VM-bildspel - Nostalgi från tidigare VM

Ryttar-Vm i Kentucky

Välkommen till Hippsons sajt för ryttar-VM i Kentucky. Här får du personliga rapporter från bloggare på plats, resultat, bilder och mycket annat.


SEP
25
2010

Nostalgi från tidigare VM

Klicka på en bild för att starta bildspelet.

 
Med hjälp av FEI:s fotograf tar vi er med på en riktig nostalgitripp. Här är bilder från samtliga gemensamma ryttar-VM hittills. Stockholm 1990, Haag 1994, Rom 1998, Jerez 2002 och Aachen 2006.
 
FOTO: Kit Houghton


Läst 19291 ggr

Fler inlägg

OKT
11
2010

Bildspel: Hejdå VM...


Klicka på en bild för att starta bildspelet.

 
Medaljer i alla landslag är ett av Svenska Ridsportförbundets mål. Och det är tur att det målet inte är tidssatt, för i detta VM bidde det ingenting.
Nu är ryttar-VM i Kentucky, där deltagare från 58 länder har gjort upp under 16 dagar, över. Den internationella ridsportfotografen Tomas Holcbecher sammanfattar här den sista VM-veckan - i bilder.
 
FOTO: Tomas Holcbecher/www.holcbecher.com


Läst 24346 ggr Kommentarer Kommentera

OKT
04
2010

Bildspel: Vilken vecka!


Klicka på en bild för att starta bildspelet.

 
Exklusivt för Hippson sammanfattar ridsportfotografen Tomas Holcbecher den gångna VM-veckan - i bilder. Och snacka om att den har innehållit dramatik, både i dressyren och i fälttävlan.
 
FOTO: Tomas Holcbecher/www.holcbecher.com


Läst 19686 ggr Kommentarer Kommentera

SEP
27
2010

Premiär-helgen i bilder


Klicka på en bild för att starta bildspelet.

 
Exklusivt för Hippson kommer här ett bildspel med "bakom kulisserna"-foton från VM:ets första helg - på Scandic, Totilas, Parzival och mycket annat. Fotona är tagna av den internationella ridsportfotografen Tomas Holcbecher.
 
FOTO: Tomas Holcbecher/holcbecher.com


Läst 20713 ggr Kommentarer Kommentera


Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.