Therese - 1000 inlägg!
MAJ
08

1000 inlägg!

 

Det här är ett historiskt inlägg måste jag säga. Det är det tusende inlägget jag skriver på min blogg! Det är många timmar, många inlägg, många bokstäver, tankar, funderingar, händelser och mycket roligt! Så vad ska det handla om? Borde vara något extra, men det blir en vanlig dag!

 

Mycket varierad ridning idag för min del då jag ridit ett gäng. Började med konditionsträning för CAHLUA. Vi red till "vägens ände", det är många kilometer grusväg i skritt, trav, galopp upp och ner genom kurvor och raksträckor. Perfekt träning. Det passet tar nästan en och en halv timme. Malin red med på ACINDO och Carro på sin häst.

 

 

Sen har jag trimmat lite markarbete, skogsturer och även hoppat min femåring LORD LOOP SB! Han gjorde min dag, fina hästen! Han är stor, över 170 i mankhöjd men otroligt lätt att rida. Hoppar med lätthet och gör det enkelt för sig. Fick hoppa en bana, bara ett varv. Fördelen nu när jag kan hoppa hemma är att jag kan hoppa honom igen om några dagar och inte planera två veckor i förväg hur jag ska åka med alla hästar.

 

CASH FLOW fick en tvätt efter ridpasset, hon ska åka tidigt imorgon bitti på tävling. Vi ska tävla på jump club. Startar även ACINDO och LADY LOVE imorgon. Så nu blir det sova, ska åka strax innan sju imorgon bitti.

 

taggar


liknande webbartiklar


Läst 11680 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 61169 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 87063 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 89545 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv