FHS16-kollen - Dressyr: Sverige i ledning i halvtid i Nations Cup

Falsterbo Horse Show 2016

Här samlar vi all bevakning från årets Falsterbo Horse Show. Det blir resultat, bakom-kulisserna, bildspel, intervjuer och mycket mer.


JUL
08
2016

Dressyr: Sverige i ledning i halvtid i Nations Cup


Foto: Ida Röök
  
Uppdatering: 
För Rose Mathisen och Zuidenwind 1187 blev ritten felfri, superfin och belönades med 71,780 procent. Riktigt kul för det svenska laget. Även Patrik Kittel slår till med en riktigt, riktigt bra ritt och vinner individuellt i klassen med Delaunay. Svenska laget går upp i ledning så här i halvlek av Nations Cup. I morgon avgörs det.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

FÖRHANDSINFORMATION
Under fredagen rids inledningen på den femstjärniga Nations Cup-dressyren i Falsterbo. I det svenska laget rider som bekant Jennie Larsson, Rose Mathisen och Patrik Kittel. Den första omgången går alltså i Grand Prix, under lördagen rider två ekipage Grand Prix Special, medan det tredje visar upp sig i Grand Prix Kür. Fem lag ställer upp i klassen.
  
I skrivande stund har Jennie Larsson och Zircoon Spring Flower gjort sin ritt, de fick till ett nästan felfritt program och gick upp i ledningen individuellt på 69,900 procent.

Följ klassen via FEI:s betal-tv
Onlineresultat
Startlista


Läst 10247 ggr

Fler inlägg

OKT
11
2010

Bildspel: Hejdå VM...


Klicka på en bild för att starta bildspelet.

 
Medaljer i alla landslag är ett av Svenska Ridsportförbundets mål. Och det är tur att det målet inte är tidssatt, för i detta VM bidde det ingenting.
Nu är ryttar-VM i Kentucky, där deltagare från 58 länder har gjort upp under 16 dagar, över. Den internationella ridsportfotografen Tomas Holcbecher sammanfattar här den sista VM-veckan - i bilder.
 
FOTO: Tomas Holcbecher/www.holcbecher.com


Läst 24518 ggr Kommentarer Kommentera

SEP
27
2010

Premiär-helgen i bilder


Klicka på en bild för att starta bildspelet.

 
Exklusivt för Hippson kommer här ett bildspel med "bakom kulisserna"-foton från VM:ets första helg - på Scandic, Totilas, Parzival och mycket annat. Fotona är tagna av den internationella ridsportfotografen Tomas Holcbecher.
 
FOTO: Tomas Holcbecher/holcbecher.com


Läst 20963 ggr Kommentarer Kommentera

SEP
25
2010

Nostalgi från tidigare VM


Klicka på en bild för att starta bildspelet.

 
Med hjälp av FEI:s fotograf tar vi er med på en riktig nostalgitripp. Här är bilder från samtliga gemensamma ryttar-VM hittills. Stockholm 1990, Haag 1994, Rom 1998, Jerez 2002 och Aachen 2006.
 
FOTO: Kit Houghton


Läst 19463 ggr Kommentarer Kommentera


Senaste från FHS16

    Fler FHS16-nyheter


    taggar



    Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

    Kundtjänst: info@hippson.se

    Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

    Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.