Therese
OKT
05
2016

Nu är det redan onsdag och veckan har kommit halvvägs. Från att hela förra veckan har varit skogsmullar och mest ridit ut lugn och stilla så har vi börjat jobba på mer ordentligt igen. Att få en lugn vecka är bra både för oss och hästarna. Det var bara två av hästarna som hade något på agendan i helgen som var, DUKAT och LILL-LADY var på tävling. Alla andra fick en helg i hagen och bara vila.

Tävlingen var på Hamre och det var första inomhustävlingen. För LILL-LADY var det första gången hon tävlade inomhus. Hon var jätteduktig! Helt cool, tittade inte på läktaren eller speglar. Hoppade hinder efter väggen utan problem så det var kul. Att det sedan trillade två bommar gör inte så mycket, vi hoppade 1 meter och 110.

Duktig LILL-LADY!

Malin och DUKAT, de var helt suveräna igen, deras andra tävling tillsammans och så går de in och nollar första klassen och får rosett. I nästa klass är de felfria och snabbast och VINNER!!!! Andra tävlingen och seger igen, så kul!

Segerekipaget!

I måndags så longerades hästarna. Att jobba utan ryttare nån dag i veckan kan vara nyttigt så det försöker jag planera in. Igår tisdag så var vi ute på stubbåkern och konditionsgalopperade, den stora stubben är fortfarande kvar till vår stora glädje!!! Förstår vilken bra konditionsträning det är, och all glädje och framåtbjudning hästarna får!

Ser det inte härligt ut!!!

Idag har jag ridit dressyr i min dressyrsadel i ridhuset och tre hästar har varit i skogen. Får se om det blir markarbete med bommar imorgon eller stubbåkern igen!


Läst 14658 ggr Kommentarer Kommentera
OKT
04
2016

Idag fyller min mamma år så ett STORT GRATTIS världens bästa mamma på din dag!!!! Och det är vackert väder!!!!!

Mamma och LILL-LADY!

Blommor på din dag!!!


Läst 7126 ggr Kommentarer Kommentera

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare




Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.