GHS-kollen 2011 - Gasa på, tycker Andreas!

Göteborg Horse Show 2011

Välkommen till Hippsons sajt för Göteborg Horse Show 2011. Här får du personliga rapporter från bloggare på plats, bilder och mycket annat.


FEB
24
2011

Gasa på, tycker Andreas!


 
Under torsdagseftermiddagen höll danske Andreas Helgstrand en mycket konkret och intressant clinic här i Scandinavium, om träningen av unga hästar. Bland annat tycker han att alldeles för många rider den unga hästen för långsamt och med handbromsen i. Då tappar den både gång och arbetslust.
 
Ett uttömmande referat från clinicen hittar du här, men i bloggen kan vi avslöja att det faktiskt bjöds på en dos vardagsdramatik.
Andreas stora framtidslöfte, stoet Una Donna Unque, bet sig nämligen i tungan och blev rejält röd i munnen. Men Andreas fru Marianne torkade av så gott hon kunde så att clinicen kunde fortsätta.
- Det är ganska tufft för en ung häst att komma in i en sådan här arena. De blir stressade och då kan de bita sig. Det är tyvärr sådant som händer, förklarade Andreas.
 

 
 

 
Text & foto: Anki Yngve


Läst 11469 ggr

Fler inlägg

FEB
26
2011

Snyggt, praktiskt och galet på Eurohorse


Klicka på en bild för att starta bildspelet.

 
I det här bildspelet tar vi er med på en rundtur på Eurohorse-mässan i Göteborg. 


Läst 23863 ggr Kommentarer Kommentera

FEB
23
2011

Bakom kulisserna i Scandinavium-stallet


Klicka på en bild för att starta bildspelet.

 
Häng med oss till Scandinavium-stallet och träffa hästar, ryttare och grooms.


Läst 20459 ggr Kommentarer Kommentera

FEB
18
2011

Bakom kulisserna förra året



Snart är det dags för Göteborg Horse Show 2011. Vi värmer upp genom att drömma oss tillbaka med ett bildspel från stallarna under förra årets evenemang.

På besök i Scandinavium-stallet


Läst 15768 ggr Kommentarer Kommentera






Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.