Cup-bloggen

Hippson Riders Cup


JAN
26
2011

Proppen till Amatörtouren!


Vill du tävla på samma tävlingsplats som de stora stjärnorna?
The Tour of Amateurs är till för alla - utom proffsen.

Kvalet sker i klasserna 1,20 och 1,25. Du registrerar själv dina resultat i Hippson Riders Cup. Du måste dock först betala anmälningsavgiften till Falsterbo Horse Show. Kvalificering kan ske på alla regionala-, nationella- och elittävlingar i Sverige och på tävlingar i övriga Europa/USA. För att få vara med och kvala är kravet att ryttaren inte har placeringar i 1,40-klasser eller har startat 1,45 eller högre under 2009, 2010 eller 2011.

Anmälan sker genom att anmälningsavgiften insättes på Falsterbo Horse Shows bankgiro. Se den fullständiga propositionen för mer information. Det krävs även ett plusmedlemskap på Hippson.se för att kunna registrera resultaten. 

Ladda ner hela propositionen (pdf)
Bli plusmedlem till specialpris

 


Läst 19345 ggr Kommentarer Kommentera

JAN
11
2011

Hippson Riders Cup 2011


 

Den första februari drar Hippson Riders Cup igång! Succén från tidigare års Folksam Riders Cup fortsätter med andra ord. En del förbättringar kommer det dock att blir. Den här bloggen är en av dem. Här kommer du löpande kunna följa vad som händer med cupen. 

 

Nyheter för 2011

  • Cupen byter namn till Hippson Riders Cup.
  • Det kommer att finnas två säsonger att tävla i under året, en vår- och en höstsäsong. Vi korar en totalsegrare per säsong och klass.
  • Fälttävlan kommer tillbaka som tävlingsgren.
  • Tävlingen renodlas genom att ett par av de allra högsta, medelsvåra klasserna i varje gren tas bort, till förmån för fälttävlansklasserna. Tanken är att Hippson Riders Cup ska vara en breddtävling för oss "vanliga" ryttare. Totalt finns det 17 klasser i hoppning, dressyr och fälttävlan att tävla i.
  • Under varje säsong kommer det att hållas flera tävlingar i tävlingen - där rosetter, plaketter och fina hederspriser delas ut. Dessa tävlingar annonserar vi ut löpande på Hippson.se - så håll utkik!
  • Varje säsongssegrare får rosett, plakett, hederspriser och ett segertäcke. Placerade från plats 2 till och med 5 erhåller rosett, plakett och hederspris.

 

Mer information såsom regler, priser och hur man kommer med i cupen hittar du här


Läst 12582 ggr Kommentarer Kommentera


Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.