Årets supersöta hästfilm från Budweiser

Hippson-TV

Hippson Lifestyle

Publicerad: 2014-01-29

Årets supersöta hästfilm från Budweiser

Snart är det dags för årets Super Bowl - finalen för den amerikanska fotbollssäsongen. Det är ett av världens största sportevenmang, hela USA stannar och "alla" tittar på tv. 
Reklamfilmerna som visas under sändningen är därför de dyrast i världen. Upp till 40 miljoner kronor kostar det att visa en 30 sekunder lång reklamfilm. Få förunnat med andra ord. Försnacket om reklamfilmerna är därför nästan lika intensivt som om matchen.
  
Budweiser är en av annonsörerna som brukar ha premiär på en ny film under Super Bowl, så även i år. Och precis som tidigare år kretsar den runt deras Clydesdale-hästar, som i år har fått en ny och otroligt söt hundkompis.
Filmen heter Puppy Love och handlar om en tio veckor gammal Labrador Retriver och en Clydesdale-häst, som vägrar att skiljas åt. Sedan filmen publicerades den 29/1 så har den visats 1 000 000 3 000 000 12 500 000 40 000 000 53 500 000 gånger på Youtube. 


Tidigare Budweiser-filmer med hästar 

comments powered by DisqusMer i Hippson-TV

Peder inte helt förvånad ändå: ”Jag vet hur hästfolk är”

Här ovan intervjuar SVT Sport Peder Fredricson efter att han har mottagit Jerringpriset. Han berättar att han värdesätter det enormt och att han trodde att det skulle stå mellan Sjöström och Stenson. Men att han trots detta inte är HELT förvånad (med tanke på Ridsportsveriges glöd och engagemang)…
– Det var så mäktigt att stå här uppe och få berätta om sin sport, säger Peder.
  
OBS! Missa inte Haide Westrings bilder från efterfesten nedan.


Sett 23017 ggr
Kommentarer

Se Peder Fredricsons känslosamma Jerring-tal

På måndagskvällen vann ridsportens egen OS-silvermedaljör Peder Fredricson Jerringpriset, framröstad av häst-Sverige och hela svenska folket! Om du missade hans känslosamma tal under Idrottsgalan, se det i SVT-klippet här ovan.
– Det känns helt otroligt, jag känner mig enormt hedrad. Det visar hur stort ridsportintresset är och hur handlingskraftiga hästfolk är. Ni är vana vid att jobba hårt för att få det ni vill, och här står jag, säger han bland annat.
  
Tackar sin fantastiska häst
Peder tackar alla som har röstat, sin fantastiska häst H&M All In, hästägaren, sitt team och förstås hustrun Lisen och de tre sönerna. Han beskriver ögonblicket då han ska rida in på banan i Rio: ”Genom stövlarna kan jag höra All Ins hjärta slå.”
– Det närmaste jag kan komma för att beskriva det ögonblicket är magiskt. Och det är min sport. Ridsporten!


Sett 99333 ggr
Kommentarer

Världsstjärnan Luciana Diniz hopptränar utan stigbyglar

Luciana Diniz från Portugal, en av världens bästa hoppryttare, har lagt upp ett klipp på Facebook där hon hoppar utan stigbyglar – vilket älskas av fansen.
  
Som ni kanske minns ramlade Luciana av sin Lennox under GCT-tävlingarna i Wien i september och bröt foten.
– Det här är en jättebra övning för att få bra balans och det är bästa sättet för mig, just nu, att hoppa utan att belasta min vrist. ”Fitty” (Fit for Fun, reds anm.) gör det så enkelt, tack min fina tjej som har hjälpt mig tillbaka till det jag älskar att göra. Nämligen att rida och hoppa mina hästar, skriver hon på Facebook.


Sett 9356 ggr
Kommentarer

(O)frivillig åktur nedför backen

På väldigt kort tid har en ideell hjälporganisation för utsatta hästar, Pferdetierheim Saara, fått stor spridning på det här klippet i sociala medier. Hästen tänkte rulla sig i snön, men fick i stället en åktur nedför backen.  


Sett 13028 ggr
Kommentarer

Se Casalls otroliga omhoppning – vann i Basel

Casall Ask inledde sin allra sista tävlingssäsong på fredagen och gjorde det med bravur! 18-åringen är verkligen fortfarande i toppform. Visst ser det lekande lätt ut när Rolf-Göran Bengtsson och Casall tar sig runt banan under omhoppningen? Självklart blev det också en seger för ekipaget i 1,55-klassen.


Sett 14657 ggr
Kommentarer

Avancerad ridsimulator för både hoppning och dressyr

Hos Racewood Equestrian Simulators finns en mängd olika ridsimulatorer, för alla discipliner. Vad sägs om att träna piaff, passage eller din sits över hinder – utan att alls slita på hästen?


Sett 14411 ggr
Kommentarer

Fredagsmys deluxe – med oemotståndlig fölunge

Alltså, detta måste vara något av det mysigaste en djurälskare kan uppleva. Någon mer än vi på redaktionen som blir fölsugen? Trevlig kväll, kära läsare!


Sett 10143 ggr
Kommentarer

Det magiska samspelet mellan ryttare och häst

I den här stämningsfulla videon, från den franska nationella ridskolan och Cadre Noir i Saumur, försöker man fånga den nästintill magiska kontakt som uppstår mellan ryttare och häst. Visst är det vackert?


Sett 12221 ggr
Kommentarer

Kürdebut för Brett Kidding på Olympia

Dressyrryttaren Tristan Tuckers alter ego Brett Kidding gjorde bejublad kürdebut vid tävlingarna i London strax före jul. Hur det blev med procenten får vi dock låta vara osagt. Vad kan poängavdraget bli för att man till exempel väljer att svara i telefon under ritten?
  
Utan att avslöja allt för mycket kan man väl säga att hästens nivå är några snäpp högre än ryttarens. Titta själva – och skratta åt en annorlunda dressyruppvisning.


Sett 26332 ggr
Kommentarer

Håll koll på hästens rörelser

I det här Facebook-klippet, från Sveriges Radios Ridpodden, berättar distansryttaren Annelie Eriksson hur hon gör i vardagen för att kontrollera hur hästarna rör sig. Det handlar om att se över dem efter hårda träningspass, men också inför träning. Så att de inte har skadat sig i hagen, till exempel. 


Sett 4519 ggr
Kommentarer


Populärt hos Charlies

Husbloggare

Ladies and gentlemen, let me introduce.....

Hästskötarbloggen

Gästblogg: För varje elak kommentar växer ridsportens gemenskap sig starkare

Gästbloggen

Yster Marco!

Saras vardag

Till Husbloggarna