Årets supersöta hästfilm från Budweiser

Hippson-TV

Hippson Lifestyle

Publicerad: 2014-01-29

Årets supersöta hästfilm från Budweiser

Snart är det dags för årets Super Bowl - finalen för den amerikanska fotbollssäsongen. Det är ett av världens största sportevenmang, hela USA stannar och "alla" tittar på tv. 
Reklamfilmerna som visas under sändningen är därför de dyrast i världen. Upp till 40 miljoner kronor kostar det att visa en 30 sekunder lång reklamfilm. Få förunnat med andra ord. Försnacket om reklamfilmerna är därför nästan lika intensivt som om matchen.
  
Budweiser är en av annonsörerna som brukar ha premiär på en ny film under Super Bowl, så även i år. Och precis som tidigare år kretsar den runt deras Clydesdale-hästar, som i år har fått en ny och otroligt söt hundkompis.
Filmen heter Puppy Love och handlar om en tio veckor gammal Labrador Retriver och en Clydesdale-häst, som vägrar att skiljas åt. Sedan filmen publicerades den 29/1 så har den visats 1 000 000 3 000 000 12 500 000 40 000 000 53 500 000 gånger på Youtube. 


Tidigare Budweiser-filmer med hästar 

comments powered by DisqusMer i Hippson-TV

Står på hästarna över hinder och genom vatten

I det här klippet ser vi den kända artisten Jean Francois Pignot, tillsammans med hans fantastiska hästar. Över hinder och genom vatten står han på en eller två hästar åt gången, men hanterar desto fler.


Sett 2451 ggr
Kommentarer

Naeef flydde från kriget – fann drömmen på en hästgård i Hälsingland

Naeef Almezels liv har inte varit lätt. Han flydde från kriget i Syrien där han förlorade sina sju hästar. På vägen till friheten omkom även hans syster med familj, men tack vare Barbro Schönning och Astrid Norlin fick han livsglädjen tillbaka.


Sett 12630 ggr
Kommentarer

Läsarna gav Tindra blodad tand – nu gör hon galoppombyten

För några veckor sedan publicerade vi ett klipp på åttaåriga Tindra som red piaff och passage på mammas dressyrhäst. Era glada hejarop gav henne blodad tand.


Sett 13406 ggr
Kommentarer

Hjälper polaren att komma lös

Är man kompisar så hjälps man åt – eller hur? I det här Facebook-klippet får en häst hjälp av boxgrannen med att ta av grimman, för att sedan kunna promenera i väg i frihet på stallgången. 


Sett 9253 ggr
Kommentarer

Publiken hjälper Douglas "på vägen"

Douglas Lindelöw har inte bara ridit Nations Cup i Dublin. Här är ett klipp där han rider en sjuåring som är ny i stallet. Douglas glömmer vägen, men får hjälp av publiken.
– Det redde upp sig, jag kom ju på rätt väg och var felfri i den klassen. Tiden red jag också in, ibland får man rida fort, berättar han med ett skratt.


Sett 15874 ggr
Kommentarer

Mooi filmpje van de botten en spieren van een paard in beweging! Bron: Protexin Equine Premium Like ons --> HorseLife

Publicerat av HorseLife den 20 juli 2016

Tips för en hållbar häst

Gillian Higgins som i grunden är equiterapeut, tränare och massör har specialiserat sig på hästens anatomi och biomekanik. Hon åker världen runt med sina demonstrationer, där hon målar skelett och muskler på levande hästar. I detta klipp ger hon tips om hur man, genom enkla övningar, stärker hästens kropp. 


Sett 15052 ggr
Kommentarer

Auch unsere Ponies Ginger und Shadow brauchen ab und an mal ne kalte Dusche 󾌴 Der Sommer kann kommen 󾌳

Publicerat av Stall Hermeskath den 2 juni 2016

Hästarna njuter av att ha en egen dusch i hagen

För att hjälpa hästarna att stå ut med sommarvärmen har ägaren till dessa två ponnyer satt upp en dusch i hagen. Det råder ingen tvekan om hur mycket hästarna gillar det.

Hur hjälper ni era hästar att klara av det högtryck som har anlänt till Sverige? Har ni några tips?


Sett 18832 ggr
Kommentarer

Håll din häst sval i sommarhettan

Högtrycket och sommarvärmen har äntligen kommit till Sverige vilket många av oss människor njuter av. 


Sett 12341 ggr
Kommentarer

Lär känna det unga stjärnskottet Bertram Allen

Trots att han bara är 20 år gammal har han etablerat sig i världseliten. I detta klipp får vi lära känna den unga ryttartalangen Bertram Allen och hans team lite mer.


Sett 6737 ggr
Kommentarer

Eating or sleeping?

Awww this is just too cute <3

Publicerat av I'm a horseaddict den 22 juni 2016

Fölet har verkligen semesterfeeling

Fölens liv består mest av att äta, vila och busa. Detta urgulliga föl verkar dock inte kunna bestämma sig för om han är hungrig eller trött.
Så här i semestertider måste vi nog nästan påstå att känslan är densamma. Visst är det skönt att bara slappna av och njuta av sommaren?
  
Ps. Om ni inte har fått semester riktigt ännu, se klippet och dröm er bort en kort stund...


Sett 4687 ggr
Kommentarer


Populärt hos Charlies

Husbloggare

"Semester"

Stalldrömmar

Mixtrar med bett

Saras vardag

Varberg och HÖ!

Therese

Till Husbloggarna