Sportkollen

Sportkollen

Annelie Lundkvist guidar oss genom tävlingsdjungeln. Hon rapporterar om allt möjligt som händer på, och inte minst runt, tävlingsbanorna. Och så hjälper hon oss att hålla koll på vad sportens stora stjärnor har för sig.

JUN
08
2015
Via Facebook har vi hittat ett klipp från söndagens omhoppning i Sopot. Douglas Lindelöw och Casello red hem segern med god marginal. Sportkollen har tidigare skrivit om det här. Se den otroligt snabba ritten nedan:
//



Zwycięzcy konkursu Grand Prix na CSIO5* w Sopocie - Casello i D ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

JUN
08
2015
Arkivfoto: Tomas HolcbecherItaliens högst rankade dressyrryttare, Valentina Truppa, skadades i samband med en avfallning under söndagen i Arezzo. Ryttaren bar ridhjälm när hennes häst blev rädd på väg in på tävlingsbanan, tvärvände och föll över henne när han tappade balansen. Skador ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

JUN
05
2015
Johan Lundh och Miebello – bäst i svenska laget.Arkivfoto: Hippson
Det blev ingen svensk framgång vid nationshoppningen i polska Sopot – även om ryttarna bjöd på fina rundor. Bästa resultatet stod Johan Lundh och Miebello på.
Sopot bjöd på sitt bästa väder när nationshoppningen av ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

JUN
03
2015
Malin Petersen och Sofarsogood under VM 2014.  Landslagsryttaren Malin Petersen har mist sin bästa häst Sofarsogood, även kallad Sophie. Det var i samband med en operation som stoet fick somna in. Tillsammans med Malin representerade Sophie de svenska färgerna både vid EM, VM och OS – ekip ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

JUN
03
2015
Rose Mathisen tillsammans med Zuidenwind 1187.Foto: Ida Röök
Dressyrryttaren Rose Mathisen tar steget upp i dressyrens spetstrupp med hingsten Zuidenwind, detta efter att ekipaget visat sig värda platsen – upprepade gånger. 
Förbundskapten Bo Jenå har vid flera tillfällen sett ekipaget ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

JUN
02
2015
Topptrion på JSM i Hammarö får rida JEM i Frankrike.Foto: Svenska Ridsportförbundet  Beatrice Ivarsson, Sofie Andersson, Amanda Svanberg, Lina Jönsson och Felicia Brännström är nominerade till Junior-EM i dressyr i Vidauban – Frankrike – den 2 till 5 juli.   Beatrice Ivarsson, Amanda ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

MAJ
31
2015
Arkivfoto: Tomas HolcbecherI dag var det ingen tvekan om det – Tinne och "Anton" var bäst i Grand Prix Kür. Med 82,475 procent segrade de före Isabell Werth på Don Johnson som belönades med 81,200 procent.
Tinne, som har fokuserat på träning under vintern i Florida, får nu betalt för sit ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

MAJ
31
2015
Uppdatering klockan 13.56:
SM-medaljerna delas ut på löpande band på Hammarö, både för hoppningen och dressyren. Vi länkar nedan till resultatlistorna, och gratulerar alla ryttare till sina framgångar.
Dressyr
Årets medaljörer i dressyrens juniorklass. Foto: Svenska Ridsportförbundet
...
Läs hela inlägget

Kommentarer

MAJ
30
2015
Foto: Tomas Holcbecher
Henrik von Eckermann är i Aachen denna helg och rider på den kommande EM-banan. I lördagens 1,55-klass gick allt enligt planen när han red dubbelt felfritt med Calmando 3.
En fux som tidigare tävlat under svensk flagg, Mic Mac du Tillard, var omöjlig att slå i denna k ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

MAJ
30
2015
Arkivfoto: Tomas HolcbecherTinne Vilhelmson Silfvén och Don Aurello slutade på en andraplats i lördagens femstjärniga Grand Prix i Aachen. Det var inte mycket som skiljde till ettan, Isabell Werth på Don Johnson, bara 0,38 procentenheter. Två domare hade dessutom Tinne och Anton som etta. Slut ...
Läs hela inlägget

Kommentarer
Sida: « första « föregående 1 ... 7 8 9 10 11 ... 260 nästa » sista » 


Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.