Therese

Alltså jag har sån träningsvärk!!! Galen värk i magmusklerna och insidan av låren! Har ridit igång hästarna ordentligt nu och trimmat markarbete/dressyr i ridhuset. Det känns nu vill jag lova! Tre veckors semester, mjukstart därefter och nu ordentlig ridning så är träningsvärken ett faktum. Så tror de som inte rider att det bara är hästen som jobbar!
Det är i alla fall väldigt roligt och hästarna känns fina. Imorgon ska vi trimma på igen efter en lite lugn dag i skogen idag. Blir att plocka fram lite bommar och annat roligt!

Min underbara Bates dressyrsadel har jag ridit i några timmar de senaste dagarna! Snyggt schabrak från Harcour, finns hos Anna på Hamre Ridsportbutik!

Stallet har fyllts på med unghästar som ska rida in. De är trevliga allihopa och jag tycker att det ska bli roligt att jobba med dem. Kommer en liten presentation av de framöver. Ni som följer mig på instagram kan se dem där också!

På instagram heter jag: theresetettenyman

Tre av unghästarna!

DEXTER, en av treåringarna som ska ridas in. Här med sadel på för första gången!

IRIS T, här för inridning.


Läst 14923 ggr Kommentarer Kommentera

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare




Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.