Dragningslistan från lotteriet under Göteborg Horse Show

Senaste nytt

2011-02-28

Dragningslistan från lotteriet under Göteborg Horse Show

Årets lotteri under Göteborg Horse Show bjöd på många fina vinster, bland annat stoet Fay, hästtransport och prenumerationer på tidningen RIDSPORT, dragningslistan finns här.

Läs mer i Tidningen Ridsportsenaste nytt

2017-02-23

GHS: Stella Röhlcke och Crimson snabbast av alla

Det blev svensk seger i Krafft Young Rider Cups andra klass, en tidshoppning, genom Stella Röhlcke och Crimson. På lördag rider de final.

Läs mer på Hippson.se
2017-02-23

Clarimo Ask skadad – missar Scandinavium

Vid sidan av Casall skulle Rolf-Göran Bengtsson ha ridit den uttrycksfulla skimmeln Clarimo Ask i Scandinavium. Men nu berättar Göteborgs-Posten att den möjliga EM-hästen är skadad.

Läs mer på Hippson.se
2017-02-23

Juniorsegraren Julia Hallberg vill bli bäst i världen

Det blev en spännande uppgörelse i Morgondagens vinnare där hela åtta ekipage gick till omhoppning. Men mot Julia Hallberg på rutinerade Rolex fanns det inget att göra, de vann med drygt två sekunders marginal.

Läs mer på Hippson.se
2017-02-23

Webbradio: Malin är Morgondagens ryttarstjärna

28-åriga Malin Josefsson från Vesslarp i nordöstra Skåne vann priset Morgondagens stjärna på Ryttargalan i Göteborg.

Läs mer i Sveriges Radio
2017-02-23

Dressyren i kläm: Inte rätt tid för världscup i Göteborg

Dressyren i Göteborgs ridsportvecka är en världscuptävling som har kommit i kläm. "Fel" läge i cupprogrammet och skugga från kommande EM är två skäl till ett tunt startfält.

Läs mer i Helsingborgs Dagblad
2017-02-23

Debatt: Djurägarkrav bakom höga veterinärkostnader?

Mer utvecklad teknik, djurägardrivna behandlingar och nya normer för vad som betraktas som en frisk häst: är det anledningen till de skenande veterinärkostnaderna? Ja, kanske, det var några av de anledningar som kom fram vid Hästföretagarforums debatt under onsdagseftermiddagen.

Läs mer på Hippson.se
2017-02-23

GP:s Vasell om starfältet: "Dags för dressyren att leverera"

"En sak är klar. Hoppningen kommer att fira triumfer i Scandinavium. Under tiden bör dressyren fundera på ett nytt koncept.", skriver GP:s Magnus Vasell inför Gothenburg Horse Show.

Läs mer i Göteborgs-Posten
2017-02-23

Omskakande lärdomar för journalister som satt upp

Tre journalister klättrade upp på hästryggen, när Ridsportförbundet bjöd in till prova på-ridning under Gothenburg Horse Show.

Läs mer i Tidningen Ridsport
2017-02-23

Bildbomb: Se hästfolket på Ryttargalans röda matta

RGB, Brink, Dolk, Kittel, Baryard, Fredricson, Eckermann... Onsdag kväll hölls glammiga Ryttargalan på Rondo i Göteborg – så här morgonen efter bjuder Hippson på massor av partybilder på ryttarkändisar.

Läs mer på Hippson.se
2017-02-23

Jörgen Larsson – lugn ryttare på häst med darrande ben

Populäre Jörgen Larsson, 44, från Gantofta känner ingen press inför sitt livs största tävling. Hans häst, Agathon S, anträdde däremot banan på darrande ben.

Läs mer i Skånska Dagbladet
2017-02-23

Många prisades på Ryttargalan – här är hela listan

2016 blev ett magiskt ridsportår och det krävdes tunga prestationer för att kamma hem pris på Ryttargalan i Göteborg på onsdagskvällen. Det var den elfte upplagan av Ryttargalan som i år flyttade västerut till Rondo och Göteborg, staden som i sommar står som värd för FEI EM i ridsport.

Läs mer i Mynewsdesk.se
2017-02-23

Webb-tv: Pirrig Patrik Kittel testar ny häst i Göteborg

Patrik Kittel kommer till start i Scandinavium med en mindre erfaren häst, hingsten Delaunay, kallad "Dude". Och inte med Deja som normalt är hans starkaste uppsittning.

Läs mer i Svt.se
2017-02-23

Nellie Berntsson – ambitiös junior som vill till EM

I stallet möter vi Nellie Berntsson som precis har kommit tillbaka från en fin och felfri runda i Morgondagens vinnare för juniorer. Hennes häst High Hope, eller Hilda som hon kallas, har precis fått komma tillbaka till sin box och mumsar förnöjt på sin kvällsmat.

Läs mer i Mynewsdesk
2017-02-23

Lindelöws stenhårda krav för att fullborda skrällen

Douglas Lindelöw, 26, kan skapa riktig nerv i Göteborg – han har chans att nå världscupfinalen i Omaha, USA, senare i vår. Men då krävs något alldeles extra. I Göteborg måste han...

Läs mer i Expressen
2017-02-22

Louise Etzner Jakobsson stod för Årets bragd

Allra sista pristagaren på Ryttargalan var enormt rörd och fick hela publiken att ställa sig upp. Läs om hyllningen av Louise Etzner Jakobsson på Hippson.se. Där hittar du även mer om Årets häst, Årets prestation och om Alcazar (!).

Läs mer och kommentera


 Tillbaka till Nyhetsarkivet


Populärt hos Charlies

Husbloggare

Uteritt i snö och unghästar!

Therese

Ratzia

Saras vardag

Youngsters på arenan

Kajsa Boström

Till Husbloggarna