Årets supersöta hästfilm från Budweiser

Hippson-TV

Hippson Lifestyle

Publicerad: 2014-01-29

Årets supersöta hästfilm från Budweiser

Snart är det dags för årets Super Bowl - finalen för den amerikanska fotbollssäsongen. Det är ett av världens största sportevenmang, hela USA stannar och "alla" tittar på tv. 
Reklamfilmerna som visas under sändningen är därför de dyrast i världen. Upp till 40 miljoner kronor kostar det att visa en 30 sekunder lång reklamfilm. Få förunnat med andra ord. Försnacket om reklamfilmerna är därför nästan lika intensivt som om matchen.
  
Budweiser är en av annonsörerna som brukar ha premiär på en ny film under Super Bowl, så även i år. Och precis som tidigare år kretsar den runt deras Clydesdale-hästar, som i år har fått en ny och otroligt söt hundkompis.
Filmen heter Puppy Love och handlar om en tio veckor gammal Labrador Retriver och en Clydesdale-häst, som vägrar att skiljas åt. Sedan filmen publicerades den 29/1 så har den visats 1 000 000 3 000 000 12 500 000 40 000 000 53 500 000 gånger på Youtube. 


Tidigare Budweiser-filmer med hästar 

comments powered by DisqusMer i Hippson-TV

Att åka transport – ur en unghästs synvinkel

Har ni någon gång åkt hästtransport och själva fått känna på hur det känns för hästen? Hästen i klippet är endast tre år gammal och har enligt informationen ännu inte åkt så mycket transport. Men visst får man en tydlig känsla för hur mycket de faktiskt parerar förarens körning? 


Sett 13874 ggr
Kommentarer

Karolina missade att tv-sändningen var i gång

Det är inte alltid man har full koll på att kamerorna rullar. Speciellt inte strax innan start – när fokus ligger på motståndaren, banan och hästen.
För Karolina Kielbasa Borgström blev det lite pinsamt, men ledde också till ett stort skratt, när hon tittade på sändningen.
  
Lite får man bjuda på
Den regerande bronsmedaljören från YR-SM berättar för Hippson att hon inte tänkte sig för, men i fortsättningen kommer hon troligtvis att göra det.
– När jag ser det så skäms jag, men vad tusan, hänt är hänt. Lite får man väl bjuda på, säger hon med ett skratt.
  
Tävlade som "lady"
Det var under helgens tävlingar i polska staden Poznań som händelsen utspelade sig, närmare bestämt då Karolina red showklassen Ladies vs. Gentlemen. Hon sitter på sin SM-häst Carippu.
Vi fnissar igenkännande när vi ser klippet, för visst har underkläderna hamnat lite snett ibland. Då har dock ingen kamera varit i närheten...


Sett 19193 ggr
Kommentarer

Så rör sig en fyraåring med en prislapp på nästan 15 miljoner

Kommer ni ihåg att vi visade ett klipp med ögongodis inför den klassiska P.S.I-auktionen i tyska Ankum? Nu har auktionen ägt rum och enligt ett pressmeddelande från arrangören blev det den mest inkomstbringande sedan starten för 37 år sedan. 


Sett 32243 ggr
Kommentarer

Femåriga Hulapalu såldes för 4,4 miljoner kronor

Vid den tolfte upplagan av Holger Hetzel Sport Horse Sales, en auktion i Tyskland, såldes denna unghäst för otroliga 4,4 miljoner kronor.
Valacken, som blev auktionens dyraste, är efter hingsten Heartbeat – som har varit populär under sommarens avelssäsong i Sverige. Därefter har han även Carano och Lagano i stamtavlan.


Sett 20769 ggr
Kommentarer

Modern pryl förenklar stallsysslorna

De vardagliga stallsysslorna på gården kan vara tidsödande och lite halvtrista. Men med en "airboard" går det om inte annat att snabba på rutinerna. Eller vad säger ni? 


Sett 7747 ggr
Kommentarer

Forskning: Täcke på eller av – så kommunicerar hästar med hjälp av bilder

Forskningskollen har tidigare skrivit om en norsk studie, där man lärde ett antal hästar att kommunicera med hjälp av bilder. De fick svara på om de ville ha täcke på sig eller inte ute i hagen. I detta klipp ser man hur kommunikationen går till.


Sett 9865 ggr
Kommentarer

Därför blir hästar svårlastade

Fälttävlansryttaren och ”Bonde söker”-kändisen Pontus Hugosson har åter lyckats få till ett riktigt träffsäkert klipp. Som han själv skriver på Facebook: ”Det är inte alltid märkligt att hästar blir svårlastade.”


Sett 39928 ggr
Kommentarer

Ett "riktigt" vattenhinder

Ett vanligt vattenhinder är visst inte tillräckligt spännande när det är dags för fotografering. Den här hästen ger sig i kast med ett hinder där dropparna kommer både upp- och nerifrån. Skulle din häst ställa upp på det?


Sett 8843 ggr
Kommentarer

Fuxen Cayenne fixar godis själv: "Han hittar ofta på hyss"

Hippson-läsaren Matilda Niord skickade in ett klipp på sin godisälskande häst, som har kommit på hur man själv kan få tag på gotteburken när matte inte bjuder. Vi kontaktade Matilda för att få reda på mer om denna finurliga herre.


Sett 7710 ggr
Kommentarer

Här hoppar Douglas hem sin första bil

Sista dagen i Friends Arena, alltså i går, var det äntligen dags för den svenska nationalsången att spelas. Douglas Lindelöw och Caville visade att skicklighet och avsaknad av mjölksyra är ett vinnande koncept i Sweden Masters-klassen.
  
Vid sidan av bilen blev det en villaritning för Douglas i förstapris. Missade du segerritten kan du se den i klippet ovan. Men vad sa Lindelöw till Hippson efter klassen?
Läs vår intervju här.


Sett 5035 ggr
Kommentarer


Populärt hos Charlies

Husbloggare

Att tvingas bryta upp ett äktenskap

Hippologbloggen

Det är huvudsaken

Kajsa Boström

Gästblogg: "Hur ridsporten gjort mig till en bättre människa"

Gästbloggen

Till Husbloggarna