Cup-bloggen

Hippson Riders Cup


APR
25
2011

Vinn prylar och presentkort från Pavo



  
PÅ FREDAG DEN 6/5 MEDDELAR VI VILKA SOM VUNNIT! 
 
Nu kör vi igen! Det är dags för ännu en "tävling i tävlingen" i Hippson Riders Cup, där du har chans att vinna fina priser. Detta är alltså en bonustävling vid sidan av den vanliga cupen. Ingen separat anmälan krävs. Så länge du är plusmedlem kan du registrera dina resultat och vara med!


 
De tre ekipage som sammanlagt gör bäst resultat i helgen (30/4-1/5) vinner priser från foderföretaget Pavo. Resultaten ska vara registrerade i Hippson Riders Cup senast den 4/5. Har du problem med att registrera resultat på Hippson.se, hör av dig så fort som möjligt så hjälper vi dig. Vinnarna presenteras här i bloggen i slutet av vecka 18.


 
Sammanlagt tre priser kommer att delas ut. Alla tävlar mot alla, oavsett ponny eller häst, dressyr, hoppning eller fälttävlan, nivå eller klass och så vidare. Du tävlar med ditt poängantal från helgen (på en och samma häst). Skulle ett eller flera ekipage hamna på samma antal poäng lottar vi fram en vinnare.
 
Ta chansen och tävla om följande priser från Pavo:
1:a pris: Jacka, schabrak samt ett presentkort på foder värt 500 kr (totalt värde cirka 1600 kr).
2:a pris: Schabrak och ett presentkort på foder värt 500 kr (totalt värde cirka 900 kr).
3:e pris: Ett presentkort på foder, värt 500 kr.
Presentkorten växlas mot Pavofoder i närmaste återförsäljarbutik.
 
Dessutom får samtliga tre vinnare varsin fin Hippson Riders Cup-rosett och plakett.
 
Tävlingsregler
Det är endast tävlingsresultat från tävlingar den 30/4-1/5 som räknas. Registreringen i Hippson Riders Cup måste vara gjord senast den 4/5 för att du ska vara med i tävlingen i tävlingen. Samma ryttare kan endast vinna ett pris. Det delas ut tre priser sammanlagt oavsett klass eller nivå - alla tävlar mot alla. Om flera ekipage hamnar på samma poäng avgörs placeringen med hjälp av lottning.
Tävlingen är öppen för samtliga plusmedlemmar på Hippson.se. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna meddelas via e-post till den adress de är registrerade med på Hippson.se. Priserna går inte att byta mot kontanter eller andra varor.


Hippson Riders Cup genomförs i samarbete med:
 

 


Läst 15540 ggr Kommentarer Kommentera

APR
18
2011

Sex vinnare får presentkort från Hööks


 

Nu har vinnarna i Hippson Riders Cups senaste ”tävling i
tävlingen” utsetts! Bland alla er som registrerat resultat under helgen den
9-10/4 har nedanstående ryttare gjort bäst resultat och därmed samlat flest
poäng. Sammanlagt tre priser per gren, alltså hoppning och dressyr, delas ut
och består av presentkort från Hööks. Dessutom får alla sex vinnare varsin fin
Hippson Riders Cup-rosett och plakett.
 
Hoppning
Ellinor Malmgren - Golden Star 36 p
Jessica Dahlman - Melba 32 p
Ella Björklund - Lukas 30 p
 
Dressyr
Nikky Sejrbo - Mia Matilde 30 p
Louise Gröndahl - Euroboy 26 p
Josefina Lindahl - Chantelle 24 p

 
Stort grattis till er och tack till Hööks som sponsrade
tävlingen! Presentkorten skickas ut inom kort.
Alla ni som inte fick pris den här gången – håll utkik,
snart kommer det fler ”tävlingar i tävlingen”.

 


Läst 16997 ggr Kommentarer Kommentera

APR
03
2011

Vinn presentkort från Hööks!



 
PÅ FREDAG MEDDELAR VI VILKA SOM VUNNIT DENNA GÅNG! :-)
 
Nu är det dags för säsongens andra "tävling i tävlingen" i Hippson Riders Cup. Det är alltså en liten bonustävling vid sidan av den vanliga cupen. Ingen separat anmälan krävs. Så länge du är plusmedlem kan du registrera dina resultat och vara med i tävlingen!
 

De 3x2 ekipage som gör bäst resultat i hoppning respektive dressyr helgen den 9-10/4 kommer att vinna presentkort i olika valörer från Hööks. Resultaten ska vara registrerade i Hippson Riders Cup senast onsdagen den 13/4. Vinnarna presenteras här i bloggen i slutet på vecka 15.
 
Sammanlagt tre priser per gren, alltså hoppning och dressyr, delas ut (inte fälttävlan denna gång). Skulle ett eller flera ekipage hamna på samma antal poäng lottar vi fram en vinnare.
Alla tävlar mot alla, oavsett ponny eller häst, nivå eller klass och så vidare. Du tävlar med ditt poängantal (på en och samma häst) från helgen.

 
Prisbord, hoppning
1:a pris: Presentkort Hööks - värde 800 kronor
2:a pris: Presentkort Hööks - värde 500 kronor
3:e pris: Presentkort Hööks - värde 200 kronor
 
Prisbord, dressyr
1:a pris: Presentkort Hööks - värde 800 kronor
2:a pris: Presentkort Hööks - värde 500 kronor
3:e pris: Presentkort Hööks - värde 200 kronor
 
Dessutom får samtliga sex vinnare varsin fin Hippson Riders Cup-rosett och plakett.
 
Tävlingsregler
Det är endast tävlingsresultat från tävlingar den 9-10/4 som räknas. Registreringen i Hippson Riders Cup måste vara gjord senast den 13/4 för att du ska vara med i tävlingen i tävlingen. Samma ryttare kan endast vinna ett pris i tävlingen. Det delas ut sex priser sammanlagt (tre i hoppning, tre i dressyr) oavsett klass eller nivå - allt tävlar mot alla. Om flera ekipage hamnar på samma poäng avgörs placeringen med hjälp av lottning.
 
Tävlingen är öppen för samtliga plusmedlemmar på Hippson.se. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna meddelas via e-post till den adress de är registrerade med på Hippson.se. Priserna går inte att byta mot kontanter eller andra varor.


Hippson Riders Cup genomförs i samarbete med:
 

 


Läst 17695 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
25
2011

”Vi vann Kingsland-prylar!”



 
Nu är vinnarna i Hippson Riders Cups senaste "tävling i tävlingen" utsedda. Bland alla er som registrerat resultat under helgen den 19-20/3 var det tre ekipage som vardera hade två segrar, vilket totalt gav 36 poäng. Med hjälp av en slumpvalsgenerator har vi bland dessa tre personer lottat vem som blev etta, tvåa och trea.
 
1. Ebba Olsson på C-ponnyn Simson
Under Valåsens Ryttarsällskaps lokala dressyrtävling den 20 mars hade Ebba segrar i klasserna LC:2 och LB:1. Ebba tävlar för Örebro Fältrittklubb.
 
2. Anna Mirow på Ato River VH Schaarbroek (stor häst)
Under Dagstorpsortens Ryttarförenings regionala hopptävling hade Anna segrar i både en 1,10-hoppning och i en 1,20-hoppning. Anna tävlar för Skabersjöortens Ryttarförening.
 
3. Lovisa Jonsson på C-ponnyn Minigårdens Toulouse
Under Gripens Ryttarförenings lokala dressyrtävling hade Lovisa segrar i klasserna LB:1 och LA:1. Lovisa tävlar för Aros Ryttarsällskap.
 
Ebba får ett tävlingsregntäcke och ett schabrak, Anna vinner en stövelväska och en hjälmväska, och Lovisa får en fin hjälmväska. Stort grattis till er alla tre - och många tack till Kingsland/Horsemark som sponsrade med priser!
 
Priserna kommer att skickas ut inom kort tillsammans med varsin Hippson Riders Cup-rosett och plakett. Och ni som inte fick pris denna gång. Det kommer fler "tävlingar i tävlingen" - så håll utkik!


Hippson Riders Cup genomförs i samarbete med:

 


Läst 15879 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
13
2011

Vinn Kingsland-produkter!


 

PÅ FREDAG TILLKÄNNAGER VI VINNARNA - SÅ HÅLL UT! 

Vårsäsongen i Hippson Riders Cup är i full gång! Under säsongen kommer vi på Hippson att genomföra flera tävlingar i tävlingen. Då har man som deltagare i cupen chans att vinna fina priser.

Nu är det dags för vår första tävling i tävlingen. Detta är alltså en liten bonustävling vid sidan av den vanliga cupen. Ingen separat anmälan krävs. Så länge du är plusmedlem kan du registrera dina resultat och vara med i tävlingen.

De tre ekipage som gör bäst resultat i helgen (19 - 20/3) vinner priser från Kingsland. Resultaten ska vara registrerade i Hippson Riders Cup senast den 23/3. Vinnarna presenteras här i bloggen i slutet av nästa vecka.

Sammanlagt tre priser delas ut. Alla tävlar mot alla, oavsett ponny eller häst, dressyr eller hoppning, nivå eller klass och så vidare. Du tävlar med ditt poängantal från helgen.

Ta chansen och tävla om följande priser från Kingsland:

  • 1:a pris: Tävlingsregntäcke (med stor Royal-logga, värde c:a 800 kr) och Schabrak (med logga, värde c:a 750 kr).
  • 2:a pris: Stövelväska (värde c:a 400 kr) och Hjälmväska (värde c:a 600 kr) i marinblått.
  • 3:e pris: Hjälmväska (värde c:a 600 kr) i marinblått.

Dessutom får samtliga tre vinnare varsin fin Hippson Riders Cup-rosett och plakett.

 


Tävlingsregler
Det är endast tävlingsresultat från tävlingar den 19 - 20/3 som räknas. Registreringen i Hippson Riders Cup måste vara gjord senast den 23/3 för att du ska vara med i tävlingen i tävlingen. Samma ryttare kan endast vinna ett pris i tävlingen. Det delas ut tre priser sammanlagt oavsett klass, nivå eller gren - allt tävlar mot alla. Om flera ekipage hamnar på samma poäng avgörs placeringen med hjälp av lottning.

Tävlingen är öppen för samtliga plusmedlemmar på Hippson.se. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna meddelas via e-post till den adress de är registrerade med på Hippson.se. Priserna går inte att byta mot kontanter eller andra varor. 


Läst 18465 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
06
2011

Vinnarna i februari-tävlingen!




Dessa tjugo ryttarna vinner varsitt fleece-täcke. Bara för att de har registrerat ett resultat i Hippson Riders Cup under februari månad. Stort grattis! 

(Psst, ni som inte vann något denna gång. Håll ögonen öppna för snart kommer det en ny chans.)

  • Alexandra Karlsson
  • Amanda Johansson
  • Klara Santonen
  • Jennifer Lindvall
  • Marcus Saarenpää
  • Sandra Bonow
  • Linda Veen Huis
  • Disa Holm
  • Ella Björklund
  • Felica Wallenberg
  • Joanna Johansson
  • Johanna Lindahl
  • Kajsa Hillbom
  • Katja Perkiö
  • Lotta Ljungman
  • Petronella Bengtsson
  • Therodora Dörring
  • Oliva Byman
  • Tom Svitzer
  • Samantha Parnznik



Återigen, grattis!

 


Läst 15795 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
01
2011

Vinnarna presenteras inom kort!


Februari är till ända vilket innebär att utlottningen av de 20 fleecetäckena, bland er som har registrerat resultat, ska avgöras. Håll utkik här i bloggen under veckan - det är här vi kommer att publicera vinnarna!
 
Hälsningar,
Redaktionen 


Läst 11365 ggr Kommentarer Kommentera

FEB
02
2011

Delta i cupen - vinn ett täcke!




Nu är Hippson Riders Cup igång. Från och med den 1/2 går det att registrera resultat och vara med i tävlingen om de fina totalpriserna. 

För att fira att cupen är igång kommer vi att lotta ut 20 fleecetäcken bland de som registrerar ett resultat under hela februari månad. OBS! Du behöver inte vara placerad i tävlingen för att kunna vinna ett täcke. Har du ingen tävling inplanerad är det med andra ord hög tid att tänka om och se till att komma ut och tävla redan nu i februari.

För att kunna registrera ett resultat måste du vara plusmedlem. Just nu finns det ett Hippson Riders Cup-paket som även ger tre nummer av Hippson Magazine. Du hittar det erbjudandet här.

Vinnarna meddelas via e-post. Resultatet måste vara registrerat (inlagt på sajten) under februari. Det kommer att finnas möjlighet att välja storlek på täckena mellan 125 - 155, med reservation för att någon storlek kan ta slut. 

Samarbetspartners:


Läst 17696 ggr Kommentarer Kommentera

JAN
26
2011

Proppen till Amatörtouren!


Vill du tävla på samma tävlingsplats som de stora stjärnorna?
The Tour of Amateurs är till för alla - utom proffsen.

Kvalet sker i klasserna 1,20 och 1,25. Du registrerar själv dina resultat i Hippson Riders Cup. Du måste dock först betala anmälningsavgiften till Falsterbo Horse Show. Kvalificering kan ske på alla regionala-, nationella- och elittävlingar i Sverige och på tävlingar i övriga Europa/USA. För att få vara med och kvala är kravet att ryttaren inte har placeringar i 1,40-klasser eller har startat 1,45 eller högre under 2009, 2010 eller 2011.

Anmälan sker genom att anmälningsavgiften insättes på Falsterbo Horse Shows bankgiro. Se den fullständiga propositionen för mer information. Det krävs även ett plusmedlemskap på Hippson.se för att kunna registrera resultaten. 

Ladda ner hela propositionen (pdf)
Bli plusmedlem till specialpris

 


Läst 19354 ggr Kommentarer Kommentera

JAN
11
2011

Hippson Riders Cup 2011


 

Den första februari drar Hippson Riders Cup igång! Succén från tidigare års Folksam Riders Cup fortsätter med andra ord. En del förbättringar kommer det dock att blir. Den här bloggen är en av dem. Här kommer du löpande kunna följa vad som händer med cupen. 

 

Nyheter för 2011

  • Cupen byter namn till Hippson Riders Cup.
  • Det kommer att finnas två säsonger att tävla i under året, en vår- och en höstsäsong. Vi korar en totalsegrare per säsong och klass.
  • Fälttävlan kommer tillbaka som tävlingsgren.
  • Tävlingen renodlas genom att ett par av de allra högsta, medelsvåra klasserna i varje gren tas bort, till förmån för fälttävlansklasserna. Tanken är att Hippson Riders Cup ska vara en breddtävling för oss "vanliga" ryttare. Totalt finns det 17 klasser i hoppning, dressyr och fälttävlan att tävla i.
  • Under varje säsong kommer det att hållas flera tävlingar i tävlingen - där rosetter, plaketter och fina hederspriser delas ut. Dessa tävlingar annonserar vi ut löpande på Hippson.se - så håll utkik!
  • Varje säsongssegrare får rosett, plakett, hederspriser och ett segertäcke. Placerade från plats 2 till och med 5 erhåller rosett, plakett och hederspris.

 

Mer information såsom regler, priser och hur man kommer med i cupen hittar du här


Läst 12591 ggr Kommentarer Kommentera


Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.