Therese
JUL
05
2011

 

Det är skönt med sommar och semester! Inte för att jag har full semester men det är färre hästar att träna och Björn är hemma och har semester!

 

Femåringarna är nu på bete så i stallet är det "bara" åtta hästar att rida samt inridningshästarna. De äldre tävlingshästarna får inget riktigt sommarbete. De går i hage med lite gräs några timmar och så rids de. Förra veckan var det en lugn vecka för dem med bara uteritter. Nu rids de ordentligt. Har trimmat dressyr och hoppade igår. De ska tävla 15-17 juli i Varberg nästa gång, helgen därpå i Gislaved.

 

Malin på Lutricia och jag på Lagana.

 

LAGANA har jag börjat trava. 5 minuter varje dag tills vi ska på återbesök hos Staffan nästa gång. Hon är lycklig att vara "ridhäst" igen. På slutet var hon riktigt uttråkad av att bara få gå ut och ledas för hand. Jag tyckte det var toppen för motionens skull! Så nu får jag väl pumpa luft i cykeln och ut och trampa istället!!!

 

LAGANA på promenad

Lyckligare LAGANA på ridtur!!!


Läst 23358 ggr Kommentarer Kommentera

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare




Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.