Årets supersöta hästfilm från Budweiser

Hippson-TV

Hippson Lifestyle

Publicerad: 2014-01-29

Årets supersöta hästfilm från Budweiser

Snart är det dags för årets Super Bowl - finalen för den amerikanska fotbollssäsongen. Det är ett av världens största sportevenmang, hela USA stannar och "alla" tittar på tv. 
Reklamfilmerna som visas under sändningen är därför de dyrast i världen. Upp till 40 miljoner kronor kostar det att visa en 30 sekunder lång reklamfilm. Få förunnat med andra ord. Försnacket om reklamfilmerna är därför nästan lika intensivt som om matchen.
  
Budweiser är en av annonsörerna som brukar ha premiär på en ny film under Super Bowl, så även i år. Och precis som tidigare år kretsar den runt deras Clydesdale-hästar, som i år har fått en ny och otroligt söt hundkompis.
Filmen heter Puppy Love och handlar om en tio veckor gammal Labrador Retriver och en Clydesdale-häst, som vägrar att skiljas åt. Sedan filmen publicerades den 29/1 så har den visats 1 000 000 3 000 000 12 500 000 40 000 000 53 500 000 gånger på Youtube. 


Tidigare Budweiser-filmer med hästar 

comments powered by DisqusMer i Hippson-TV

Johanna rider bytesserier, piaff och piruetter – barbacka

Inför helgen kan vi inte låta bli att bjuda på ett härligt inspirationsklipp med dressyrryttaren Johanna Due-Boje. Varför inte planera in ett balansträningspass barbacka? Vi andra kanske inte gör lika avancerade övningar, men ändå… Missa inte vår intervju med Johanna nedan!


Sett 13316 ggr
Kommentarer

Slitna stall utgör säkerhetsrisk: "Ingen skulle acceptera en fotbollsanläggning utan omklädningsrum"

Jönköpings-Posten har gjort en granskning av de fyra ridsportanläggningar som Jönköpings kommun äger. Ingen av dem lever upp till moderna krav, vilket medför både arbetsmiljöproblem och säkerhetsrisker. I klippet ovan har tidningen besökt 4H-gården Vissmålen, där 300 rider varje vecka.
– Jag har svårt att tro att någon skulle acceptera en fotbollsanläggning utan omklädningsrum, säger Maria Stigsson som är föreståndare på anläggningen till Jönköpings-Posten.


Sett 7772 ggr
Kommentarer

Peder Fredricsons väg till OS-medalj blir film

Peder Fredricsons OS-medalj har gett eko i hela ridsport-Sverige. Kring jul visas förhoppningsvis en nyproducerad dokumentär om ryttaren och hans väg mot OS i tv-rutan.


Sett 27116 ggr
Kommentarer

Härlig film från firandet av Peder Fredricson på hemmaplan

Ystads Allehanda åkte så klart till Grevlunda på måndagen, för att vara med under firandet av silvermedaljören Peder Fredricson. I den här härliga filmen kan vi riktigt känna den glada stämningen.


Sett 12982 ggr
Kommentarer

Se topphästarna som auktioneras ut av fonden

Den 21 september hålls en auktion av sex topphästar, som fram till nu har ägts av en holländsk hopphästfond. I klippet ovan kan du se dem in action.


Sett 5943 ggr
Kommentarer

Dressyrstoet Donna skräms minsann inte av robotar

Många menar att hästar och robotgräsklippare är en svår ekvation. Men Malin Fallgrens nerviga dressyrprimadonna, importerad från Holland, bevisar att en häst kan vänja sig vid det mesta – bara vi inte låter den leva i ”skyddad verkstad”.


Sett 7991 ggr
Kommentarer

Jag döööööööööööör 󾌴󾌴󾌴󾌴󾌴󾌴󾌴󾌴

Publicerat av Lena Pettersson den 19 augusti 2016

OS-guld i inlevelse – när Peder Fredricson tar medalj

Kan man bli annat än lycklig när man ser Rebecca Barwichs glädje framför tv:n, då Peder Fredricson tog OS-silver i fredags. Vi blev nyfikna och kontaktade hennes vän Lena Pettersson – som var den som filmade. Läs intervjun här nedan.


Sett 15683 ggr
Kommentarer

Häng med runt terrängbanan på Hovdala

I helgen avgörs SM i fälttävlan i samband med Hovdala International Horse Trials. Åtråvärda SM-medaljer ska delas ut till både juniorer, young riders och seniorer. Arrangör är Skyrup CC och man väntar sig en riktig folkfest i den vackra slottsparken. På lördag är det dags för det spännande terrängmomentet. Redan nu kan du ”provrida” den dramatiska banan, byggd av John Nicholsen från Nya Zeeland. Häng med!


Sett 7135 ggr
Kommentarer

"Hästbonden" Pontus fixar peppen inför OS i Tokyo 2020

Känner du dig lite ledsen över att OS i Rio är över? Pontus Hugosson, fälttävlansryttare känd från TV4:s "Bonde söker fru", tipsar om hur du kan göra för att se till att du (och hästen) är i bästa möjliga form inför nästa OS. För vem säger att skrittmaskinen endast är till för hästar? Se hans klipp – som har gjort viral succé.
  
PS. Ser ni Hippson-tidningen i början?


Sett 17733 ggr
Kommentarer

"Klia mig på rumpan!"

Envishet kan löna sig i längden. Det lilla fölet vill verkligen bli kliad på rumpan och vet precis hur målet ska uppnås. I Expressens klipp visar fölet var skåpet ska stå.


Sett 8161 ggr
Kommentarer


Populärt hos Charlies

Husbloggare

Dan före dan...

Veterinärstudenten

Gästblogg: Varför samma taxa dag- och kvällstid?

Gästbloggen

Vi gjuter sockel!

Stalldrömmar

Till Husbloggarna