Prylbloggen - Kingslands dressyrkollektion

Prylbloggen

JAN
19

Kingslands dressyrkollektion


Jag har ju tidigare gett er några exklusiva sneakpeaks från Kingslands dressyrkollektion, men nu så. Nu är det dags för mer!

Kollektionen är en exklusiv linje framtagen av, Sølvi-Ann Waldeland Aas,chefdesigner för Kingsland Dressage som arbetat i nära samarbete med Kingslands dressyrryttare Andreas Helgstrand, Hans Peter Minderhoud and Edward Gal.
- Det nära samarbetet mellan ryttarna och Kingsland har inte bara resulterat i en linje exklusiva plagg, utan  även tekniska högfunktions kläder för dressyrsporten, säger Solvi-Ann Waldeland.

Min favorit är den här kavajen som sitter så fantastiskt perfekt - även i dressyrsadeln. Den är skuren så att det blir ett fint fall även i sadeln.

Dessutom så är kollektionen gjord i riktigt bra material:
• Alla träningstoppar är gjorda i snabbtorkande europeiskt material.
• Tävlingskavajerna är framtagna av finaste italianska material och detaljer. Kolla in det här citatet jag hittade på insdian av kavajen!


• Tekniska material från Schweiziska Schoeller med blandannat ventilations dragkedja och flera andra gömda tekniska finesser


• Schabrakens insida är klätt med coolmax materaila med snabbtorkande effekt.


taggar


Läst 42070 ggrcomments powered by Disqus

Mer från prylbloggen

JUL
29

Visa upp dina prisrosetter

Ofta hamnar prisrosetterna i en låda någonstans i källaren, men det är faktiskt rätt snyggt att använda rosetterna som inredningsdetaljer i hemmet eller stallet.  Ett enkelt sätt att visa sina rosetter på är att köpa (eller göra) en upphängningstavla. Vi har hittat lite olika varianter, som man både kan inspireras av för att bygga själv, eller helt enkelt köpa. 

Denna variant går att specialbeställa, då välja både material, motiv och om man vill ha en graverad mässingplatta. Priset börjar på 75,95 dollar och varierar beroende på dina val. 
Till produkten

Dessa sex motiv kan man välja mellan. 
  

Denna modell består av fyra rader, även här väljer man vilket material man vill ha tavlan i. Priset ligger på 89,95 dollar och vill du ha fler än fyra rader går dessa att köpa till för 19 dollar styck. 
Till produkten

Vill du ha en ännu mer personlig tavla är denna ett alternativ. Högst upp, ovanför de fyra raderna som är avsedda för rosetter, finns det plats att sätta fast sina egna foton. Även här väljer du vilket material du vill ha tavlan i. Priset ligger på 84 dollar. 
Till produkten

Vi har tidigare skrivit om hur man kan visa sina rosetter, har ni några nya tips? Mejla gärna till prylkollen@hippson.se eller kommentera nedan! 


Relaterade artiklar:

Rosetten som inredning

Rosett-förvaring


Cajsa EkströmLäst 7747 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
28

Till salu: En av de största privata hästgårdarna i USA

Just nu är en av de största privatägda hästanläggningarna i USA till salu, njut av bilderna från Misty Isle Farms i Washington. Anläggningen har 210 hektar anlagd mark – som ger gott om plats för stall, hagar, golfbana och egen landningsbana för flygplan.


Även om flera gårdar har mer mark, så har man på denna anläggning sett till att varje meter på gården är perfekt.
Bland annat har ägarna planterat över 3000 träd, och har anlagt en otrolig trädgård med över 100 olika blommor och buskar från hela världen. Den privata sjön, vattenfallet och härliga broar gör att gården nästintill ser ut som en dröm.

Bostadhuset om 650 kvadratmeter har härliga öppna ytor, en gigantisk garderob och en dusch som vi inte har sett i något annat hus tidigare. Utöver detta finns även sju andra hus för gäster och anställda. 


För hästarna finns ett stort stall, ridbana, flera stora hagar, en uppställningsplats för nuvarande ägares vagnar och privata ridvägar som sträcker sig över en mil.


För den som inte vill fokusera på poolen eller hästarna finns även en privat golfbana som håller PGA-standard, perfekt om du vill träna hemma.

Vad kostar då den otroliga gården? Ni får räkna med saftiga 352 miljoner kronor...

Till mäklarens annons


Annelie LundkvistLäst 16493 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
27

Bedårande gunghästar till minstingen

Gunghästar i olika modeller och utförande finns det en hel del av. Men dessa från "A little bird told me" ligger högt upp på favoritgunghäst-listan. De är bara så otroligt fina!
   


Gunghäst som lämpar sig för en nio månader gammal ryttare, med läderdetaljer. 
  

Gunghästarna finns i olika färger och några av dem har en mjuk kompis i en ficka på vänster bog. De finns för olika ålderskategorier, en för nio månader gamla "ryttare", en för ettåringar och uppåt, samt även en modell för de lite äldre barnen. De hästar som är för barn på nio månader och uppåt har alla en platta där minstingen kan placera sina fötter. 


Gunghäst för ettåriga ryttare, utan fotplatta. 
 


För de lite äldre ryttarna, 18 månader och uppåt, finns gunghästar med stigbygel – samt en som gungar fram och tillbaka. 
  


Gunghäst för 18 månader och uppåt. 
  


Gunghäst för den äldsta kategorin, 36 månader och uppåt, som både har stigbyglar och som gungar fram och tillbaka. 
  

Priset på gunghästarna varierar mellan 90 och 300 pund (cirka 1200 till 4000 kronor), så det är inte de billigaste på marknaden. Men troligtvis bland de finaste! Och när minstingen har tröttnat på att leka med hästen passar den ju även riktigt bra som inredningsdetalj.

Kanske en framtida present till Hippsons nyaste "medarbetare" (läs produkt-Cajsas son)? 

A little bird told me

Till gunghästarna 


Cajsa EkströmLäst 20595 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Prylbloggen »Relaterade produkter

Produkter som matchar Dressyr Kingsland
Dressyrgjord anatomisk
Barefoot
Vårt pris: 750,00
Stall RustorpTill Shoppinggallerian

Cecilias senaste


Prenumerera på Prylbloggen

Bloggen visad för: 674756 läsare

Husbloggare

I believe I can fly...

Stalldrömmar


Mission Completed

Saras vardag


Hur stora är era föl?

Avelsbloggen


Till Husbloggarna

Populärt hos Charlies