Prylbloggen - Kingslands dressyrkollektion

Prylbloggen

JAN
19

Kingslands dressyrkollektion


Jag har ju tidigare gett er några exklusiva sneakpeaks från Kingslands dressyrkollektion, men nu så. Nu är det dags för mer!

Kollektionen är en exklusiv linje framtagen av, Sølvi-Ann Waldeland Aas,chefdesigner för Kingsland Dressage som arbetat i nära samarbete med Kingslands dressyrryttare Andreas Helgstrand, Hans Peter Minderhoud and Edward Gal.
- Det nära samarbetet mellan ryttarna och Kingsland har inte bara resulterat i en linje exklusiva plagg, utan  även tekniska högfunktions kläder för dressyrsporten, säger Solvi-Ann Waldeland.

Min favorit är den här kavajen som sitter så fantastiskt perfekt - även i dressyrsadeln. Den är skuren så att det blir ett fint fall även i sadeln.

Dessutom så är kollektionen gjord i riktigt bra material:
• Alla träningstoppar är gjorda i snabbtorkande europeiskt material.
• Tävlingskavajerna är framtagna av finaste italianska material och detaljer. Kolla in det här citatet jag hittade på insdian av kavajen!


• Tekniska material från Schweiziska Schoeller med blandannat ventilations dragkedja och flera andra gömda tekniska finesser


• Schabrakens insida är klätt med coolmax materaila med snabbtorkande effekt.taggar


Läst 40677 ggrcomments powered by Disqus

3 kommentarer


birgittashastsida.blogspot.com 2012-01-23 11:26
Var kan man köpa schabraken?


Redaktionen 2012-01-20 06:41
Fast de är nog större än tre kvadratcentimeter, både schabrakloggorna och de på fickan på kavajen/fracken. Tur för Kingsland att regeln är fryst! :-)


Vera 2012-01-19 11:06
Vilka smakfulla små loggor på schabraken ;)

Mer från prylbloggen

JUL
24

Designa dina egna läderridhandskar

Genom det svenska företaget Merovingsporthorses kan man köpa egendesignade läderridhandskar, tillverkade i England. Handskarna är handsydda och finns i fyra olika modeller, i över 40 olika färger samt med kashmir- eller ullfoder.

Allroundmodellen med rosa detaljer. 

Samma handskmodell med ljusblått skinn. 

  
Allroundmodellen, som ska passa alla dicipliner, är gjord i Pittards läder med ett elastiskt stickat material på ovansidan av handen. Priset för en egendesignad handske av denna modell ligger på 535 kronor och ni hittar den här

Den klassiska modellen är en handske helt i läder, som även den går att få med ull eller kashmirfoder (så att den passar som vinterridhandske). Modellen kostar från 799 kronor och uppåt beroende på tillval, ni hittar den här.  

Sommarmodellen


Företagets mest akuella handske just nu är nog sommarmodellen. Där är insidan av Pittards läder, medan ovansidan är sydd i ett svalt material. Priset på denna handske ligger på 715 kronor och ni hittar den här


Färgkarta, som ni ser går handskarna att få i en hel del olika färger. 


Cajsa EkströmLäst 3078 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
24

Eskadron Platinum - glammigt värre

Eskadrons glittrigaste och glammigaste kollektion Platinum är på väg ut i svenska butiker "as we speak". Precis som tidigare innehåller den främst kläder och prylar i svart, brunt och guld/beige – i glansiga material och med extra blingbling.

 


Den här gången innehåller kollektionen även en del paljettbeklädda grejer.


För oss schabrakälskare finns det väldigt många godbitar. Diskreta stenar, paljetter eller glansigt material, vilket gillar du bäst? 


En nyhet är detta lyxiga sadelöverdrag.


Några snygga fleecetäcken för fin-tillfällen finns naturligtvis också.


Läst 11442 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
23

Håller skorna på plats

De här färgglada gummiflärparna är ingen accessoar, utan ett hjälpmedel för att slippa avtrampade skor. ShoeSecure skruvas fast på framskon i broddhålen, de täcker alltså baksidan på framskorna och hindrar då att hästen trampar av dem med bakfötterna. Hjälpmedlet är designat för användning både när hästen är i hagen och vid ridning.

ShoeSecure har nu kommit till Sverige, de kostar 550 kronor paret (inklusive broddarna) och finns att beställa här. De finns i två storlekar, men går även att justeras till för hand för att passa extra små hovar.
 
Någon som testat? 

I det här filmklippet ser ni hur man sätter på ShoeSecure.


Läst 29875 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Prylbloggen »Relaterade produkter

Produkter som matchar Dressyr KingslandHarry's Horse Schabrak
Harry's Horse
Vårt pris: 299,00
Vava´s Häst & Fritid


Cambridge dressyrschabrak från HV Polo
HV Polo
Rek pris: 599.00
Vårt pris: 579,00
Cheval RidsportTill Shoppinggallerian

Cecilias senaste


Prenumerera på Prylbloggen

Bloggen visad för: 645426 läsare