Prylbloggen - Kingslands dressyrkollektion

Prylbloggen

JAN
19

Kingslands dressyrkollektion


Jag har ju tidigare gett er några exklusiva sneakpeaks från Kingslands dressyrkollektion, men nu så. Nu är det dags för mer!

Kollektionen är en exklusiv linje framtagen av, Sølvi-Ann Waldeland Aas,chefdesigner för Kingsland Dressage som arbetat i nära samarbete med Kingslands dressyrryttare Andreas Helgstrand, Hans Peter Minderhoud and Edward Gal.
- Det nära samarbetet mellan ryttarna och Kingsland har inte bara resulterat i en linje exklusiva plagg, utan  även tekniska högfunktions kläder för dressyrsporten, säger Solvi-Ann Waldeland.

Min favorit är den här kavajen som sitter så fantastiskt perfekt - även i dressyrsadeln. Den är skuren så att det blir ett fint fall även i sadeln.

Dessutom så är kollektionen gjord i riktigt bra material:
• Alla träningstoppar är gjorda i snabbtorkande europeiskt material.
• Tävlingskavajerna är framtagna av finaste italianska material och detaljer. Kolla in det här citatet jag hittade på insdian av kavajen!


• Tekniska material från Schweiziska Schoeller med blandannat ventilations dragkedja och flera andra gömda tekniska finesser


• Schabrakens insida är klätt med coolmax materaila med snabbtorkande effekt.taggar


Läst 41045 ggrcomments powered by Disqus

Mer från prylbloggen

OKT
01

Shoppa till stöd för bröstcancerforskningen

September och oktober är de klassiska Rosa Bandet-månaderna, där Cancerfonden uppmärksammar bröstcancer och forskningen om den lite extra. I dag, den första oktober, är det dessutom den Internationella bröstcancerdagen.
Genom att köpa Rosa Bandet-produkter stödjer du bröstcancerforskningen. Det finns även en del för oss hästmänniskor att välja bland.

Ridsportkedjan Hööks har även i år tagit fram en Rosa Bandet-kollektion bestående av bland annat rosa Magic brush borstar, pannband, ridhandskar, grimma samt halsband till hunden. Vid försäljning går 20 procent av summan direkt till forskningen om bröstcancer. Ni hittar alla Hööks Rosa Bandet-produkter här. 

Grimma för 149 kr. 

Pannband för 69 kr. 

Ridhandskar för 149 kr. 

Hos Hästcoachen går det att köpa ett rosa hästsmycke i plexi, där 50 kr går till forskningen om bröstcancer. Smycket kostar 110 kr (+ 20 kr i frakt) och ni hittar det här. 

Hos skokedjan Scorett kan man köpa låga gummistövlar, samt en gråstickad mössa, och samtidigt stödja Rosa Bandet. Gummistövlarna kostar 450 kr varav 50 kr går till bröstcancerforskningen. Mössan, som kommer från Canadian Snow, kostar 350 kr och där går 40 kr till forskning.

Mycket utevistelse under höstens kyliga dagar gör att många av oss hästmänniskor drabbas av fnasiga och ömtåliga läppar. En favorit i stalljackan brukar vara Försvarets hudsalva, just nu går den att köpa i Rosa Bandet-edition (10 procent av alla Apotekets rosa produkter går till bröstcancerforskningen). Kostar 21 kr och ni hittar den här. 

Inga av Rosa Bandet-produkterna är speciellt dyra och pengarna går ju till oerhört viktig forskning. Så vad säger ni? Dags att göra en insats? 

Rosa Bandet

Alla Rosa Bandet produkter


Cajsa EkströmLäst 5128 ggr Kommentarer Kommentera

OKT
01

Inredning: Hästiga tavlor

Jag har under en tid varit på jakt efter den perfekta tavlan att hänga ovanför soffan i vardagsrummet, men har inte riktigt hittat någon som har fallit mig i smaken. Nu har jag dock kommit på att jag vill ha en stor, tredelad tavla. Dock är det lite svårt att hitta ett motiv som passar in. 

Då slogs jag av tanken att "varför köpa en tredelad tavla när man rätt enkelt kan fixa en sådan själv, och på så sätt få ett eget motiv?".

Det är alltså en sådan här tredelad tavla jag är på jakt efter. Tavlan är totalt 125x170 centimeter och jag tror att den blir riktigt snygg på en ren vägg. Just denna tavla hittade jag här, men det framgår inte något pris. Min tanke är dock att gå med mitt favoritfoto till närmsta fotobutik och göra en förstorning i lämplig storlek – samt köpa tre likadana ramar och fixa resten själv. 

Vad tror ni om det? 

Om man inte vill ha en tredelad tavla finns det ju en mängd olika canvastavlor med hästiga motiv att köpa. Som denna, med en vit galopperande häst mot en brunaktig bakgrund. Kostar från 899 kr (beroende på storlek) och finns här

Vill man ha en färgklick på väggen kanske denna dalainspirerade canvastavla är ett alternativ? Det är alltså en oljemålning av den traditionella dalahästen. Tavlan är 80x80 centimeter och kostar 695 kr, ni hittar den här
   

Vill du hålla nere priset något är en idé att köpa en poster i lagom storlek och rama in. Ni hittar en mängd olika varianter här. Just denna poster, med närbild på stigbygel, kostar från 262 kr (beroende på storlek) och finns här. 

Vad har ni för smarta tips när det kommer till hästig konst? Dela gärna med er! 


Cajsa EkströmLäst 6336 ggr Kommentarer Kommentera

SEP
30

Veckans gård – en hyresrätt i USA


En av de stora hagarna framför stallet.

Denna vecka har vi hittat en alldeles fantastisk anläggning som man inte behöver köpa – den ligger nämligen uppe för uthyrning. Frågan är dock om hyran motsvarar stallhyran här hemma? Svaret finner ni längst ner i inlägget.
   


Gårdens huvudentré.

På adressen 2585 Gelding Court Marietta i amerikanska Georgia, endast en kort körning från Atlanta, finns denna fina gård. Den privata grinden leder upp till ett fantastiskt hus med pool, vinkällare och härlig uteplats. Inne i huset finns både öppen spis, biljardbord och stora ytor där du kan ta emot familj och vänner som kommer på besök.Huvudbyggnaden.


Vinkällare.


Uteplatsen där vi gärna tillbringar en sommarkväll.


Husets stora sovrum.


Badrum med två handfat – ingen trängsel här inte.

Stallet har åtta boxar och imponerande takhöjd, fem stora hagar, två spolspiltor, sadelkammare och foderkammare. Den stora ridbanan ligger härligt inbäddad mellan lövträden.
   


Ridbanan i sommarsolen.


En av stallets åtta boxar, med detaljer i sten.


Foderutrymme och sadelkammare bakom glasdörrar.


Stallgången med de två skötselspiltorna.


Stallet från sidan.


Stallet framifrån – även här finns de genomgående stendetaljerna.

  
Önskar man mer utrymme för stallgäster eller personal finns det även två lägenheter på området, allt detta ingår.
För en hyra om "endast" 10.000 dollar i månaden, motsvarande cirka 72.000 kronor, är denna gård "din". 

Mer information och bilder


Annelie LundkvistLäst 12869 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Prylbloggen »Relaterade produkter

Produkter som matchar Dressyr Kingsland
Romina Thread Elastic - Pikeur
Pikeur
Vårt pris: 1 995,00
HORSEMEUP.SETill Shoppinggallerian

Cecilias senaste


Prenumerera på Prylbloggen

Bloggen visad för: 655855 läsare