2014 års supersöta hästfilm från Budweiser

Hippson-TV

Hippson Lifestyle

Publicerad: 2014-01-29

2014 års supersöta hästfilm från Budweiser

2017-01-06: I natt avgjordes amerikanska Super Bowl, det firar vi genom att återpublicera den bästa reklamfilmen från jippot någonsin. Fram med näsdukarna – och återupplev klippet Puppy Love här ovan.

Ursprunglig text: Snart är det dags för årets Super Bowl - finalen för den amerikanska fotbollssäsongen. Det är ett av världens största sportevenmang, hela USA stannar och "alla" tittar på tv. 
Reklamfilmerna som visas under sändningen är därför de dyrast i världen. Upp till 40 miljoner kronor kostar det att visa en 30 sekunder lång reklamfilm. Få förunnat med andra ord. Försnacket om reklamfilmerna är därför nästan lika intensivt som om matchen.
  
Budweiser är en av annonsörerna som brukar ha premiär på en ny film under Super Bowl, så även i år. Och precis som tidigare år kretsar den runt deras Clydesdale-hästar, som i år har fått en ny och otroligt söt hundkompis.
Filmen heter Puppy Love och handlar om en tio veckor gammal Labrador Retriver och en Clydesdale-häst, som vägrar att skiljas åt. Sedan filmen publicerades den 29/1 så har den visats 1 000 000 3 000 000 12 500 000 40 000 000 53 500 000 gånger på Youtube. 


Tidigare Budweiser-filmer med hästar 
Mer i Hippson-TV

Linnea Ranjes charmiga annonsfilm gick hem – enögda hopphästen Fly Rutger såldes på nolltid

En annons på Hippson Market vi fastnade lite extra för var den om Linnea Ranjes hopphäst Fly Rutger. Texten i annonsen var ärlig och kompletterades med en välproducerad film som visar ”Flys” olika sidor. Vi ringer upp Linnea för att få veta mer om hästen.


Sett 16143 ggr
Kommentarer

Mads om Valentino Rockstud: "Det bästa jag har suttit på"

I veckan bjöd Segersta Equestrian på ett härligt klipp på Instagram, där Mads Hendeliowitz tömkör en treårig hingst på utebanan. Vi ringde upp Mads för att få veta mer.


Sett 14422 ggr
Kommentarer

Möt Arvid Tenfälts stallgrisar Holger och Fiona

Hoppryttaren Arvid Tenfält hade länge önskat sig en gris, nu har han två.
– Jag fick dem i 25-årspresent. De stod där i stallet när jag fyllde år, berättar han.


Sett 15 ggr
Kommentarer

Stämningsfull film om fullblodets mångsidighet

Den brittiska organisationen Retraining of Racehorses vill med detta klipp belysa vilken mångsidighet en (före detta) galoppör besitter. Efter karriären på kapplöpningsbanan skolas många om och blir trevliga och framgångsrika ridhästar. Både inom dressyr, hoppning och fälttävlan. Visst har de lyckats skapa en riktigt stämningsfull och fin video?


Sett 7545 ggr
Kommentarer

Årets stora hästfest i Göteborg närmar sig

I morgon är det exakt fyra månader kvar till Europamästerskapet i Göteborg. Visst tror vi på att solen ska skina hela veckan och att EM ska bli en härlig hästfest? Göteborg + stora sportevenemang brukar vara lika med succé. Här är en liten "teaser" i väntan på sommaren.


Sett 6646 ggr
Kommentarer

Nostalgi: RGB och hingsten Magini på banan

Vi blir nostalgiska när vi ser detta klipp på elithingsten Magini 695 (född 1982, e. Maraton u. Gabinette ue. Ganesco, uppf. Ingvar Folkesson) via SWB Gate på Facebook. Det är tillsammans med allas vår hoppkung Rolf-Göran Bengtsson som hingsten tävlar under Falsterbo Horse Show.
  
Magini 695 lämnade tre godkända hingstar – Briar 899, Magritte 780 och Okeanos 1097 – samt många framgångsrika tävlingshästar. Själv var han placerad i svår hoppning och dog 2014, 32 år gammal.
  
Titta och njut!


Sett 13046 ggr
Kommentarer

Hästdriven gräsklippare – inspiration inför helgens trädgårdsarbete?

Nu börjar gräset växa och det är dags att plocka fram gräsklipparen. Denna variant verkar perfekt, den är både miljövänlig och tystgående. Och visst måste gräsklippningen bli roligare?


Sett 14256 ggr
Kommentarer

Humor och fantasi krävs när man ska döpa 3 000 hästar

Margareta Wallenius-Kleberg, ägare av Menhammar stuteri på Ekerö utanför Stockholm, har fött upp över 3.000 travhästar. Varje år står hon inför utmaningen att döpa fölen – men hon har ett system.
 
KIT åkte ut och träffade Margareta som berättar att menyer, en dos humor och korsord hjälper henne. För ingen häst får heta samma sak, se klippet ovan!


Sett 10172 ggr
Kommentarer

Charlotte Dujardin rider dressyrprogram under lättridning

Under påsken har NAF Five Star Winter Dressage Championships 2017 pågått, alltså de brittiska dressyrmästerskapen där vinnare koras på olika nivåer upp till svår klass.
  
Vi kan inte låta bli att dela det här klippet från i fredags, på den olympiska mästaren Charlotte Dujardin i sadeln på sexåriga stoet River Rise Nisa (född 2011, e. Negro – Amsterdam).
  
Inte bara är det en jättefin häst som blev
trea i klassen Novice gold (Charlotte vann flera andra kategorier), intressant är också att hela travprogrammet utförs under lättridning. Kanske något att fundera över i svenska unghästprogram, eller vad tycker ni läsare? För- och nackdelar?
  
PS. Stoet har alltså samma pappa som Valegro. Ser ni några likheter?


Sett 28493 ggr
Kommentarer

Pontus Hugosson: ”Mockning ÄR en sport!”

I ett nytt och dansant Facebook-klipp bevisar fälttävlansryttaren och före detta Bonde söker fru-deltagaren Pontus Hugosson att mockning är en gentlemannasport, som både kräver taktkänsla och pricksäkerhet. Det gäller att kasta bajs med stil!


Sett 21993 ggr
Kommentarer


Populärt hos Charlies

Husbloggare

SuperMarco!!

Saras vardag

I vått och torrt

Kajsa Boström

Skräck-tentan!!

Veterinärstudenten

Till Husbloggarna