Årets supersöta hästfilm från Budweiser

Hippson-TV

Hippson Lifestyle

Publicerad: 2014-01-29

Årets supersöta hästfilm från Budweiser

Snart är det dags för årets Super Bowl - finalen för den amerikanska fotbollssäsongen. Det är ett av världens största sportevenmang, hela USA stannar och "alla" tittar på tv. 
Reklamfilmerna som visas under sändningen är därför de dyrast i världen. Upp till 40 miljoner kronor kostar det att visa en 30 sekunder lång reklamfilm. Få förunnat med andra ord. Försnacket om reklamfilmerna är därför nästan lika intensivt som om matchen.
  
Budweiser är en av annonsörerna som brukar ha premiär på en ny film under Super Bowl, så även i år. Och precis som tidigare år kretsar den runt deras Clydesdale-hästar, som i år har fått en ny och otroligt söt hundkompis.
Filmen heter Puppy Love och handlar om en tio veckor gammal Labrador Retriver och en Clydesdale-häst, som vägrar att skiljas åt. Sedan filmen publicerades den 29/1 så har den visats 1 000 000 3 000 000 12 500 000 40 000 000 53 500 000 gånger på Youtube. 


Tidigare Budweiser-filmer med hästar 

comments powered by DisqusMer i Hippson-TV

Ponnyn Taffy lär Mathilde att rida

Detta klipp har den senaste veckan fått stor uppmärksamhet i sociala medier, och vi förstår varför. Unga Mathilde har en utmärkt läromästare i sin ponny Taffy som verkligen gör allt ryttaren vill – med enstaka ponny-bus.
  
Vad säger ni, hade ni en sådan läromästare som små? Eller var era favorit-ponnyer mer åt det envisa hållet?


Sett 10653 ggr
Kommentarer

Släpp ridskolehästarna loss – det är sommar!

När ponnyerna på Ågesta ridskola släpps ut i sommarhagen är det folkfest, massor av människor samlas för att uppleva deras glädje. Visst blir man varm i hjärtat?


Sett 12068 ggr
Kommentarer

Fälttävlansryttaren ger sig inte i första taget

I det sista av fälttävlans tre delmoment gäller det att ge allt. Avery Klunick hade inga planer på att ge upp, inte ens när hennes häst tappade tränset.


Sett 44083 ggr
Kommentarer

Livet som mamma gör Quette trött

Evelin Lavén har lyckats fånga sitt fina sto Quette (e. Quite Easy ue. Aladdin Z) under en powernap i boxen. Bredvid henne vilar det tre veckor gamla fölet e. Kannan, som ägs av Sofia Dahlberg. 

För Hippson berättar Evelin att hon aldrig har hört sitt 13-åriga sto snarka tidigare. Detta är hennes tredje avkomma och hon trivs i rollen som mamma.

Men vad säger ni, oavsett om man är sto med föl eller inte, visst känner man sig lite trött så här på fredagen? Njut av helgen!


Sett 8749 ggr
Kommentarer

Lyssna på Falsterbos egen låt – med Linda Bengtzing

Falsterbo Horse Show har fått en egen Falsterbo-låt. Linda Bengtzing är artisten som har spelat in låten – som Pitchline Sweden HB/Mattias Kallenberg fått i uppdrag att skriva.


Sett 7937 ggr
Kommentarer

Hästarna i Rättvik riskerar att dö av mystisk sjukdom

TV4 Nyheterna har besökt Rättviks naturbruksgymnasium, där 16 hästar fortfarande är sjuka i den oförklarliga nervåkomman polyneuropati. Den första hästen som drabbades har redan avlivats av djurskyddsskäl.


Sett 7821 ggr
Kommentarer

New CT Scanner Designed Specifically For Horses

Thanks to some creative engineering, horses can now get CT scans just like humans.

Publicerat av Vocativ den 9 maj 2016

Nu kan hela hästen röntgas i 3D – utan att sövas

Tack vare ingenjörer vid University of Pennsylvania School of Veterinary Medicine kan nu även stående hästar, i sin helhet, undersökas med hjälp av datortomografi (CT). Alltså det som ibland kallas "skiktröntgen".
  
Den nya maskinen möjliggör för veterinärer att upptäcka skador i ett tidigt skede, på ställen som tidigare inte har kunnat köras genom CT-apparaten. Hemligheten är två robotarmar som rör sig runt hästens kropp. Kolla klippet – visst är det häftigt?


Sett 2627 ggr
Kommentarer

Häng med i "Luddes" videodagbok – möt hästarna i stallet

Inför OS i Rio bjuder fälttävlansryttaren Ludwig Svennerstål på ett antal videodagböcker från sin vardag i England, exklusivt här på Hippson.se. Först ut är en presentation av hästarna – som spelades in precis innan hans avresa till helgens stortävling i franska Saumur. Vem av dem är keligast – och vem gillar inte dressyr?


Sett 3491 ggr
Kommentarer

Tilda Schönbeck: ”Hela livet har blivit förstört”

I andra delen av SVT Dolds granskning "Hästjobb" får vi träffa Tilda Schönbeck – som skadades mycket svårt på sitt beridarjobb. Men om stora delar av lönen har bestått av förmåner som stallplats och träningar, som inte har redovisats till Skattemyndigheten, blir det svårt att få ut någon vettig sjukpenning.


Sett 13426 ggr
Kommentarer

Följ med runt Eketorps tvåstjärniga terrängbana

I helgen debuterade Frida Edin och ponnyn Hof Ter Eekter's Covitha i tvåstjärnig fälttävlan. De vann efter att ha varit felfria på hinder med bara 3,6 tidsstraff. Frida red terrängen med hjälmkamera – så följ med ekipaget runt den krävande banan.


Sett 6558 ggr
Kommentarer


Populärt hos Charlies

Husbloggare

Födelsedagsfirande, överben och inställd tävling

Portugal-bloggen

Hur man laddar upp

Saras vardag

LILL-LADY på söndagsutflykt!

Therese

Till Husbloggarna