Karin Warnmark - Motiverad!

Hippofaxen

Riddagbok Karin Warnmark

JAN
08

Inlägg -

Motiverad!

Söndagen börjar närma sig sitt slut och därmed också mitt lov. Känns faktiskt skönt att komma tillbaka till vardagen igen. Samtidigt satt det verkligen fint med tio dagars ledighet. Har kopplat av och kollat på filmer och serier, bläddrat i tidningar jag har samlat på mig men inte hunnit läsa och bara tagit det lugnt helt enkelt. 

 

 

De två senaste dagarna har jag återfått inspirationen till att ta tag i saker och ting. Dock tror jag att mycket hänger ihop med att vi har börjat kolla på häst igen. Känner mig nästan som en ny människa. Det går relativt trögt med hästletandet men har en provridning inbokad i veckan, så vi får se hur det går. Kan inte heller förstå att jag börjar min sista termin i gymnasiet nu, äntligen! Nu är det slutspurten kvar och det känns så skönt.  

 

Imorgon har jag planerat att åka till gymmet. Känner mig verkligen motiverad att "ta tag" i träningen och kosten nu i samband med hästletandet. Om det blir en häst och vi kommer ut på tävlingsbanorna ska jag också vara i min bästa form någonsin. Allt för att vi tillsammans som ekipage ska kunna prestera riktigt bra! Ska lägga upp en plan jag kommer att dela med mig av. Oftast blir det att jag gör en träningsplan men tröttnar efter två veckor, nu ska jag verkligen försöka hålla den. Förhoppningsvis kan vi motivera och peppa varandra för jag hoppas (och antar?) att de flesta vill vara fit for fight till tävlingsterminen drar igång och då är det hög tid att börja nu :)

Postat 2012-01-08 20:13, läst 19304 ggr. Kommentarer (0)


comments powered by Disqus

taggarFiltrera inlägg

Period:

Häst:

Karin Warnmark

Län: Västra Götaland
Klubb: Alingsås RS
Jag är mest intresserad av: Dressyr

Min sida Hästdagbok
Hästar Bilder

Skicka meddelande
Skriv i min gästbok
Lägg till mig som kompis

Husbloggare

Dressyrsadel och Pluspoäng

Saras vardag


Välkommen hösten!

Therese


Turista i Guimaraes

Portugal-bloggen


Till Husbloggarna

Populärt hos Charlies