Hästskötarbloggen

Hej hej.
Nu har ja fått lite tid över och hinner nog printa ner några rader.
Nu har hästarna börjat tävla mer och mpåste säga att hästarna sköter sig jätte bra. Det är verkligen jätte kul.

Yummy har hoppat 4 st 145 och varit placerad och felfri i alla, idag hoppade han 150 och hoppade super fick dessvärre en rivning.

Flecu har varit placerad i alla sina starter och igår i 140n hoppade han helt sjuk det var så kul att se om ni såg han i Falsetrbo så var han grym där men nu har han nog växt ett snäpp till =) han slutade 8a i denna klass.

Canora hoppade lilla GP idag med ett skit pet på 3an annars hoppade hon också bra, idag har vart en såndär alla hästar har hoppat jätte bra men en jäkla skit bom föll i varje klass.
Condello i 140 och Abbe i 135an...

Ugglan hoppade på träningsbanan igår och även de gick fin fint.. nu låter ja som värsta optimisten här men jut nu känns allt väldigt lätt och det är kul när hästarna hoppar så fint. =)


Abbe


Yummy busar =)


Alex och Ugglan..


undra vem..?!




Mys med Flecu


Bra väder =)



Men kortfattat så trivs vi bra, vi gillar solen
Nu stänger dom strax här så ska hinna spara innan det stängs ner... 
MVH Ida Lövgren


Läst 31793 ggr Kommentarer Kommentera
MAR
01
2012

Dags för lite uppdatering igen. Vi har det bra här vädret är fortfarande super har vart sol och t-shirt väder varje dag sen vi kom. Förutom en lite skur idag på eftermiddagen men den verkar ha gett sig iväg nu i alla fall..!

Idag har vi träningshoppat Ugglan och han var fin lite lugnare nu  =) Alex och jag red ut Flecu och Yummy och dom andra trimmade Alex.

Förra helgen började vi bara lite lugnt, Yummy hoppade två stycken 140 klasser och var super fin dessvärre ett ynka tidsfel på söndagen.
Flecu var nolla och placerad i sin 135a också på söndagen.

Imorgon drar det igång igen och då hoppar Yummy och Canora varsinn 140 klass och Abbe ska hoppa 135an. Man får inte hoppa alla hästar varje dag så vi delar upp det lite så.

Tyvärr tar det jätte lång tid att ladda upp bilder så hinner bara visa er dessa för snart stänger dom ner här och då hinner ja inte spara detta..!!!


Flecu myser i solen...


Två av banorna,..!!

Hör av mig snart igen

MVH Ida Lövgren


Läst 33021 ggr Kommentarer Kommentera

Hästskötarbloggen

Madelen jobbar som hästskötare åt Douglas Lindelöw. I denna blogg berättar hon om sin innehållsrika vardag – under och mellan tävlingarna.

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare




Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.