Therese - 1000 inlägg!
MAJ
08

1000 inlägg!

 

Det här är ett historiskt inlägg måste jag säga. Det är det tusende inlägget jag skriver på min blogg! Det är många timmar, många inlägg, många bokstäver, tankar, funderingar, händelser och mycket roligt! Så vad ska det handla om? Borde vara något extra, men det blir en vanlig dag!

 

Mycket varierad ridning idag för min del då jag ridit ett gäng. Började med konditionsträning för CAHLUA. Vi red till "vägens ände", det är många kilometer grusväg i skritt, trav, galopp upp och ner genom kurvor och raksträckor. Perfekt träning. Det passet tar nästan en och en halv timme. Malin red med på ACINDO och Carro på sin häst.

 

 

Sen har jag trimmat lite markarbete, skogsturer och även hoppat min femåring LORD LOOP SB! Han gjorde min dag, fina hästen! Han är stor, över 170 i mankhöjd men otroligt lätt att rida. Hoppar med lätthet och gör det enkelt för sig. Fick hoppa en bana, bara ett varv. Fördelen nu när jag kan hoppa hemma är att jag kan hoppa honom igen om några dagar och inte planera två veckor i förväg hur jag ska åka med alla hästar.

 

CASH FLOW fick en tvätt efter ridpasset, hon ska åka tidigt imorgon bitti på tävling. Vi ska tävla på jump club. Startar även ACINDO och LADY LOVE imorgon. Så nu blir det sova, ska åka strax innan sju imorgon bitti.

 

taggar


liknande webbartiklar


Läst 11576 ggr

Fler inlägg

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 17684 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 20173 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
26

Hello!

Hej på er! Sist vi hördes här på bloggen var snart två veckor sedan. Då var vi på väg upp till Högbo för årets andra tävling. Det var jättebra tävlingar i Högbo, trevliga funktionärer, toppenbra underlag, bra banbyggnad som alltid av Leif Hall. Mina hästar hoppade bra och vi kom hem med ett gäng rosetter! 
  

Lyckad helg!
 

LOVELY vann 130-klassen på söndagen!
 

CASH FLOW hoppade felfritt i alla sina tre klasser och var placerad tvåa, femma och sexa!
 

LORD kom fyra i 135-klassen och gjorde sedan en bra runda i 145. Felfri i grundomgången, sedan tappade jag rytmen lite i en sväng i omhoppningen så jag fick lägga en volt så vi drog på oss fel för den samt några tidsfel.
 
Nu till helgen är det tävling på Strömsholm och första omgången av elitallsvenskan. Västerås Ryttarsällskap kvalade upp i eliten förra året så det ska bli kul att vi är med igen och vårat lag är bra så det känns jättekul! Jag har dragit på mig en ordentlig förkylning så jag försöker kurera mig så gott det går, måste vara pigg till tävlingen!


Läst 20844 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv

Galleriet på Hippson Market