekniska finesser


• Schabrakens insida är klätt med coolmax materaila med snabbtorkande effekt.


taggar


liknande webbartiklar


Läst 43340 ggrcomments powered by Disqus

Mer från prylbloggen

JUL
16

Somriga toppar från brittisk nykomling

Vi snubblade över dessa riktigt somriga toppar från det brittiska märket Caracal Equestrian. Det är ett relativt nystartat märke, med idén att ge traditionella ridkläder extra lyx och flärd.
  
Än så länge finns det endast olika toppar i deras kollektion, men planen är att i framtiden utöka sortimentet.

Kläderna är designade av ryttaren Ailsa Reeve, som ansåg att utbudet av tävlingskläder för ryttare var ganska tråkigt. När hon examinerats från Manchester School of Art började hon skissa på en ny, "roligare" kollektion till ryttarna på tävlingsbanan. Och resultatet är knappast tråkigt! Eller vad tycker ni? 
  

Alla toppar är tillverkade i 100 procent bomull och priset på de ärmlösa topparna ligger mellan 45 och 50 pund.
  


De kortärmade topparna kostar mellan 35 och 50 pund. 
  


 
Caracal Equestrian


Cajsa EkströmLäst 50306 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
13

Vågade mönster från danskt ridsportmärke

I vår- och sommarkollektionen från danska märket Montar hittar vi klassiska ridbyxor – men även modeller för ryttare som vill synas och sticka ut från mängden. Vad säger ni, någon av modellerna som tilltalar er?

Själv tycker jag att det är roligt att tillverkarna vågar satsa på lite annorlunda mönster på ridbyxorna. Även om det klassiska kanske faller mig allra bäst i smaken... (För pris och mer information kontakta din närmaste återförsäljare.)

/Produkt-Cajsa


Cajsa EkströmLäst 68917 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
02

Packa din tävlingsutrustning med stil

För att en väska ska platsa som optimal tävlingsryggsäck ställs vissa krav. Den bör ha många fack, inte vara för stor, samt vara enkel att bära. 
  
Hos amerikanska Noble Outfitters hittar vi inte bara en smart ryggsäck, utan en hel kollektion tävlingsväskor. Tanken är att både du och hästen ska resa med stil.
  

Ryggsäcken heter Equine Backpack och är tillverkad i ett vattentätt canvasmaterial. Den har en ventilerad ficka för ridhjälmen, ett vadderat och stort fack, samt två mindre fack för ordning och reda.
Det finns även ett fleecefodrat fack för ömtåliga saker som exempelvis glasögon eller mobiltelefon, samt sidofickor för mindre prylar som handskar, vattenflaska eller godis. Axelremmarna är vadderade och justerbara. Priset ligger på 99,95 dollar.
Till produkten  
 

Vi hittar även en stövelväska i samma vattentåliga canvasmaterial. Den är vadderad och har en inbyggd panel som håller isär stövlarna. Botten är hård och dragkedjan gör att väskan går att öppna helt. Priset ligger på 67,95 dollar.
Till produkten
 

Även en väska till tränset finns i kollektionen. Här finns det plats för två träns som knäpps fast i öglor. Priset ligger på 54,95 dollar.
Till produkten 
 

För skydd av ryttarens kavaj och kläder finns en klädväska. Priset ligger på 44,95 dollar.
Till produkten
 

Denna väska rymmer hästens alla borstar. Flera fack gör det enkelt att organisera och hålla koll på skötselprodukterna. Facken skiljs åt av en hård vägg och botten på väskan är gjord i ett meshmaterial, så att smuts enkelt ska kunna trilla bort. Priset ligger på 54,95 dollar.
Till produkten


Cajsa EkströmLäst 114102 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Prylbloggen »
Cecilias senaste


Prenumerera på Prylbloggen

Bloggen visad för: 698762 läsare

Populärt hos Charlies

Husbloggare

Ladda om

Saras vardag

Går den verkligen på tygeln?

Kajsa Boström

Ta sommarens sår på allvar!

Veterinärbloggen

Till Husbloggarna