FHS-kollen 2012

Falsterbo Horse Show 2012

Välkommen till Hippsons sajt för Falsterbo Horse Show 2012. Här hittar du resultat, bakom kulisserna, bildspel och mycket mer.


JUN
28
2012

Alla svenska OS-ryttare kommer till Falsterbo




Det är inte konstigt att show directorn Jana Wannius sken som en sol på gårdagens presskonferens. För det står nämligen klart att samtliga aktuella svenska hopp- och dressyrryttare kommer till tävlingarna den 7 - 15/7.
  
Jens Fredricson, som tillsammans med Lunatic har haft en riktigt bra vår, ser fram emot tävlingarna.
- Jag tror att det svenska laget har en bra chans att vinna FEI Nations Cup under årets Falsterbo, det är alltid en fördel att tävla på hemmaplan säger Jens.
- Det är världens bästa publik, stämningen är helt fantastisk och publiken är kunnig. De uppskattar en bra ritt oberoende av vilken nation ekipaget kommer ifrån, fortsätter han.

  
Minna Telde fick bara timmar innan presskonferensen reda på att hon var uttagen till OS. 
- Jag siktar mot en OS-final, vilket kanske verkar helt otroligt med tanke på att vi debuterade i Grand Prix i januari. Men sedan dess har det bara gått uppått, säger Minna.


Läst 18602 ggr Kommentarer Kommentera

JUN
28
2012

Samtliga internationella hoppryttare


Igår gick anmälningstiden för de internationella hoppryttarna ut. Förutom alla svenska stjärnor hittar vi Eric Lamaze från Kanada, och Irlands Cian O'Connor och David Lynch, i startlistorna.
  
Ladda ner hela anmälningslistan här


Läst 16085 ggr Kommentarer Kommentera

JUN
26
2012

Den 7/7 börjar det



FOTO: Falsterbo Horse Show

Falsterbo Horse Show startar i år den 7/7 och den 15/7 avlutas den klassiska hästfesten med den stora Grand Prix-klassen. I år blir Falsterbo sista stoppet för många av våra stjärnor innan det är dags för OS i London. 
   
Hippson kommer som vanligt att vara på plats och bevaka såväl tävlingarna som den stora mässan och alla annat som händer runt omkring.
  
Vill du själv besöka Falsterbo Horse Show så kan du just nu köpa en prenumerantion på två nummer av Hippson Magazine och samtidigt få en dagsbiljett till evenemanget på köpet. Läs mer och köp erbjudandet här.


Läst 14056 ggr Kommentarer Kommentera


Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.