Prylbloggen - Kingslands dressyrkollektion

Prylbloggen

JAN
19

Kingslands dressyrkollektion


Jag har ju tidigare gett er några exklusiva sneakpeaks från Kingslands dressyrkollektion, men nu så. Nu är det dags för mer!

Kollektionen är en exklusiv linje framtagen av, Sølvi-Ann Waldeland Aas,chefdesigner för Kingsland Dressage som arbetat i nära samarbete med Kingslands dressyrryttare Andreas Helgstrand, Hans Peter Minderhoud and Edward Gal.
- Det nära samarbetet mellan ryttarna och Kingsland har inte bara resulterat i en linje exklusiva plagg, utan  även tekniska högfunktions kläder för dressyrsporten, säger Solvi-Ann Waldeland.

Min favorit är den här kavajen som sitter så fantastiskt perfekt - även i dressyrsadeln. Den är skuren så att det blir ett fint fall även i sadeln.

Dessutom så är kollektionen gjord i riktigt bra material:
• Alla träningstoppar är gjorda i snabbtorkande europeiskt material.
• Tävlingskavajerna är framtagna av finaste italianska material och detaljer. Kolla in det här citatet jag hittade på insdian av kavajen!


• Tekniska material från Schweiziska Schoeller med blandannat ventilations dragkedja och flera andra gömda tekniska finesser


• Schabrakens insida är klätt med coolmax materaila med snabbtorkande effekt.


taggar


liknande webbartiklar


Läst 43135 ggrcomments powered by Disqus

Mer från prylbloggen

MAJ
27

Ridkläder med detaljfokus

Hos Prestatie Sport hittar man moderna ridkläder med lekfulla detaljer. Plaggen passar dig som fördrar klassiska färger, men som uppskattar något litet extra i form av dekoration.
  
I senaste kollektionen hittar vi mest tävlingskläder – men även en och annan vardagsridbyxa. 

 

Grå kavajer är en favorit hos mig och denna tycker jag är riktigt snygg. Kavajen är av klassisk modell och är tillverkad i ett stretchigt material, vilket ska ge riktigt bra passform. Framsidan pryds av asymmetriska sömmar. Kavajen finns även i blå och svart färg och priset ligger på 190 euro (cirka 1.770 kronor). 
Till produkten

 

 

Även denna kavaj är riktigt cool! Sidorna och armbågarna pryds av ett glansigt jaquardtyg med kontrastsömmar. Modellen i sig är klassisk och även den här är tillverkad i ett lätt och stretchigt material. Kavajen finns också i svart och priset ligger på 348 euro (cirka 3.450 kronor).
Till produkten 

 

 

Jag hittade dock en produkt som stack ut från mängden, det är dessa ridbyxor som är tillverkade i ett silvermönstrat tyg. Ridbyxan, som heter Gigi, har silikon-grip vid knäna samt glittriga detaljer vid fram- och bakfickorna. Priset ligger på 177 euro, vilket är cirka 1.650 kronor.
Till produkten

 

 

Det finns även ett par marinblå ridbyxor i kollektionen, tillverkade i ett mönstrat material. Denna modell heter "Bella" och har även den silikon-grip vid knäna och detaljer på fram- och bakfickorna. Priset är samma som på den vita ridbyxan, alltså 177 euro (cirka 1.650 kronor).
Till produkten

 

 

I kollektionen ingår fyra olika ridtights/ridleggings. Dessa – som heter "Selena" – har normal midja, tajt passform samt mönstrad silikonskoning. Priset ligger på 88,76 euro vilket motsvarar cirka 830 kronor.
Till produkten

 

Modellen "Iggy" har en rätt annorlunda skoning som går runt knäna. Även denna modell är skodd med silikon-grip och priset ligger på 88,76 euro (cirka 830 kronor).
Till produkten 

Somrig tävlingstopp med korallfärgad framsida och spets på baksidan. Priset ligger på 82,42 euro (cirka 770 kronor).
Till produkten

Vad säger ni, något som föll er i smaken?


Cajsa EkströmLäst 18709 ggr Kommentarer Kommentera

MAJ
26

Semestra i det ombyggda stallet på Island


Hotellet är fantastiskt i ljuset från norrskenet.
  
Hästmänniskor är nästan uteslutande naturälskare, som gärna tillbringar tiden ute i det gröna. Varför inte kombinera semester med härlig natur, och för den som vill även ridning?
  
För att leta inspiration till kommande hästsemestrar satt vi och sökte efter "hästiga" hotell – och fann att man just på Island har insett att efterfrågan är stor. Ställen runt om i landet har nämligen gått ihop och startat en sida där man kan söka efter just boende på gårdar.
  


Vackert även dagtid, med vulkanen i bakgrunden.


Fräscha sovrum med eget badrum.


Stort vardagsrum för samtliga gäster.


Varma badtunnan med milslång utsikt.
  
På drygt tre timmar tar du dig med flyg från Sverige till Islands huvudstad Reykjavik, därefter når du Hella efter drygt en timmes bilfärd. Hotellet, som är familjeägt, är beläget i det tidigare stallet som renoverades 2012. 
  
Är du på Island för att upptäcka naturen kan det göras både från hästryggen och med vandringskängorna på. Det är fritt att delta i omhändertagandet av gårdens djur, eller varför inte gå en 18-hålsrunda på den närliggande golfbanan? Blir naturen med sina vattendrag, vulkaner och öppna vidder till slut för tråkig kanske en dagstur till Reykjavik eller till närmaste staden Hella kan vara ett alternativ.
  
På Tripadvisor har hotellet fått bra betyg, och vad säger ni om att sitta i den varma badtunnan under norrskenet, efter en heldag ute i naturen? Det måste vara oslagbart...
  


Promenera till det närliggande vattenfallet.


Hästarna går runt knuten, bokstavligt talat.

Vad säger ni, en weekend på Island, kan det locka?

Mer information om hotellet
Icelandic farm holidays


Annelie LundkvistLäst 27768 ggr Kommentarer Kommentera

MAJ
24

Drömgård mitt i skånska hästparadiset


  
Hästgården med adressen Galoppvägen 46 ligger i hästtäta Hofterup. Ytorna är väl tilltagna med bland annat en bostad om 350 kvadratmeter i ett plan, luftigt stall med nio boxar och en separat lägenhet över garaget.
  
Stall, bostad, lager och garage sitter alla ihop i en gemensam byggnad som kom till 1995. Huvudbostaden har utöver ett rejält kök och stora sällskapsytor även tre sovrum, tre badrum och en gästtoalett. I vinkel är huset ut- och sammanbyggt. En stor entré och hall byggdes till när en separat avdelning med sovrum, allrum och badrum för tonårsbarnen inreddes.

På baksidan finns en inhägnad trädgårdstomt, med uterum och ett poolområde med trädäck och skjutbart pooltak.
    

Poolen skymtar under det överdragna pooltaket.


Bostadens stora kök med värmeslingor i golvet.


Matsalen sedd från köket.Vardagsrummet med en härlig eldstad.Ett av bostadens tre sovrum.Den stora tvättstugan och ett av badrummen.
  
Gården är välplanerad och placerad med Dagstorpsortens ryttarförenings anläggning och skogen som närmaste grannar. Innan hästarna ens har hunnit skrittas fram är man framme vid klubbens ridhus, utebanor och terrängbana. Tillåter vädret kan du med fördel vara kvar hemma på gården och rida på den egna ridbanan.
  
Stallet mäter drygt 290 kvadratmeter och nås från bostaden, genom att man går genom lagerlokalen och fikarummet. Med sina nio stora boxar (varav en fölbox), bred stallgång, flertalet uppställningsplatser, spolspilta, foderrum, torkrum och stor uppvärmd sadelkammare har det alla möjligheter till bekväm hästhållning. I direkt anslutning till stallet ligger hagarna och ridbanan.
  

Infarten till stallet.


Baksidan av stallet, mot hagarna och ridbanan.


Det ljusa stallet med sina nio boxar.


Sadelkammaren har gott om plats.


Foderkammaren är det ordning och reda i.


Tvättstuga med torkmöjligheter för täcken.


Två uteboxar mellan stallet och hagarna.


En av gårdens stora hagar.


Fikarummet med uppsikt över stallet.


Översiktsbild av byggnaden.
  
Gården ligger ute till försäljning för 10,8 miljoner hos mäklarfirman Våningen och Villan.
  
Vad säger ni – är detta något för er?

Till mäklarens annons


Annelie LundkvistLäst 59272 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Prylbloggen »
Cecilias senaste


Prenumerera på Prylbloggen

Bloggen visad för: 696063 läsare

Populärt hos Charlies

Husbloggare

Bildbomb från hästfesten i heta Rom

Lisen

And the winner is...

Veterinärbloggen

Vinnarhästen ACINDO SB!

Therese

Till Husbloggarna