Prylbloggen - Kingslands dressyrkollektion

Prylbloggen

JAN
19

Kingslands dressyrkollektion


Jag har ju tidigare gett er några exklusiva sneakpeaks från Kingslands dressyrkollektion, men nu så. Nu är det dags för mer!

Kollektionen är en exklusiv linje framtagen av, Sølvi-Ann Waldeland Aas,chefdesigner för Kingsland Dressage som arbetat i nära samarbete med Kingslands dressyrryttare Andreas Helgstrand, Hans Peter Minderhoud and Edward Gal.
- Det nära samarbetet mellan ryttarna och Kingsland har inte bara resulterat i en linje exklusiva plagg, utan  även tekniska högfunktions kläder för dressyrsporten, säger Solvi-Ann Waldeland.

Min favorit är den här kavajen som sitter så fantastiskt perfekt - även i dressyrsadeln. Den är skuren så att det blir ett fint fall även i sadeln.

Dessutom så är kollektionen gjord i riktigt bra material:
• Alla träningstoppar är gjorda i snabbtorkande europeiskt material.
• Tävlingskavajerna är framtagna av finaste italianska material och detaljer. Kolla in det här citatet jag hittade på insdian av kavajen!


• Tekniska material från Schweiziska Schoeller med blandannat ventilations dragkedja och flera andra gömda tekniska finesser


• Schabrakens insida är klätt med coolmax materaila med snabbtorkande effekt.taggar


Läst 40835 ggrcomments powered by Disqus

3 kommentarer


birgittashastsida.blogspot.com 2012-01-23 11:26
Var kan man köpa schabraken?


Redaktionen 2012-01-20 06:41
Fast de är nog större än tre kvadratcentimeter, både schabrakloggorna och de på fickan på kavajen/fracken. Tur för Kingsland att regeln är fryst! :-)


Vera 2012-01-19 11:06
Vilka smakfulla små loggor på schabraken ;)

Mer från prylbloggen

AUG
29

Nytt från B/Vertigo

Vi fortsätter mata på med höstnyheter, i dag blir det mera norskt iform av B/Vertigo. Mycket stickat och mysigt i höstfärger.


För er som letar efter en skön och grön höstkulör, och som inte vill hoppa på kamouflage-trenden, kan dessa mossgröna brallor vara något.


Jag gillar visserligen stickade plagg, men tycker inte att de är särskilt praktiska i stallet. Den här koftan kostar 899 kr.


Glansigt material på jackan är en av vinterns stora trender. Dunjackor i samma style som Monclér känns rätt både i stall och på stan.

Jeansbyxor syns hos nästan alla märken just nu. Denna helskodda modell med sliten tvätt kostar 1090 kr.


Ingen kavaj finns med bland höstens nyheter, men väl en fin skjorta och en ny vit byxmodell med Swarovski-kristaller på. Byxorna kostar 1090 kr.

Kollektionen säljs hos Horze och ni hittar den här.

Läst 2555 ggr Kommentarer Kommentera

AUG
28

Fem saker Scandics Marie Johansson alltid packar


Marie och Scandic under OS i London. FOTO: Anki Yngve

Vi lyckades få tag i Patrik Kittels hästskötare Marie Johansson mellan VM-klasserna, för att ställa lite frågor om hennes "måste ha"-prylar under mästerskapet. 

Sportkollen har tidigare rapporterat att Marie är tillbaka som tävlingsgroom hos Patrik Kittel, efter ett elva månader långt uppehåll (läs mer här). Just nu befinner hon sig i Normandie, där Scandic gick Grand Prix Special under onsdagen.
  

1. Borstar
På frågan vilken pryl som toppar Maries topp 5-lista svarar hon utan tvekan "Mina borstar, jag skulle aldrig klara mig utan mina borstar!".


En del av Maries borstsamling. FOTO: Ida Röök


För att hålla Scandics päls så blank kan man förstå att det krävs en mängd olika ryktdon. FOTO: Ida Röök
   

2. Maskotarna
Som alla topphästar har Scandic ett gäng maskotar, Marie berättar att hon är väldigt kär i "sina". Totalt är det fyra stycken som följer Marie och Scandic världen över. "De som inte känner mig har nog svårt att se att jag åker omkring med en massa maskotar i skåpet."


FOTO: Ida Röök


3. Hinkar
Den tredje "måste ha"-prylen på Maries lista är hinkar till mat och vatten. Scandic är en häst som äter mycket mat, så rena hinkar är ett måste.

 
4. Putsprodukter
Under ett mästerskap måste självklart utrustningen vara i toppskick, därför hamnar även putsprodukter högt på Maries lista.


5. Tävlingsskåpet
Sedan säger hon även att hon "nog skulle bli väldigt 'lost' utan det stora tävlingsskåpet". Har man någon gång gått runt i stall på större tävlingar, och kikat in i alla de olika tävlingsskåpen som står uppradade i stallgångarna, inser man att hästskötarens vardag skulle bli något jobbigare om tävlingsskåpen inte fanns. För i dessa finns allt de kan tänkas behöva.

Mest onödigt...
Den mest onödiga prylen Marie har med sig är alla dessa schabrak. "Mest onödigt måste nog vara att man har med sig schabrak i mängder, och när man åker hem har man med sig hälften rena och oanvända tillbaka", avslutar hon. 
   


PLANKA STILEN 

Just Maries "måste ha"-lista är rätt enkel att planka. Först får du bara införskaffa en mängd olika borstar, så att du har en för varje tillfälle. 

Som denna ryktborste från Stübben, med trärygg och äkta svinborst. Finns här för 189 kr. 

En putshandske i lammull är bra för att få fram den sista finishen i pälsen. Finns här för 169 kr. 

När det kommer till lämplig maskot är det bara din fantasi som sätter gränserna. Utgå från hästens personlighet eller namn, så kommer du nog på en passande maskot. Kanske de små färgglada trollen passar din häst? Finns här för 49 kr. 

Denna färgglada hink hänger, tack vare den raka baksidan, stabilt i boxen. Finns här för 110 kr. 
 

Produkter som håller lädret i fint skick finns det mängder av, i varierande prisklasser. Ett populärt läderfett är detta från Butet. Ni hittar det här för 289 kr. 

Annars finns detta läderbalsam från Lippo till en billigare peng. 199 kr kostar det, ni hittar det här

I detta tävlingsskåp från TMAC får du plats med det mesta som behövs på tävling. Skåpet är gjort i aluminium, vilket gör att det inte är så tungt. Finns här för 8800 kr. 
 

Behöver man inte ett så stort tävlingsskåp finns dessa i roliga färger från Salto. Priset ligger på 4375 kr och ni hittar dem här


Cajsa EkströmLäst 13397 ggr Kommentarer Kommentera

AUG
28

Horze hösten 2014

Vi fortsätter presentera höstnyheter, i dag är det dags för Horze. En höstkollektion där vi får mycket blått, orange och beige.

Om ni liksom jag har letat efter schabrak i Hermès-orange, då tycker jag faktiskt att denna varianten är en bra kandidat. Schabraket kostar dessutom bara 179 kr.
Ni som hellre gillar ljusa pastellfärger, här är en nyhet i babyrosa. Känns inte så höstigt, dock... Scabraket har extra förstärkning med antiglid-effekt upptill. Det kostar 299 kr. Den här jackan görs snabbt om till en väst, den har nämligen avtagbara ärmar. Vind- och vattentät är den också. Kostar 699 kr.

Jag fastnade för dessa tvättade jeansbrallor, gjorda i bomull. Finns både med och utan skoning och kostar från 529 kr.

Till hästen är Horzes utetäcke Avalanche tillbaka, denna gång i blårutig look. Täcket har 150 grams fyllning och sägs vara en riktig allvädersmodell.

Framåt vintern kan det kanske vara bra med hals på fleecetäcket, efter svettiga pass. Detta bruna är nytt och kostar 359 kr.


Som alltid med budget-kedjor är Horze-gänget duktiga på att kolla av andra... Den här tröjan får jag till exempel väldigt mycket Equiline-vibbar av.

Mysig vintergrimma med teddy, inte fårskinn. Jag skulle säga att det är en look-a-like till Schockemöhles fina Memphis-grimma. Kostar 149 kr.

Här kommer ni till Horzes webshop med alla nyheter.


Läst 14008 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Prylbloggen »Relaterade produkter

Produkter som matchar Dressyr Kingsland

Kingsland High Shoes
Kingsland
Vårt pris: 599,00
Gustvall Ridsport


Skänkelvikten Perfect Heel
Perfect Sit of Sweden
Rek pris: 1299.00
Vårt pris:
Perfect Sit of SwedenSD® Plastrongnål Grace Gold
SD-Denmark
Vårt pris: 239,00
Butik QuseTill Shoppinggallerian

Cecilias senaste


Prenumerera på Prylbloggen

Bloggen visad för: 650777 läsare