Prylbloggen - Kingslands dressyrkollektion

Prylbloggen

JAN
19

Kingslands dressyrkollektion


Jag har ju tidigare gett er några exklusiva sneakpeaks från Kingslands dressyrkollektion, men nu så. Nu är det dags för mer!

Kollektionen är en exklusiv linje framtagen av, Sølvi-Ann Waldeland Aas,chefdesigner för Kingsland Dressage som arbetat i nära samarbete med Kingslands dressyrryttare Andreas Helgstrand, Hans Peter Minderhoud and Edward Gal.
- Det nära samarbetet mellan ryttarna och Kingsland har inte bara resulterat i en linje exklusiva plagg, utan  även tekniska högfunktions kläder för dressyrsporten, säger Solvi-Ann Waldeland.

Min favorit är den här kavajen som sitter så fantastiskt perfekt - även i dressyrsadeln. Den är skuren så att det blir ett fint fall även i sadeln.

Dessutom så är kollektionen gjord i riktigt bra material:
• Alla träningstoppar är gjorda i snabbtorkande europeiskt material.
• Tävlingskavajerna är framtagna av finaste italianska material och detaljer. Kolla in det här citatet jag hittade på insdian av kavajen!


• Tekniska material från Schweiziska Schoeller med blandannat ventilations dragkedja och flera andra gömda tekniska finesser


• Schabrakens insida är klätt med coolmax materaila med snabbtorkande effekt.taggar


Läst 40380 ggrcomments powered by Disqus

3 kommentarer


birgittashastsida.blogspot.com 2012-01-23 11:26
Var kan man köpa schabraken?


Redaktionen 2012-01-20 06:41
Fast de är nog större än tre kvadratcentimeter, både schabrakloggorna och de på fickan på kavajen/fracken. Tur för Kingsland att regeln är fryst! :-)


Vera 2012-01-19 11:06
Vilka smakfulla små loggor på schabraken ;)

Mer från prylbloggen

APR
24

Djuriskt & rojalistiskt

Som vi tidigare smygvisat så är det djuriska mönster, svart, guld och kungakronor som Glööckler presenterar i vår. Den ganska vågade kollektionen sticker ut och har nu landat i svenska butiker.


Jag gillar leopardmönstret, men hade gärna skippat alla dessa kungakronor. När ska vi slippa se dem i var och varannan ryttarkollektion? Är vi så rojalistiska att vi behöver ha kungakronor på precis varenda plagg och pryl? Eller vad tycker ni?

Schabraken kostar mellan 469 kr och 499 kr.

Svart och guld på skydden tycker jag gör sig fint. Dessa senskydd har kardborreknäppning och kostar 549 kr. Finns även matchande bakskydd.

Ridbyxorna är fulla av detaljer - alltifrån kontrastmönster, broderier till knappar och Glööckler-loggan som silikonskoning. Kostar mellan 899 och 1399 kr.


Softshelljacka i trendig ryttarmodell à la Burberry.
Men som sagt - allt är kryddat med minst en kungakrona...
Jackan har även sprund bak och kostar 1399 kr.

Fleecegrimman är nog det i kollektionen jag föll för mest. Lite fräck och rolig ändå! Kostar 299 kr. Ni hittar bland annat grejerna hos Horse Me Up.


Läst 4597 ggr Kommentarer Kommentera

APR
23

Dagens detaljLjus silverfärg, svart foder och rosa spännen. Dessa skydd skulle göra sig riktigt fint både på en skimmel och på en svart häst, eller vad tycker ni? De kommer från Harrys Horse och jag hittade dem här till nedsatt pris, 279 kr för alla fyra.


Läst 19695 ggr Kommentarer Kommentera

APR
23

Veckans schabrak

Veckans schabrak är Schockemöhle Sports Active Pad, det är nästan som en blandning mellan vojlock och schabrak med sin annorlunda form. Jag kan tänka mig att det passar bra när det är varmt och för hästar som svettas mycket. Schabrakets in- och utsida är gjord i bomull. Kostar cirka 549 kr och finns bland annat här.

Vad tycker ni - gillar ni formen eller är ni lite mer fyrkantiga ;-)?


Läst 20885 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Prylbloggen »Relaterade produkter

Produkter som matchar Dressyr Kingsland
Celeste Ladies Show Shirt white
Kingsland
Vårt pris: 599,00
Hippoteket
Skänkelvikten Perfect Heel
Perfect Sit of Sweden
Rek pris: 1299.00
Vårt pris:
Perfect Sit of Sweden


SD® Plastrongnål Grace Gold
SD-Denmark
Vårt pris: 239,00
Butik QuseTill Shoppinggallerian

Cecilias senaste


Prenumerera på Prylbloggen

Bloggen visad för: 634829 läsare

Husbloggare

Galoppbacken

Saras vardag


Fullt fart offline

Unghästbloggen


Hästskötar-Angelica om "Antons" vecka i Lyon

Gästbloggen


Till Husbloggarna