Therese - Slut på semestern!
DEC
19

Slut på semestern!

 

Nu ska de äldre tävlingshästarna komma igång igen efter deras vila. Sedan globen är de inte ridna så mycket, mest ut i skogen och så har de gått i hagen i flera timmar varje dag. Skönt!

 

Så nästan tre veckors semester har de haft. Rider igång de här hemma i snön och det blir många mormorsrundor nu i några dagar, härligt! Trav på vägarna och galopp över fälten i snön. Bra för konditionen och styrkan.

 

DON och ACINDO i snön!

 

På lördag eller söndag tänkte jag åka till ridhuset och rida lite, plocka fram lite bommar osv. Igår kväll hade jag lite träning och det var så kul! Red även EDWONDO som har varit igång några veckor. Vi travade bommar, hoppade studs och små cavalettis på raka och böjda spår. Sådana övningar är så roliga, kan göra det hur länge som helst om det var möjligt, men hästen kan ju inte skutta runt över alla bommar i flera timmar!

 

Idag blir det ridning i skogen och jag har hjälp av både Anna, Malin och Johanna i stallet.

 

Igår hade Malin gjort överraskningslunch till oss! Supergott och trevlig lunch blev det! Patricia var här och hälsade på och hjälpte till lite i stallet, även Carro som nu kommer vara mycket i stallet,kul!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 13927 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 59227 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 85121 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 87603 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv