Marie Ryman
JUN
24
2011

 

Jag var och hälsade på min mormor igår, det händer alldeles för sällan. Min morfar höll på mycket med hästar, så därför tycker hon att det är lite extra roligt med barnbarnets intresse.

 

Hon har varit och hälsat på Mistral i hagen, men aldrig sett honom in action, så jag visade henne lite bilder på min telefon. Mormor är av årgång 1923, och tyckte visserligen att det var en rolig liten pryl jag hade skaffat (telefonen alltså), men att man kan titta på TV i den, ringa, filma, fota, facebook, se hela jorden uppifrån med Google earth, läsa nyheter, mejla, nej det var inte alls det som imponerade mest på henne.

 

Det hon tyckte var allra, allra häftigast, det var en film när Mistral löshoppar - "tänk att han är så klok och kan hoppa så fint alldeles själv! Fantastiska djur..." 

 

Ni ser, tekniken got nothing on hästar!

 

Glad midsommar på er, hoppas ni har det lika härligt som mina fyrbenta har :)

 

 


Läst 26272 ggr Kommentarer Kommentera

Här hittar du alla våra husbloggare




Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.