Prylbloggen - Kingslands dressyrkollektion

Prylbloggen

JAN
19

Kingslands dressyrkollektion


Jag har ju tidigare gett er några exklusiva sneakpeaks från Kingslands dressyrkollektion, men nu så. Nu är det dags för mer!

Kollektionen är en exklusiv linje framtagen av, Sølvi-Ann Waldeland Aas,chefdesigner för Kingsland Dressage som arbetat i nära samarbete med Kingslands dressyrryttare Andreas Helgstrand, Hans Peter Minderhoud and Edward Gal.
- Det nära samarbetet mellan ryttarna och Kingsland har inte bara resulterat i en linje exklusiva plagg, utan  även tekniska högfunktions kläder för dressyrsporten, säger Solvi-Ann Waldeland.

Min favorit är den här kavajen som sitter så fantastiskt perfekt - även i dressyrsadeln. Den är skuren så att det blir ett fint fall även i sadeln.

Dessutom så är kollektionen gjord i riktigt bra material:
• Alla träningstoppar är gjorda i snabbtorkande europeiskt material.
• Tävlingskavajerna är framtagna av finaste italianska material och detaljer. Kolla in det här citatet jag hittade på insdian av kavajen!


• Tekniska material från Schweiziska Schoeller med blandannat ventilations dragkedja och flera andra gömda tekniska finesser


• Schabrakens insida är klätt med coolmax materaila med snabbtorkande effekt.taggar


Läst 41376 ggrcomments powered by Disqus

Mer från prylbloggen

DEC
18

Smidig löshoppningsramp

Innan det är dags att börja hoppa uppsuttet på unghästen brukar vi ju låta den löshoppa i en inhägnad fålla. Dock vet alla som håller på med hästar att det är ett rätt stort projekt att bygga fram löshoppningsfållan, i jämförelse med hur kort tid själva träningen tar. 
   

För att underlätta detta finns en så kallad löshoppningsramp att köpa. Rampen säljs av Light House och på mindre än två minuter har du en färdig löshoppningsring i ridhuset. Genom enkla knapptryck förs rampen upp och ner, när den inte används hänger den i taket.  
   


Rampen i taket, när den inte används. 


Nedsänkt blir den en perfekt rundbana för löshoppning. 

 

Enligt Light Houses hemsida finns denna produkt i tre olika ridhus i Sverige, någon av er som har kommit i kontakt med den? Och är rampen lika smidig som den verkar? 

Mer info om produkten 


Cajsa EkströmLäst 6155 ggr Kommentarer Kommentera

DEC
17

Julklappstips till hästtokiga barn

För alla hästtokiga små ryttare kan böcker om just hästar vara en uppskattad klapp under granen. Här ger vi några exempel på böcker till olika ålderskategorier – som just nu finns på marknaden. 

Du är för liten, Pytte!
Denna charmiga berättelse, för tre- till sexåringar, handlar om att vara precis som man är:

Pytte är en liten häst. Minst på hästgården Granbacken. Hans korta ben gör att han alltid kommer sist när hästarna springer ikapp runt hagen. Och inte får han ställa upp i hopptävlingen heller. Så Pytte får vänta i stallet när de andra hästarna tävlar.
Men ibland är det faktiskt bra att vara liten. När barnen kommer till hästgården tycker de att Pytte är alldeles precis lagom stor!

Kostar 89 kr och ni hittar den här. 


Hubert Häst
En roliga sagobok med Hubert Häst som integrerad handdocka. Passar de minsta läsarna. Priset ligger på 81 kr och den finns här

Det är jag som är Juni
Denna bok riktar sig till nio- till tolv-åringar och handlar om Juni, som är trött på att man måste gå på aktiviteter för att vara en lyckad person:

Den fritidsaktivitet som hon gillar bäst är att slappa med sin katt Marmelad. Tyvärr är Junis bästis Alba precis tvärtom. Alba älskar aktiviteter. Så när Alba vill att de ska börja på ännu en ny aktivitet ihop – ridning – är Juni måttligt intresserad. Men Alba visar allvarliga tendenser att bli helt galet hästtokig, och Juni inser att hon måste ge ridningen en chans för att inte förlora sin bästis för alltid ...

Kostar 99 kr och ni hittar den här. 

Min Hästs bästa vol 2
Lena Furberg anses vara en av världens bästa tecknare av hästserier och hennes långserier har publicerats i tidningen Min Häst ända sedan 1978. Volym 2 av serietecknaren Lenas bästa serier genom åren innehåller älskade önskerepriser som Kråkslottets hemlighet, Vildkatta, För mycket länge sedan och många fler.

Priset ligger på 88 kr och ni hittar den här

Flisans osynliga häst
Plötsligt ser jag honom. Han är kolsvart, med en vit stjärna i pannan. Manen är tjock och vågig, svansen så lång att den nästan snuddar vid marken. När jag osäkert sträcker fram handen, nosar han försiktigt på mig. Jag ser in i hans mörka ögon och han ser lugnt tillbaka.
I det ögonblicket vet jag att vi hör ihop. Det är han och jag mot resten av världen.
- Hej, Manolito, viskar jag.
Den här hösten är det inte lätt att vara Felicia Sànchez-Kvist, nio år. Killarna i sexan retas och bästa kompisen Ninna sviker. Men så dyker Manolito upp, hästen som bara Flisan kan se.

Boken kostar 84 kr ch ni hittar den här

Lätta fakta om hästar och ponnyer
Ny serie  faktaböcker med stor stil och många foton och teckningar. Vad gör hästen när den blir rädd? Hur gammalt är fölet när det kan gå? Hur tränar man en häst? Och om vildhästar, ridhus, skötsel m.m.

Boken kostar 72 kr och finns här


Cajsa EkströmLäst 13740 ggr Kommentarer Kommentera

DEC
17

Juliga grimmor

Hos Red Hauted Horse hittar man roliga och annorlunda grimmor till hästen. Och vad kan vara mer passande just nu – än en julbetonad grimma att ha i stallet?


Grimmorna kostar mellan 27 och 30 dollar och ni hittar dem här.  


Cajsa EkströmLäst 13954 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Prylbloggen »Relaterade produkter

Produkter som matchar Dressyr Kingsland


Kingsland Sabine Jacket
Kingsland
Vårt pris: 2 999,00
Stable Store


JES Salsa
JES fd. Schleese
Vårt pris: 37 200,00
Stall Rustorp


REA! Gomer Hat Unisex
Kingsland
Rek pris: 399.00
Vårt pris: 199,00
HippoteketTill Shoppinggallerian

Cecilias senaste


Prenumerera på Prylbloggen

Bloggen visad för: 661342 läsare