Årets supersöta hästfilm från Budweiser

Hippson-TV

Hippson Lifestyle

Publicerad: 2014-01-29

Årets supersöta hästfilm från Budweiser

Snart är det dags för årets Super Bowl - finalen för den amerikanska fotbollssäsongen. Det är ett av världens största sportevenmang, hela USA stannar och "alla" tittar på tv. 
Reklamfilmerna som visas under sändningen är därför de dyrast i världen. Upp till 40 miljoner kronor kostar det att visa en 30 sekunder lång reklamfilm. Få förunnat med andra ord. Försnacket om reklamfilmerna är därför nästan lika intensivt som om matchen.
  
Budweiser är en av annonsörerna som brukar ha premiär på en ny film under Super Bowl, så även i år. Och precis som tidigare år kretsar den runt deras Clydesdale-hästar, som i år har fått en ny och otroligt söt hundkompis.
Filmen heter Puppy Love och handlar om en tio veckor gammal Labrador Retriver och en Clydesdale-häst, som vägrar att skiljas åt. Sedan filmen publicerades den 29/1 så har den visats 1 000 000 3 000 000 12 500 000 40 000 000 53 500 000 gånger på Youtube. 


Tidigare Budweiser-filmer med hästar 

comments powered by DisqusMer i Hippson-TV

Fick ”ta skit” som hästfotograf – visst är klippet häftigt?

Vi blev tipsade om det här häftiga klippet, döpt till ”Ta skit som fotograf”, och kan inte låta bli att visa det för er. Dessutom kontaktade vi upphovsmannen Jonatan Rundblad för att få veta bakgrunden.


Sett 9173 ggr
Kommentarer

Här blir hästen på bushumör

”Hon verkar inte så väldresserad” – OS-hästen Deja är på bushumör när Anders "Ankan" Johansson hänger bakom kulisserna på Falsterbo Horse Show. Säsongspremiär för Djursjukhuset.

Publicerat av SVT Play den 7 april 2016

Ankan avslöjar: Deja är ”inte så väldresserad”

Hoppas att ni har en härlig midsommar! Vi avrundar kvällen med ett kort men naggande gott klipp, där Anders ”Ankan” Johansson från SVT:s Djursjukhuset träffar Patrik Kittels OS-häst Deja. Och där stoet tydligt visar för hästskötaren Marie Johansson att det är hon själv som borde stå i centrum.
  
Klippet sändes nyligen i rutan men är inspelat i Falsterbo förra året. Om en vecka är det äntligen dags för 2016 års upplaga av Falsterbo Horse Show. Ska ni dit?


Sett 7989 ggr
Kommentarer

Styrbjörn, 87 får kraft på ridskolan

Två gånger i veckan rider Styrbjörn, 87, på Hufvudsta ridskola utanför Stockholm och han har inga planer på att sluta. Ponnyn Petit Fleur, 20, är där emot pensionerad från ridskolan men var länge en trogen vän. #ridsportförallahelalivet #älskahästkraft #världensbästaridskola

Publicerat av Svenska Ridsportförbundet - Officiell sida den 21 juni 2016

Styrbjörn, 87 år: "Alla problem försvinner när man kommer upp på hästen"

Styrbjörn fyller 87 år till sommaren, men tänker fortsätta att rida. Två gånger i veckan beger han sig till Hufvudsta ridskola utanför Stockholm. I stallet och på hästryggen försvinner alla vardagens bekymmer, berättar han i Svenska Ridsportförbundets fina film.


Sett 12532 ggr
Kommentarer

Kika på vår trailer till "Den siste hästkarlen" om KG Svensson, en dokumentär som Runsten Equestrian producerat.

Publicerat av Runsten Equestrian den 21 juni 2016

KG Svensson i dokumentär – som den sista hästkarlen

KG Svensson har gjort allt man kan tänka sig inom ridsporten, kanske är han den sista riktiga ”hästkarlen”. Runsten Equestrian har spelat in en film med tränaren, ryttaren och kusken.


Sett 8841 ggr
Kommentarer

Slår vägkanterna till Ertseröd med Filip å Fia så det blir fint till midsommar󾌵

Publicerat av Rena hästkrafter den 19 juni 2016

Filip och Fia gör fint inför midsommar

Ardennerhästarna Filip och Fia drar sitt strå till stacken i förberedelserna inför midsommar, genom att hjälpa till och slå gräset intill vägkanten.


Sett 3949 ggr
Kommentarer

Just too funny! Can't believe Mama let him do that!!!

Publicerat av I'm a horseaddict den 21 maj 2015

Curlingmamman nummer ett

Snacka om bestämt föl! Eller kanske mer en kombination av en lite för snäll mamma och ett envist föl. Frågan är hur det blir när lillen växer till sig och får fortsätta att bestämma?


Sett 12944 ggr
Kommentarer

Årets försäljningsfilm!

Publicerat av Hasso Eventing den 20 juni 2016

Annorlunda försäljningsfilm – irish-style

Fälttävlansryttaren Anna Hassö åker regelbundet till Irland för att kolla på hästar till svenska kunder. I klippet ovan rids en av hästarna, baklänges.
– Irländarna har förstått vikten av att visa att hästen de säljer är säker och snäll i alla lägen, säger Anna.


Sett 8873 ggr
Kommentarer

Minishettisen Primes kickar slår Zlatans med hästlängder

I dessa EM-tider fick vi ett riktigt charmigt klipp skickat till oss, på en fyrbent bolltrillare. Vi kontaktade matte Hanna Perdén för att få veta mer om minishettisen Spektras Prime, som här ovan leker ohämmat (dock snarare vid än med sin boll).


Sett 8613 ggr
Kommentarer

"Vem är"-leken med dressyrduon Hester och Dujardin

I detta klipp från The British Horse Society leker dressyrryttarna Carl Hester och Charlotte Dujardin den klassiska leken "Vem är...".
  
Ja – för vem är egentligen bäst på att dansa, laga mat, köra bil och vem skämmer bort hästarna mest? I många av frågorna går åsikterna isär. 


Sett 4440 ggr
Kommentarer

Edwina förklarar sin betsling – till markarbete och hoppning

Har du, liksom vi, funderat över varför elitryttarna betslar som de gör? I det här klippet från Noelle Floyd Magazine berättar världsstjärnan Edwina Tops-Alexander, väldigt detaljerat, vilka bett hon har på sitt lite känsliga men samtidigt starka sto Lintea Tequila – dels när hon markarbetar, dels på tävling. Dessutom visar hon sina favorittyglar.


Sett 8639 ggr
Kommentarer


Populärt hos Charlies

Husbloggare

"I have a dream!"

Kajsa Boström

Sommarvila

Saras vardag

Vi är med föl!

Stalldrömmar

Till Husbloggarna