Karin Warnmark - Min nya vän

Hippofaxen

Riddagbok Karin Warnmark

MAR
15

Inlägg -

Min nya vän

Äntligen står min nya prins i stallet. Igår gick han igenom besiktningen och kom hem samma eftermiddag. Det var längesedan jag var så nervös som jag var inför gårdagen. Tror till och med att det var snäppet värre en uppkörningen i november, men den kunde jag själv påverka på ett helt annat sätt.

 

Gandalf heter han. En valack f.05, e. For Feeling ue. Amiral. Mäter drygt 160cm i mankhöjd men känns större att rida. Förra ägaren ville hoppa och han är mer åt dressyren. Har tävlat upp till LB:2 med fina resultat och är ganska sparsamt tagen. Men han har väldigt fina gångarter och det finns mycket att hämta då han inte är "riktigt" dressyrtränad utan har tränat mer markarbete. Hoppat har han förresten gjort upp till 1 meter på tävling, 120 på träning.

 

 

 

Tror att det här kommer att bli riktigt bra. Har alltid drömt om en yngre häst med fin stam men det har aldrig känts riktigt möjligt. Men nu står han faktiskt där, min lille Gandalf. Nu ska vi "bara" hitta en brun dressyrsadel och sedan kan vi köra på. Känns så himla skönt att inte ha denna stress jag upplevde under mina ponnyår. 

Postat 2012-03-15 19:58, läst 20088 ggr. Kommentarer (4)


comments powered by Disqus

taggarFiltrera inlägg

Period:

Häst:

Karin Warnmark

Län: Västra Götaland
Klubb: Alingsås RS
Jag är mest intresserad av: Dressyr

OBS! Hippofaxen stängs 15/9.
Min sida HästdagbokPopulärt hos Charlies

Husbloggare

Billdal Horse Show

Saras vardag

Det rullar på!

Therese

Hög på träningsendorfiner!

Stalldrömmar

Till Husbloggarna