Cup-bloggen

Hippson Riders Cup


MAJ
27
2011

Jacson-tävlingen är avgjord!


 
Här kommer vinnarna i den senaste "tävlingen i tävlingen" i Hippson Riders Cup. Bland de 65 ekipage som har registrerat en giltig placering under helgen den 21/5-22/5 har vi med hjälp av en slumpvalsgenerator lottat ut tre priser. Denna gång sponsras tävlingen av Jacson.
Oavsett antal placeringar har varje ekipage haft en "lott".
 
Vinnarna är...
 
1:a, vinner ridstöveln DeNiro Young:
Linnea Bengtsson - Quick Step

Linnea tävlar hoppning på B-ponny och rider för Österlens RF. Den aktuella helgen hade hon registrerat en 2:a placering i LC.
 
2:a, vinner solglasögonen Uvex Chad:
Agnes Hansen - Onslow

Agnes tävlar dressyr på D-ponny och tävlar för Kils RF. Hon har under helgen registrerat en seger, i LA:2.
 
3:a, ridhandske med stenar:
Sofia Wugk - Japanese Fizz

Rider hoppning på stor häst och tävlar för Vellinge HSF. Sofia har under helgen registrerat två fjärdeplaceringar i hoppning, i klass 1,20 och 1,25.
 
Dessutom får samtliga tre vinnare varsin fin Hippson Riders Cup-rosett och plakett.


Hippson Riders Cup genomförs i samarbete med:

 


Läst 15997 ggr Kommentarer Kommentera

MAJ
15
2011

Vinn stövlar, brillor eller handskar från Jacson!



 
PÅ FREDAG PUBLICERAS VINNARNA, HÅLL UT!
Sommaren närmar sig och tävlingssäsongen är i full gång. Det är dags för ännu en "tävling i tävlingen" i Hippson Riders Cup, denna gång med fina priser från Jacson. Detta är alltså en bonustävling vid sidan av den vanliga cupen. Ingen separat anmälan krävs. Så länge du är plusmedlem kan du registrera dina resultat och vara med.
 

 
Bland alla ekipage - oavsett ponny eller häst, dressyr, hoppning eller fälttävlan, nivå eller klass - som registrerat en placering under helgen den 21/5-22/5, kommer vi att lotta ut tre priser. Med hjälp av en slumpvalsgenerator lottar vi en 1:a, en 2:a och en 3:a. Men du måste ha registrerat en korrekt placering som ger poäng i cupen för att kunna vara med i utlottningen.
 
Det är alltså sammanlagt tre priser som kommer att delas ut. Resultaten ska vara registrerade i Hippson Riders Cup senast den 25/5 2011. Har du problem med att registrera resultat på Hippson.se, hör av dig så fort som möjligt till info@hippson.se - så hjälper vi dig. Vinnarna presenteras här i bloggen i slutet av vecka 21.
 
Ta chansen att tävla om följande priser från Jacson:
1:a pris: Ridstövel DeNiro Young, med eller utan snörning
DeNiro Boot Company är berömt för sin höga kvalitet, snygga design och för sitt nytänkande. Alla DeNiros stövlar tillverkas för hand i företagets egen fabrik i Lecce, Italien. Stöveln är gjord i finaste kalvskinn med resår längs skaftet för bästa passform. Dragkedjan baktill gör det lätt att sätta på och ta av stöveln. Gummisulan är förstärkt för att tåla tuffa miljöer.
Värde cirka 2 995 kronor.
 
2:a pris: Solglasögon Uvex Chad

Uvex solglasögon ger 100-procentigt UVA-, UVB- och UVC-skydd. Konstant, dragfri ventilation utan imma. Glasens färgtoning uppifrån och ner ger ett pålitligt skydd mot starkt ljus uppifrån och klar sikt nertill.
Värde cirka 549 kronor.
 
3:e pris: Ridhandske med stenar

Ridhandske med supergrepp. Fina stenar på skaftet, som är något högre för bästa passform. Finns i brunt, svart och marint.
Värde cirka 199 kronor.
 
Dessutom får samtliga tre vinnare varsin fin Hippson Riders Cup-rosett och plakett.
 
TÄVLINGSREGLER
Det är endast placeringar från tävlingar den 21/5-22/5 som räknas - och som gör att du ingår i utlottningen. Registreringen i Hippson Riders Cup måste vara gjord senast den 25/5 för att du ska vara med i tävlingen i tävlingen. Samma ryttare kan endast vinna ett pris. Det delas ut tre priser sammanlagt oavsett klass eller nivå - alla tävlar mot alla. 
Tävlingen är öppen för samtliga plusmedlemmar på Hippson.se. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna meddelas via e-post till den adress de är registrerade med på Hippson.se. Priserna går inte att byta mot kontanter eller andra varor.


Hippson Riders Cup genomförs i samarbete med:
 


Läst 21474 ggr Kommentarer Kommentera

MAJ
06
2011

"Vi vann priserna från Pavo!"



  
Nu är vinnarna i Hippson Riders Cups senaste "tävling i tävlingen" utsedda. Bland alla er som registrerat resultat under helgen den 30 april–1 maj var det en ryttare som hade 40 poäng vardera på två olika hästar. Samma ryttare kan endast vinna ett pris, därmed står Camilla Gummesson som överlägsen segrare. Sedan hade vi två ekipage på vardera 36 poäng. Med hjälp av en slumpvalsgenerator lottade vi en tvåa och en trea bland dessa två ekipage.
 
1. Julia Gummesson, hoppning ponny, Moritz/Cappagh Cloud, 40 poäng
2. Elisabeth Östberg, dressyr häst, Ducati, 36 poäng
3. Lotta Norrman, hoppning ponny, Fleur, 36 poäng

 
Stort grattis till de tre vinnarna och tack till Pavo som sponsrat tävlingen! Prylar, presentkort, rosetter och plaketter skickas ut inom kort!


Hippson Riders Cup genomförs i samarbete med:
 


Läst 17701 ggr Kommentarer Kommentera


Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.