Prylbloggen - Kingslands dressyrkollektion
logotype hippson
Skapa konto eller logga in för att se ditt Hippson-konto.

Prylbloggen

JAN
19

Kingslands dressyrkollektion


Jag har ju tidigare gett er några exklusiva sneakpeaks från Kingslands dressyrkollektion, men nu så. Nu är det dags för mer!

Kollektionen är en exklusiv linje framtagen av, Sølvi-Ann Waldeland Aas,chefdesigner för Kingsland Dressage som arbetat i nära samarbete med Kingslands dressyrryttare Andreas Helgstrand, Hans Peter Minderhoud and Edward Gal.
- Det nära samarbetet mellan ryttarna och Kingsland har inte bara resulterat i en linje exklusiva plagg, utan  även tekniska högfunktions kläder för dressyrsporten, säger Solvi-Ann Waldeland.

Min favorit är den här kavajen som sitter så fantastiskt perfekt - även i dressyrsadeln. Den är skuren så att det blir ett fint fall även i sadeln.

Dessutom så är kollektionen gjord i riktigt bra material:
• Alla träningstoppar är gjorda i snabbtorkande europeiskt material.
• Tävlingskavajerna är framtagna av finaste italianska material och detaljer. Kolla in det här citatet jag hittade på insdian av kavajen!


• Tekniska material från Schweiziska Schoeller med blandannat ventilations dragkedja och flera andra gömda tekniska finesser


• Schabrakens insida är klätt med coolmax materaila med snabbtorkande effekt.taggar


Läst 40309 ggrcomments powered by Disqus

3 kommentarer


birgittashastsida.blogspot.com 2012-01-23 11:26
Var kan man köpa schabraken?


Redaktionen 2012-01-20 06:41
Fast de är nog större än tre kvadratcentimeter, både schabrakloggorna och de på fickan på kavajen/fracken. Tur för Kingsland att regeln är fryst! :-)


Vera 2012-01-19 11:06
Vilka smakfulla små loggor på schabraken ;)

Mer från prylbloggen

APR
17

Glad gul påsk!


Veckans färg är ju helt klart gul, även om vi inte hittar alls lika mycket gult i vårens kollektioner som förra året. Vi har plockat ihop ett gäng sköna gula hästgrejer till er. Som det här citrongula schabraket från Horze. Silikontrycket i mitten kommer alltså inte att synas med sadeln på, utan är tänkt att hålla sadeln på plats. Kostar 299 kr och finns här.


Jin Stirrups aluminiumfavorit finns i en mängd färger, däribland gult. Kostar cirka 1635 kr.

Jin Stirrup har även kommit med denna nya modell i polyamidplast som sägs kombinera smidighet, lätthet och grepp. Kostar cirka 869 och finns bland annat här i gult.


En annan lätt stigbygel är denna i plast från Compositi, fotplattan finns i massor av olika färger och går att byta ut när du tröttnat. Kostar 229 kr och finns bland annat här.


Fin, ljusgul färg har denna tävlingstopp från Spooks. Den har fukttransporterande egenskaper och modellen är lång, så att den sitter bra även om du har låga byxor på dig. Kostar cirka 579 kr och finns bland annat här.


En gul kavaj är kanske inte så snyggt, men desto peppigare blir det om du pimpar kavajen med den här kragen i konstmocka från Manfredi. Manfredis kavajer har nämligen den roliga funktionen att man med en liten osynlig dragkedja kan ta loss och byta kragen. Denna kostar 599 kr och finns bland annat här.


Schockemöhle Sports har flera gula inslag i vår, bland annat den här pikétröjan. Kostar 549 kr och finns här.


Hoodtröja från Spooks, med dragkedjor på fickorna, kostar cirka 695 kr och finns bland annat här.

En riktig klassiker, "cowboyhandskar" i gult och supermjukt skinn. Dessa hittade jag på Hööks, de kostar 179 kr, finns här.


Läst 8349 ggr Kommentarer Kommentera

APR
16

Mjuka bettringar i gel


Acavallo har tagit fram de här mjuka bettringarna i antislip-gel. De smalnar in på bettet vilket ska förhindra att det nyps. Dessutom sägs de både vara lätta att hålla rena och förhindra skav.
Den ena ponnyn jag har provat på hade småsår på ena sidan, dessa är helt borta nu, så det verkar funka riktigt bra.
 
För att få på dem smidigt får man blöta dem med vatten, då glider de lättare på bettringarna.  Kostar cirka 179 kr och finns i de flesta välsorterade butiker.


Läst 15271 ggr Kommentarer Kommentera

APR
15

Leka häst?

Att leka häst är väl något av det roligaste man kan göra när man är liten? Om man nu inte har något gammalt träns eller grimma och grimskaft hemma, kanske den här lilla "leka häst"-selen kan vara kul. Kostar 159 kr här.

Klassikern - käpphästen. Den här kommer från BR Leksaker och kostar 179 kr, finns här. Har du lite extra tid i påsk är det ganska lätt att snickra ihop en egen variant. Antingen sågar du ut ett hästhuvud i trä eller så syr du ett.

På bloggen A beautiful mess hittade jag denna fina käpphäst. Där hittar man också en liten guide om hur man gör en själv - här kommer ni till bloggen.

Så här i påsktider är det nog många barn som ska lära sig cykla. Kanske blir det extra roligt om du pimpar cykeln med ett hästhuvud. Detta kommer från Equito och kostar 279 kr.

En leksak som tål att sittas på är den här hästen. En rejäl leksaksponny så att säga, väger cirka 100 kilo och är 60 centimeter i mankhöjd. Den har även en ljudmodul som sitter under schabraket. Kostar 1899 kr och finns här.

En mindre och rörligare modell är den här på hjul. Den har band och går att dra efter sig, samtidigt som den har galopperande ljudeffekter. Kostar 199 kr.

Schleich har mängder av fina hästfigurer i alla möjliga varianter. Detta paket innehåller tre hästar och ett komplett stall. Kostar 599 kr och finns bland annat här.


Läst 31993 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Prylbloggen »Relaterade produkter

Produkter som matchar Dressyr Kingsland
Schabrak Charm
Harry's Horse
Vårt pris: 375,00
Vava´s Häst & Fritid


Träns Flying Change Revolution
Perfect Sit of Sweden
Vårt pris: 1 999,00
Perfect Sit of SwedenCambridge dressyrschabrak från HV Polo
HV Polo
Rek pris: 599.00
Vårt pris: 579,00
Cheval Ridsport


Dressyrgjord anatomisk
Barefoot
Vårt pris: 750,00
Stall RustorpTill Shoppinggallerian

Cecilias senaste


Prenumerera på Prylbloggen

Bloggen visad för: 632314 läsare

Husbloggare

Ingen hit

Unghästbloggen


En mycket bra dag!

Hippologbloggen


Återhämtning!

Therese


Till Husbloggarna