Karin Warnmark - Hon gick igenom!

Hippofaxen

Riddagbok Karin Warnmark

JAN
18

Inlägg -

Hon gick igenom!

Igår innan jag somnade gjorde jag ett schema över dagen som jag har lyckats hålla! Kändes faktiskt rikigt skönt att veta när jag skulle göra vad. Allt från att blogga till att träna och äta. Håller jag detta nu kommer jag få mer struktur på mitt liv. Körde dessutom ett riktigt gott pass på gymmet under förmiddagen och en powerwalk/joggingtur på kvällen. Maten har jag också skött bra. 

 

I vilket fall tänkte jag bara berätta att hästen gick igenom besiktningen nu ikväll. Är så himla glad och lättad. Eftersom att hon står i Sundsvall just nu får vi se när hon kommer hem till Alingsås. Vi har bestämt oss för att hon ska få åka lastbil ner eftersom att det är 70 mil enkel väg. Dessutom står de ju oftast bättre på lastbil än på släp.

 

 

Ella kallas hon för, mitt nya sto. Hon är född 95 och drygt 165cm. Efter Eloge-Urbino-La Vie. Utbildad Msv A och hon kvalade även det förra året. Enormt trevlig att rida och har verkligen glimten i ögat. En häst med energi men som man ändå verkligen får rida, precis som jag tycker om. Med andra ord har vi hittat en riktig läromästare, något som känns väldigt roligt. Att kunna lära känna varandra för att sedan komma ut på tävlingsbanorna i vår.  

 

 

Måste bara tillägga att jag inte fick någon träningsvärk efter helgens två ridpass. Hade mer ont i benen i tisdags efter jag hade vandrat runt i klackar på Stockholms kullerstensgator i måndagskväll.. Känns bra! Haha.

Postat 2012-01-18 21:09, läst 19353 ggr. Kommentarer (6)


comments powered by Disqus

taggar

Ella  häst  


Filtrera inlägg

Period:

Häst:

Karin Warnmark

Län: Västra Götaland
Klubb: Alingsås RS
Jag är mest intresserad av: Dressyr

OBS! Hippofaxen stängs 15/9.
Min sida HästdagbokPopulärt hos Charlies

Husbloggare

Billdal Horse Show

Saras vardag

Det rullar på!

Therese

Hög på träningsendorfiner!

Stalldrömmar

Till Husbloggarna