Prylbloggen - Kingslands dressyrkollektion

Prylbloggen

JAN
19

Kingslands dressyrkollektion


Jag har ju tidigare gett er några exklusiva sneakpeaks från Kingslands dressyrkollektion, men nu så. Nu är det dags för mer!

Kollektionen är en exklusiv linje framtagen av, Sølvi-Ann Waldeland Aas,chefdesigner för Kingsland Dressage som arbetat i nära samarbete med Kingslands dressyrryttare Andreas Helgstrand, Hans Peter Minderhoud and Edward Gal.
- Det nära samarbetet mellan ryttarna och Kingsland har inte bara resulterat i en linje exklusiva plagg, utan  även tekniska högfunktions kläder för dressyrsporten, säger Solvi-Ann Waldeland.

Min favorit är den här kavajen som sitter så fantastiskt perfekt - även i dressyrsadeln. Den är skuren så att det blir ett fint fall även i sadeln.

Dessutom så är kollektionen gjord i riktigt bra material:
• Alla träningstoppar är gjorda i snabbtorkande europeiskt material.
• Tävlingskavajerna är framtagna av finaste italianska material och detaljer. Kolla in det här citatet jag hittade på insdian av kavajen!


• Tekniska material från Schweiziska Schoeller med blandannat ventilations dragkedja och flera andra gömda tekniska finesser


• Schabrakens insida är klätt med coolmax materaila med snabbtorkande effekt.


taggar


Läst 42374 ggrcomments powered by Disqus

Mer från prylbloggen

OKT
08

Inspireras av hästskor till hemmet

Företaget Gorham Horseshoe Art i amerikanska Oregon tillverkar hängare, kökstillbehör och dekorativa trädgårdsdetaljer med hjälp av hästskor. Produkterna går att få i olika färger, och vi blir inte förvånade om man kan få specialbeställa produkter efter eget önskemål.
   
Även om företaget ligger i USA verkar de inte främmande för att skicka sina produkter till Sverige, dock får man skriva ett meddelande i kassan på e-handelssidan för att komma överens om vad fraktkostnaden blir. Men vad säger ni, även om det kanske känns ambitiöst att beställa från utlandet, så visst är det kul med inspiration?

  

Vad sägs om att ha denna skohängare hemma i hallen, eller varför inte i sadelkammaren? Den går att få i färgerna svart, brun, mörkgrön, röd, rosa och lila. Prislappen ligger på 245 dollar, motsvarande drygt 2000 kronor.
Till produkten

 


Här kan ni hänga jackor, väskor eller varför inte grimmorna i stallet? Fantasi är det enda som hindrar hängaren från att passa in i stall eller hem. Den kostar 115 dollar, motsvarande 945 kronor, och finns även i färgerna  svart, brun, mörkgrön, röd, rosa och lila.
Till produkten

 

Till köket finner vi detta underlägg för kastrullerna, som faktiskt inte ser helt omöjligt ut att kunna snickra ihop hemma om man är händig. Även underlägget finns i samma färger som ovanstående produkter, alla prylarna kommer i de färgvalen. Priset för underlägget är 30 dollar, motsvarande drygt 250 kronor.
Till produkten

 

För badrummet finns denna handdukshållare, som verkligen för tankarna till hovslagarens jobb med både skor och rasp. Hållaren kostar 60 dollar, motsvarande drygt 495 kronor.
Till produkten

 

Även toalettpappret får självklart en egen hållare, den enkla lösningen kostar 20 dollar, motsvarande drygt 160 kronor.
Till produkten

 

Nu när hösten är här och blommorna i trädgården vissnar finns det en blomma som kommer att stå kvar i ur och skur. Vad sägs om den här modellen? Utöver denna variant, inspirerad av en ros, finns det även en modell à la solros. Företaget skriver att man gärna får komma med egna önskemål om färgsättning. En perfekt present att ge bort!
Blomman kostar 70 dollar, motsvarande drygt 575 kronor.
Till produkten

 

Oktober är den rosa månaden och Sverige uppmärksammar Bröstcancerfondens arbete. Med denna modell kan vi inte se att det utgår pengar till någon amerikansk motsvarighet till Rosa bandet, men man kan kanske själv ge ett bidrag till den viktiga insamlingen – i samband med att man ger bort denna? Prislappen ligger på 30 dollar, motsvarande drygt 245 kronor.
Till produkten


Annelie LundkvistLäst 9124 ggr Kommentarer Kommentera

OKT
06

Skånegård med influenser från medelhavet


Välkomna till Hästgårdsvägen, passande namn...
  
I hästtäta Hofterup, med skogen som fond och med drygt 700 meters ridväg till Dagstorps ridhus, säljs just nu en Skånepärla – med härlig miljö för hästar och ryttare att bo i. Den har vi därför utnämnt till "Veckans gård".
Bostadhuset om 400 kvadratmeter byggdes 1999 och har en baksida med både pool och trädgård. Huset har öppen planlösnning och ett stort, franskinspirerat lantkök. En trappa upp finns förutom sovrummen även ett badrum med jacuzzi.
  


Vardagsrummet med öppen planlösning.


Köket och matplatsen i burspråket.


Nästan som hämtat ur en inredningstidning.


Badrum på övre planet, med jacuzzi och dusch.
  
Den skyddade innergården mellan husen är en riktig oas med medelhavskänsla. Detta med sina lavendelhäckar, pergola, lusthus och sitt poolområde. Till gården finns också en vackert anlagd park med lummiga buskage, växthus, damm och hönsgård.
  


Baksidan med pool och insynsskydd.


Grönska under sommaren.


  
Ett stenkast från huset ligger stallet med nio boxar, varav tre är tillräckligt stora för att fungera som fölboxar. Stallet har två sadelkammare och loftet har gjorts om till en tredje sådan, som även har möjlighet att rymma foder. 
Gödseln förvaras på den gjutna gödselplattan. Utanför stallet är gårdsplanen asfalterad och fungerar som parkering för hästtransporterna.
På gården finns i dag nio hagar i olika storlekar och en belyst ridbana med måtten 20 x 60 meter.
  

Stallet med utsikt över ridbana och hagar.


Hagarna ur en annan vinkel.


Stallet med det stora loftet.


Boxarna och den rejäla spolspiltan.


Direkt anslutning till gödselplattan och hagarna.


Ordning och reda i sadelkammaren.
  
Vad kostar då den här skånska drömgården? Jo, den ligger ute för 15 650 000 kronor.

Till mäklarens annons


Annelie LundkvistLäst 24137 ggr Kommentarer Kommentera

OKT
01

Reflexernas tid är här

Första oktober betyder höst och mörkare tider. Det är lätt att glömma hur fort det blir mörkt, därför ses en hel del ekipage ute på ridturer utan reflexer. Dock finns det många varianter på marknaden, nedan har vi valt ut ett par som har fångat vår uppmärksamhet.
  

Först ut är en enkel, ultrareflekterande reflexsele för ryttare. Den sägs ha mycket starka reflexer och ljusstarka, vattensäkra LED-lampor. Selen kan anpassas till olika kroppsstorlekar genom justerbara remmar, både på höjden och bredden.
Batteritiden för LED-lamporna är 10 till 15 timmar vid fast sken, uppladdningen sker med en USB-kabel. Västen har flera olika lägen med fast eller blinkande sken – rött ljus på ryggen och vitt på framsidan.
Produkten kostar 700 kronor.

Mer information
 


Tittar vi på de mer traditionella reflexvästarna ser vi att även de har fått en uppdatering – bland annat finns de med budskap. Vad säger ni, en väst med varning om att man rider unghäst kan väl vara bra att hänga på sig även dagtid?
Hos Djurdesign finns flera varianter, tre av dem ser ni nedan. 
  
För 295 kronor kan man köpa denna modell, som finns i storlekarna M till XXL.
Till produktenEn annan variant med tryck på ryggen kostar 215 kronor. Även den finns i storlekarna M till XXL.
Till produkten
 


Vad säger ni om denna variant, kan den få bilisterna att sakta ner lite? Den kostar 250 kronor.
Till produkten
  
Annelie LundkvistLäst 52496 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Prylbloggen »Relaterade produkter

Produkter som matchar Dressyr Kingsland

Premie dressyr bok: Del 3
Hippson Books
Vårt pris:


Träns Flying Change Revolution
Perfect Sit of Sweden
Vårt pris: 1 999,00
Perfect Sit of Sweden


Kingsland Sabine Jacket
Kingsland
Vårt pris: 2 999,00
Stable Store


Horse Guard Dressyrskydd 4-Pack
Horse Guard
Vårt pris: 699,00
Gustvall RidsportTill Shoppinggallerian

Cecilias senaste


Prenumerera på Prylbloggen

Bloggen visad för: 679415 läsare

Populärt hos Charlies

Husbloggare

Billdal Horse Show

Saras vardag

Det rullar på!

Therese

Hög på träningsendorfiner!

Stalldrömmar

Till Husbloggarna