Årets supersöta hästfilm från Budweiser

Hippson-TV

Hippson Lifestyle

Publicerad: 2014-01-29

Årets supersöta hästfilm från Budweiser

Snart är det dags för årets Super Bowl - finalen för den amerikanska fotbollssäsongen. Det är ett av världens största sportevenmang, hela USA stannar och "alla" tittar på tv. 
Reklamfilmerna som visas under sändningen är därför de dyrast i världen. Upp till 40 miljoner kronor kostar det att visa en 30 sekunder lång reklamfilm. Få förunnat med andra ord. Försnacket om reklamfilmerna är därför nästan lika intensivt som om matchen.
  
Budweiser är en av annonsörerna som brukar ha premiär på en ny film under Super Bowl, så även i år. Och precis som tidigare år kretsar den runt deras Clydesdale-hästar, som i år har fått en ny och otroligt söt hundkompis.
Filmen heter Puppy Love och handlar om en tio veckor gammal Labrador Retriver och en Clydesdale-häst, som vägrar att skiljas åt. Sedan filmen publicerades den 29/1 så har den visats 1 000 000 3 000 000 12 500 000 40 000 000 53 500 000 gånger på Youtube. 


Tidigare Budweiser-filmer med hästar 

comments powered by DisqusMer i Hippson-TV

Bollkänsla!

Kommer ni ihåg det lilla mulåsnefölet som dök upp som en överraskning i sommarhagen hos Lunds Civila RF? Ridskolehästen Rosa visade sig ha träffat på en åsnehingst ett knappt år innan hon flyttade till Lund. Resultatet blev  Mulle Meck, som numera trivs hos familjen Sånesson i Beddinge. Mulle är en härlig och livlig krabat - med bollkänsla! #skånesridsportförbund

Publicerat av Svenska Ridsportförbundet - Officiell sida den 22 september 2016

Sommarpresenten Mulle Meck – busig som få: ”Han är väldigt speciell”

En morgon i juli fick personalen på Lunds civila ryttarförening en riktigt härlig överraskning. Ponnyn Rut hade fött ett litet mulföl – utan att någon visste att hon var dräktig. Nu lever hingsten, som har fått namnet Mulle Meck, livet hos familjen Sånesson i skånska Klagstorp.


Sett 10948 ggr
Kommentarer

Surprise celebrations Agneta

Idag har vi överraskat och firat vår dressyrlärare/landslagsledare Agneta Aronssons framgångar vid Paralympics med tårtfest i röda ridhuset. Se i klippet hur rörd och överraskad hon blev!

Publicerat av Ridskolan Strömsholm den 21 september 2016

Eleverna hyllar sin dressyrlärare efter Paralympics

Som tävlingsryttare backas man av sitt team i både med- och motgång. Ett otroligt lyckat Paralympics i Rio, med två bronsmedaljer för Louise Etzner Jakobsson och Zernard, har gjort många stolta. Både över ekipaget och över teamet. 


Sett 7322 ggr
Kommentarer

Ridsport – en olympisk gren där alla tävlar på samma villkor

I detta klipp från Dressage24.pl pratar ryttarparet Patrik Kittel och Lyndal Oatley om hur det är att vara aktiv inom en sport där alla tävlar på lika villkor, oavsett ålder eller kön. Ridsport är ju den enda olympiska gren där herrar och damer tävlar med och mot varandra – vilket är helt unikt!


Sett 3589 ggr
Kommentarer

"Mitt största mål är att rida Grand Prix igen"

I går landade dubbla bronsmedaljören Louise Etzner Jakobsson på Arlanda efter Rio-äventyret. För SVT:s reporter berättar hon om Paralympics, men också om sitt största mål – att återigen kunna tävla Grand Prix.


Sett 4210 ggr
Kommentarer

Harry Allen & High Valley at CSI2* LGCT Vienna

Ones to watch... Take five to watch the brilliant Harry Allen, brother of Bertram Allen in action at LGCT Vienna in the 1.30m CSI2* speed class with his fantastic horse High Valley. Serious talent right there.

Publicerat av Global Champions Tour den 20 september 2016

Lillbrorsan Harry Allen, 15 år, sopar banan med seniorerna

Irländska megatalangen Harry Allen, 15 år, vann tillsammans med High Valley den tvåstjärniga speedklassen på 1,30-höjd under helgens Longines Global Champions Tour-meeting i Wien. Storebror Bertram Allen, tillika världsstjärna, var givetvis grymt stolt.


Sett 14043 ggr
Kommentarer

Wild horse beach

This beach is paradise for horse lovers.

Publicerat av INSIDER travel den 9 september 2016

Här delar du strand med vilda hästar

I Assateague State Park, USA får de badande gästerna snällt dela med sig av stranden och visa hänsyn till de fyrbenta gästerna. Denna strand ligger nämligen i ett naturreservat och områdets vilda hästar gillar att hänga vid havet.
  
Ska man spendera en stranddag här är rekommendationen att hålla säkert avstånd och att inte gå fram till hästarna. Men du kan ju inte hindra att de kommer fram till dig... Se klippet ovan!


Sett 7266 ggr
Kommentarer

SVT granskar – fuskas det inom djursjukvården?

SVT-programmet Dold vill titta närmare på hur djursjukvården fungerar i dag. De har hört berättelser om att stora veterinärkedjor överbehandlar utan djurägarens vetskap eller medgivande, särskilt när det gäller hästar. Via ett klipp söker de nu drabbade djurägare – som vill ställa upp och berätta mer om vad de har varit med om.


Sett 27043 ggr
Kommentarer

Kent Farrington kom, såg, segrade – och föll!

Söndagen var en händelserik dag för amerikanen Kent Farrington. Han tog hem delsegern i American Gold Cup, som även är en världscuptävling. Men efter mållinjen tittade hans häst Gazelle till och Kent hade inte en chans att sitta kvar.


Sett 14314 ggr
Kommentarer

Lilja och Eifur ❤ #ettochetthalvtår #gårimammasfotspår #förstaridbyxorna #bästastebarnhästen #höstpådunebo

Publicerat av Dunebo Ponnylekis & Turridning den 15 september 2016

Lilja – 1,5 år – är redan trygg i sadeln

Sabina Sibbessons ett och ett halvt år gamla dotter Lilja har varit med i stallet sedan dagen hon föddes. Hon kan ännu inte prata – men i ridningen visar hon fin följsamhet.


Sett 14993 ggr
Kommentarer

Casall är något alldeles speciellt: ”Han är mitt livs häst”

Rolf-Göran Bengtsson har ridit Casall Ask sedan hingsten var sex år – nu är han 17. Ekipaget leder Global Champions Tour inför finalen i Doha, innan helgens deltävling i Wien intervjuades Rolf-Göran av arrangören om sin fantastiska häst. Se inslaget ovan.


Sett 20925 ggr
Kommentarer


Populärt hos Charlies

Husbloggare

Sundbyholm dag två!

Therese

Träning för världsmästaren

Portugal-bloggen

Häng med på min hippologutbildning!

Hippologbloggen

Till Husbloggarna