Göteborg Horse Show 2014

Göteborg Horse Show 2014

Här samlar vi allt från Göteborg Horse Show 2014. Resultat, bildspel, bakom-kulisserna-reportage och mycket mer.


MAR
03
Gothenburg Horse Show är över för den här gången. Och visst känns livet lite tomt och hopplöst så här dagen efter att den stora hästfesten har avslutats? Men lugn i stormen, med hjälp av vårt bildspel kan du uppleva känslan igen – och igen. Oavsett om du var på plats eller inte.   FOTO: Ida Röök, An ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

MAR
02
GHS-kollen 2014:

Vann du lotterihästen?

Vinstavhämtning sker på Scandinaviums kontor i Göteborg. Tel 031-368 44 52, senast den 1 juni 2014.  1:a prisLotterihästen PENNSYLVANIA, sto, född 2008.Vinstnummer: 24375   
2:a prisHästtrailer, Thule Exellent Grand Prix.Vinstnummer: 14663 
3:e – 6:e prisPresentkort  på Stübbensadel, välj en av ne ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

MAR
02
SVT Play är snabba och har lagt upp klipp på våra tre svenska ryttare från omhoppningen - samt självklart även på vinnaren Nicola Philippaerts:    


  SVT fick även en pratstund med Malin Baryard Johnsson:
Läs hela inlägget

Kommentarer

MAR
02
Glada svenskar mötte pressen.
  
Tre placerade svenskar i en världscupklass på hemmaplan. Gothenburg Horse Show kunde knappast ha avslutats på ett bättre sätt.
  – Utan snubblingen hade jag kanske klarat det, men då hade också de andra haft annat att rida efter. Jag är väldigt nöjd, sammanfattar ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

MAR
02
Världscuphoppningen blev en svenskfest som såg ut att kunna bli en riktig triumf. Men den här gången fick vi se oss slagna av en belgare, en tysk och en holländare.- Det här är min största vinst hittills, säger Nicola Philippaerts.  Under segerintervjun tackade han sin pappa, Ludo, framgångsrik hopp ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

MAR
02
Malin Baryard Johnsson slutar på en fjärdeplats med H&M Tornesch, men missar världscupfinalen med sex poäng. Douglas Lindelöw slutar på femte plats och den otroligt glade Niklas Jonsson blir sjua i klassen. Nicola klappar om Donatella-N efter ritten. 
   Nicola Phillipaerts vinner världscupens ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

MAR
02
Elin Jansson var ensamt felfri med den storhoppande skimmeln Candlelight K i sjuåringarnas final i Youngster Tour.
  
Elin Jansson har bara ridit Candlelight K i ett par veckor.
– Vi har inte haft så mycket tid att lära känna varandra. I vanliga fall är det Stina Lillje som rider henne, men under ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

MAR
02
Det var en hård kamp när fjordhästarnas världscup avgjordes inne på arenan. Förra gången tappade Sverige segern mot Tyskland, efter att Rolf-Göran Bengtsson glömt banan i körningen.
   
Rolf-Göran var på plats i dag för att få revansch från 2012 års misstag - och hade lyckats värva över Henrik von ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

MAR
02
Snyggt Jens! En andraplats blev det.
   
Det blev en riktigt bra start på söndagen när flera svenskar visade upp finfina rundor på 1,45-banan som avgjordes på tid.
   
Jens Fredricson och Avon kom tvåa, Nicole Persson och Hip Hop ren in på en fin fjärdeplats medan Henrik von Eckermann  knep femt ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

MAR
02
Patrick Looney visar upp en mindre modell av ett täcket som värmer.   Malin Baryard Johnssons och Peder Fredricsons storsponsor H&M samarbetar med Svenska Hästars Värn här under Gothenburg Horse Show, för att ge hästar i nöd en chans till ett bättre liv.
  När Patrick Looney på Horseware tog en ...
Läs hela inlägget

Kommentarer
Sida: 1 2 3 4 5 ... 9 nästa  sista  


På Twitter

Nyfiken på nya förbundskaptenen Ankarcrona? Lyssna på Ridpodden om unghästar m honom här t.co/iP6frDNUvH @hippson @SvenskRidsport
22 timmar sen.

RT @Hippson: Fälttävlansryttaren Pontus Hugosson, känd från Bonde söker Fru, har gjort ännu ett humorklipp i stallmiljö. Men... t.c?
1 dag sen.

RT @Hippson: Henrik och Peder redo för världscupen i Helsingfors t.co/xxXppfN0gq #sportkollen
1 dag sen.

RT @Hippson: Hästar använder sig av spegling för att kommunicera med varandra. Mikaela Jansson, som utövar frihetsdressyr, tar... https://t?
2 dagar sen.

RT @Hippson: Hästhoppning är en av de dyraste sporterna att utöva. Därför har föräldrarna till hopptalangen Felicia Lång löst... t.?
3 dagar sen.

RT @Hippson: Kajsa Boström är "starstrucked" efter Charlotte Dujardins testridning av fyraåringar på Flyinge. Det våras... t.co/jJr?
5 dagar sen.

RT @Hippson: Jönköpings-Posten har hälsat på Maria Åsebrant i Bankeryd som är uppfödare till Fabulous M ? gångartstalangen som... https://t?
1 vecka sen.

RT @Hippson: Fyra svenskar i dressyrens världscuppremiär t.co/s8tHC3BFam #sportkollen
1 vecka sen.

RT @Hippson: En läsare undrar varför hästar får penicillinchock. Veterinär Hanna Borg förklarar vad en penicillinchock är, hur... https://t?
1 vecka sen.

RT @P4Dalarna: Ny forskningsmetod testas på sjuka hästar i @Rattviks_kommun t.co/on7gUSzfBX @GittanGr @SVAexpertmyndig @Hippson #po?
1 vecka sen.


Populärt hos Charlies

Husbloggare

Behöver alla hästar kraftfoder?

Hippologbloggen

Kärt barn har många namn eller hur man smakar på friheten

Kajsa Boström

Ändrade planer

Portugal-bloggen

Till Husbloggarna