Årets supersöta hästfilm från Budweiser

Hippson-TV

Hippson Lifestyle

Publicerad: 2014-01-29

Årets supersöta hästfilm från Budweiser

Snart är det dags för årets Super Bowl - finalen för den amerikanska fotbollssäsongen. Det är ett av världens största sportevenmang, hela USA stannar och "alla" tittar på tv. 
Reklamfilmerna som visas under sändningen är därför de dyrast i världen. Upp till 40 miljoner kronor kostar det att visa en 30 sekunder lång reklamfilm. Få förunnat med andra ord. Försnacket om reklamfilmerna är därför nästan lika intensivt som om matchen.
  
Budweiser är en av annonsörerna som brukar ha premiär på en ny film under Super Bowl, så även i år. Och precis som tidigare år kretsar den runt deras Clydesdale-hästar, som i år har fått en ny och otroligt söt hundkompis.
Filmen heter Puppy Love och handlar om en tio veckor gammal Labrador Retriver och en Clydesdale-häst, som vägrar att skiljas åt. Sedan filmen publicerades den 29/1 så har den visats 1 000 000 3 000 000 12 500 000 40 000 000 53 500 000 gånger på Youtube. 


Tidigare Budweiser-filmer med hästar 

comments powered by DisqusMer i Hippson-TV

Superunghästen Foreign Affair till salu – se honom in action

Foreign Affair har vunnit flera unghästklasser med Malin Nilsson i sadeln. Valacken är till salu om rätt summa pengar erbjuds. Kolla in snyggingen i ett filmklipp.


Sett 6370 ggr
Kommentarer

Särskoleeleven Tobias Karlsson: ”Jag känner mig som en riktig cowboy”

Varannan måndag får eleverna på gymnasiesärskolan i Katrineholm hoppa upp på en häst, när de har ridning på schemat. För Tobias Karlsson är det en dröm som går i uppfyllelse.


Sett 7095 ggr
Kommentarer

Föräldralösa Konstantin dyrast på auktion – såldes för nästan 800 000 svenska kronor

Under Trakehnerförbundets fölauktion, som hölls i helgen, fanns en riktig godbit till fyrbent yngling till salu. Lille Konstantin har en tuff uppväxt bakom sig och nu blev han dyrast på auktionen – där han såldes för 80 000 euro.


Sett 11108 ggr
Kommentarer

Dinnie, 96 år, rider sin häst varje dag

Dinnie Greenway satt i sadeln långt innan hon kunde gå och trots sin ålder har hon inga planer på att lägga undan ridkläderna. Varje dag åker denna London-bo till sin häst, 27-åriga Randule. I detta klipp berättar Dinnie om hästen som hon själv har fött upp – och tipsar om vad man kan göra om man är rädd för hästar.
  
Vad säger ni om Dinnie, visst är hon imponerande och framför allt inspirerande?


Sett 45813 ggr
Kommentarer

Hästar fick panik när polishelikopter flög lågt över gården

När en polishelikopter flög väldigt lågt över Mailinn Solérs gård i Stora Skedvi fick hennes unghingstar panik och sprang igenom elstaketet i hagen. Efter händelsen är både hästarna och Mailinn fortfarande skärrade, i detta klipp från Dalarnas Tidning berättar hon mer.


Sett 10728 ggr
Kommentarer

Hingsten Rink busar loss med en boll

Anna-Carin Sandberg Jödahl från Tungelsta har en häst med mycket humor. I det här klippet får vi se hur hennes frieserhingst Rink van Hestegaarden busar loss med en boll.


Sett 6642 ggr
Kommentarer

Alex levlar upp på hästryggen

Hur rädd skulle du vara om du skulle testa en av världens farligaste sporter?!? 😱😱😱

Publicerat av SVT Play den 19 oktober 2016

Alex Hermansson testar på fälttävlan

I det senaste avsnittet av SVT-serien Next Level testar programledaren Alex Hermansson en av världens farligaste sporter – fälttävlan. Med sig i terrängen som coach har han OS-silvermedaljören Sara Algotsson Ostholt. Och visst verkar han lite nervös inför momentet? 


Sett 5845 ggr
Kommentarer

Making the stable like a sumo!🐴

Publicerat av Pontus Hugosson den 19 oktober 2016

Konsten att fixa stallet som en sumobrottare

Fälttävlansryttaren Pontus Hugosson, känd från Bonde söker fru, har gjort ännu ett klipp i stallmiljö. Denna gång handlar det om att göra alla stalluppgifter som en sumobrottare. Vilket inte ser helt enkelt ut!  

Tidigare klipp med Pontus:
Att fixa stallet som en dressyrryttare
"Hästbonden" Pontus fixar peppen inför OS i Tokyo 2020


Sett 11502 ggr
Kommentarer

KG Svensson – den sista hästkarlen

I somras var det premiär för filmen om KG Svensson, mannen som har gjort det mesta inom ridsporten – månne är han den sista riktiga hästkarlen. Nu finns filmen, som Runsten Equestrian har producerat, på Youtube.


Sett 24622 ggr
Kommentarer


Populärt hos Charlies

Husbloggare

Fjädern i hästens mekanik

Jens Fredricson

Farväl Doriz!

Stalldrömmar

Gästblogg: ”Skrämmande att hästar behandlas alternativt – utan diagnos”

Gästbloggen

Till Husbloggarna