Therese - Hästar till salu!
AUG
21

Hästar till salu!

 

Jag har många hästar i stallet och några av dem är till salu. Det både mina egna och andras hästar som jag har till försäljning. Jag kommer lägga ut annons på dem efter hand både här på bloggen och på andra sidor.

 

Till salu:

 

 

LADY LOVE SB. Fem år. sto. 164 cm hög.

 

Det är min egen uppfödning efter Looping, undan Rantadou-Rastell. Mamman Rantadou är också egen uppfödning och hon har tävlat upp till svår 150 klass.

 

Lady Love SB har tävlat upp till 120 klasser. Förra året kvalade hon till semifinalen i fyraårschampionatet. Hon var där felfri i alla tre klasserna och fick trevliga poäng av domarna.

 

Det är en modig häst, inte tittig på hinder, hoppar allt. Bra stor galopp. Bär sig själv och är lätt att rida på¨hinder. Hon känns äldre än fem år. Trevlig att rida på varje dag. Snäll att rida ut på och är van med trafik.

 

Det är en pigg, tuff, frisk, sund och vaken häst. Snäll i all hantering så som sko, lasta, hantera i stallet.

 

Skulle bli en bra fälttävlanshäst eller om man vill ha en trevlig häst att tävla både hoppning och dressyr med för hon rör sig bra.

 

Pris: 130000 kr.

 

Ring mig för mer info på telefon 070-7975888

taggar


liknande webbartiklar


Läst 23343 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 61000 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 86893 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 89375 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv