Therese - Lady bus!!!
MAR
09

Lady bus!!!

Tävlade LADY LOVE idag, första starten för henne i år. Hon har inte tävlat sedan september förra året, ett halvår sedan. Hon var GLAD kan jag lova, mer än glad!!!

Björn och LADY på tävlingen.

 

Ganska skötsam när jag värmde upp, på fram hoppningen var hon "sprallig"!!!! Inne på bana hur glad som helst och ville göra allt på en gång. Hade svårt att hitta fokus och rev ettan och tvåan. Jag gjorde en volt, lite trav och sedan fattade ny galopp, var tvungen att samla upp henne och all energi och glädje! Hoppade resten av banan bra. Hade nästan räknat med att hon skulle vara såhär, unghästar de får man vara beredd på att de kan visa alla känslor på en och samma gång!

 

Hade tänkt att rida 120 klassen också. När Björn och jag hade ätit lunch så räknade han ut att det var minst 3,5 timme tills vi skulle starta. Eftersom vi hade glömt båda plånböckerna hemma och skrapade ihop pengar till lunch från jackfickor och myntfacket på bilen så hade vi inte ens pengar till kaffe att fördriva de timmarna på. Dessutom jättekallt och som på de flesta tävlingar så fanns det inte så mycket annat att roa sig med än att sitta på läktaren och frysa. (Ingen kritik mot arrangören, jag kräver ingen underhållning i form av tivoli!!!)

 

Så vi tog beslutet att stryka andra klassen och rullade hemåt. Hann då rida ut här hemma i solen så alla hästar här hemma har också motionerat idag. Fullt med folk i stallet idag, roligt!

Skogstur på eftermiddagen.

taggar


liknande webbartiklar


Läst 12386 ggr

Fler inlägg

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 21580 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 24069 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
26

Hello!

Hej på er! Sist vi hördes här på bloggen var snart två veckor sedan. Då var vi på väg upp till Högbo för årets andra tävling. Det var jättebra tävlingar i Högbo, trevliga funktionärer, toppenbra underlag, bra banbyggnad som alltid av Leif Hall. Mina hästar hoppade bra och vi kom hem med ett gäng rosetter! 
  

Lyckad helg!
 

LOVELY vann 130-klassen på söndagen!
 

CASH FLOW hoppade felfritt i alla sina tre klasser och var placerad tvåa, femma och sexa!
 

LORD kom fyra i 135-klassen och gjorde sedan en bra runda i 145. Felfri i grundomgången, sedan tappade jag rytmen lite i en sväng i omhoppningen så jag fick lägga en volt så vi drog på oss fel för den samt några tidsfel.
 
Nu till helgen är det tävling på Strömsholm och första omgången av elitallsvenskan. Västerås Ryttarsällskap kvalade upp i eliten förra året så det ska bli kul att vi är med igen och vårat lag är bra så det känns jättekul! Jag har dragit på mig en ordentlig förkylning så jag försöker kurera mig så gott det går, måste vara pigg till tävlingen!


Läst 24740 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv