Hästskötarbloggen

Jag vet att jag absolut borde blogga idag för det var verkligen mega längsen men under dessa två veckor jag har vart borta har det inte fnnits tillgång till ngt internet tyvärr.
Men jag lovar er att jag ska ge er en lång update kanske imorgon.
Inte ikväll iaf för nu ska jag skynda mig för sen ska jag iväg på middag med några vänner är ju trots allt min födelsedag idag..!!!

Så Grattis till mig och på återseende... =)


Läst 32394 ggr Kommentarer Kommentera

Nu sitter jag här i sista sekunden ska bara skriva lite snabbt för ska ligga i min sämg om en halv timma då är det dags att sova, ska nämligen köra ner till Neeroteren i natt.
Jag och Alex ska köra 03 45 så det ör ju bra om man hinner sova ungeför 6 timmar innan det är dags att gå upp och göra klart hästarna och lasta..!!!


Canor när hon precis kommit.


Vi kommer att stanna efter 8 timmar i Tyskland innan resan går vidare söderut, sen borde vi vara framme på onsdag kväll.
Med på resan ska Condello, Abbey, Flecu och Canora. Det blir Canoras första tävling med oss så det ska bli jätte spännande. Vi har ett riktigt bra team med oss hela toppen utom Yummy som är hemma och har vila. Han är klar med utomhussäsongen och vilar nu innan inomhus.



Efter Neeroteren går resan vidare till unghäst VM för Abbe och Flecu och kan dom göra lika bra som i Falsterbo så kan vi gå långt så vi får väl hoppas på framgång.

Denna helgen var tävlingsfri för mig, det var bara Daniel som var iväg på fyra års semifinalen i Flyinge med två stycken. Springfield Hill gick vidare till finalen som är under breeders veckan.

Pratade med CK innan idag hon jobbar för Svente Johansson som många av er säkert redan vet. Hon berättade att Madrid var jätte fint dom hade fått dom bästa boxarna med skugga hela dagarna. Det är som sagt lite bättre väder i Spanien än här i Skåne.
Här är full storm och jag hoppas det ger sig innan jag ska köra över öresundsbron.
Imorgon gäller det vi håller alla tummar och tår för Sverige och att dom lyckas kvala in oss till OS.

Nu blev det här ett kort inlägg men hade skrivit en del å så tryckte ja på fel kryss och tryckte bort hela sidan och nu är det bara 10 min kvar innan ja ska ligga i sängen.

 


Läst 34063 ggr Kommentarer Kommentera

Gudars va dåligt ja bloggat nu, men har haft så fullt upp med diverse saker.
Jag hade för ovanlighetns skull en ledig helg förra helgen och var hemma i Värmland under Flipstads marken även kallad Oxhälja.
Det va super kul att hinna med att träffa fantastiska vänner och familj.
Jag är lyckligt lottad som har så mycket fina människor runt mig i mitt liv på diverse platser i Sverige och Världen!.

Sen när ja kom tillbaka till skåne i söndagskväll vart det försent och det är det egentligen nu med men kände jag var tvungen att ta tag i detta nu.
I måndags var ja så ambitiös att jag var ute och gick i ca en timme i skogarna här, jag oc Linnea som tog på oss walking shoes och traskade på. Någo jag får försöka hålla vid liv det är ju faktiskt väldigt nice..
Sen igår tog jag tag i att städa och rensa i bland mina skor, hade cirka 20 par som inte används eller inte går att använda längre så uväg med dem, möblerade om lite och fixade.
Blev väldigt nöjd i alla fall so far! Så nu är det bara sortering bland kläderna som ska fixas så det blir ordning och reda även i mitt hus och inte bara i stallet.

Idag har vi hopptränat i skyrup på förmiddagen med de hästar som inte var med i Trelleborg därdom va och tävlade under helgen då jag var ledig!
Vi hade 4 stycken med oss idag och alla var super fina och gjorde abssolut det dom skulle!
På tisdag natt bär det va mot Neeroteren i Holland med 4 hästar tror jag att det blir mer info om det närmare och sen Unghäst VM med Abbe och Flecu får se om det blir lika bra som Falsterbo det hade vart fantastiskt.!!! =)
Jag räknar med att ni håller tummar och tår.!

Nu måste jag sova, upp och jobba imorn..!!!
Lovar att det kommer bilder en annan dag men kan inte ha internet och kamera sladden i samtidigt för har bara ett usb uttag i datan.!

Men det kommer jag lovar håll ut.. =)

/// Ida Lövgren


Läst 34017 ggr Kommentarer Kommentera

Hästskötarbloggen

Madelen jobbar som hästskötare åt Douglas Lindelöw. I denna blogg berättar hon om sin innehållsrika vardag – under och mellan tävlingarna.

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare




Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.