Therese - Dressyrträning ikväll!
JAN
19

Dressyrträning ikväll!

Så har jag ridit årets första dressyrträning för AC ikväll, så roligt! Trodde ärligt att både hästarna och jag skulle vara längre från dressyrformen än vad det visade sig. Hästarna var jätteduktiga! 
Jag red först CASH FLOW och sedan ACINDO. Vi tränade fram och bakdelsvändningar, öppnor och slutor, rakriktning och tempoväxlingar. CASH FLOW har verkligen mognat nu och vi kan jobba henne på riktigt utan att hon "flippar ur" för att hon blir het och stressad. Så kul och det blir kul att bygga vidare nu. 
ACINDO var pigg och laddad så vi gjorde mycket öppnor och slutor i början. Ett riktigt bra galoppjobb och avslutade med travjobb på volter och korta linjer med arbetstrav och "ökad" trav. 
Jag var lite trött när vi var klara, dressyrtänket ska igång i hjärnan! Det är verkligen jättekul att träna dressyr och i helgen kör vi igen!


Björn var snäll och hjälpte till när jag skulle byta hästar. Kom med ACINDO till ridhuset tränsad och med alla grejer på, ledde fram henne och ledde av CASH FLOW en stund efter hennes pass. Sedan gick han med CASH FLOW till stallet och fixade klart henne för natten med täcken och allt! Han är en klippa min Björn!Björn och jag i globen!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 10813 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 58900 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 84793 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 87275 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv