Prylbloggen

Prylbloggen

Guidar dig rätt i pryldjungeln

AUG
19
2014
Prylbloggen:

Långärmat i stallet

Det börjar bli lite kyligare – och t-shirten byter jag gärna mot något tunnare långärmat. Här är fem alternativ för dig som letar efter något lagom behagligt så här års.  

En hästig klassiker känns denna långärmade bomullströja som, den kostar 139 kr och kommer från Hööks. ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

AUG
18
2014
Den här flaskan från Cowboy Magic, Green Spot Remover, är en riktig räddare i nöden. Har du en skimmel i stallet vet du förmodligen vad jag pratar om. Känslan när man ser sin nybadade häst med gula eller bruna fläckar, samtidigt som man inser att det inte finns någon tidsmarginal för ett ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

AUG
16
2014
VM-febern börjar stiga - och vi blir än mer peppade av att spana in den officiella VM-kollektionen som finns att köpa i webbshopen.

Utbudet är stort, det finns mängder med kläder. Både för stora och små.


Ingen ryttarkollektion utan pikétröja och keps. Finns i olika färger och v ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

AUG
15
2014
Förra veckan visade jag er John Whitakers nya, färgglada hjälmar. John Whitaker fortsätter att satsa på en sportig look.  Nu har även dessa junior-ridbyxor landat i butik.


Byxorna är gjorda i ett stretchigt material, de har vit kontrastsöm och John Whitaker-print både på fickor och s ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

AUG
14
2014
När det blir höst blir varje år brunt, grönt och marint dominerande färger. Men hos Schockemöhle Sports ser vi i stället fräsha nyheter i grått och orange.

Softshelljackan är ett bra plagg till hösten, men som ändå ger tröjkänsla. Jag gillar att dragkedjan har kontrastfärg på den ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

AUG
13
2014
Prylbloggen:

Inred med plåthästar

Dessa originella plåthästar spanade jag in i en konstgalleria på Nya Zeeland för några år sedan. Nu har australiensiska Eeieeio kommit till Sverige. Den lilla hästen kostar 2590 kr och den stora 3150 kr. Ni hittar dem på www.platdjur.se.
Läs hela inlägget

Kommentarer

AUG
12
2014
ndå sedan jag såg Lisens Hermès-grimma på Matrix på tv i Ryttareliten har jag varit på jakt efter en liknande grimma - av både läder och nylon, och gärna med ränder... För er som suktar efter Lisens Hermès-grimma så har jag letat, den finns tyvärr inte att beställa på nätet, men kan ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

AUG
10
2014
Prylbloggen:

Luddiga sadelgjordar

När jag har spanat in internationella ryttare det senaste har jag lagt märke till att det ofta används fluffiga, teddy-fodrade sadelgjordar. Shires modell nedan verkar vara den populäraste. Även de syntetiska luddet sägs ge mer luft och motverka skav. Denna modell har resår i båda ändar, ä ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

AUG
08
2014
I dessa tider blir det kanske lite extra många trevliga middagsbjudningar med gäster. Vill du duka upp riktigt tjusigt skulle jag rekommendera dessa fina engelska tabletter, med den klassiska stilen från Anthony Stuart.
Dessa säljs i fyrpack för 599 kr hos Butik Quse, alla fyra tabletter har ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

AUG
07
2014
Det ser inte ut att vara så stor skillnad på Jin Stirrups nya Kinko Aluminium mot tidigare modeller. Men fotplattan är riktad så att det ska hjälpa ryttaren till rätt balans. Jag var tvungen att testa för att se om det är någon skillnad. 
I våras kände jag att det smugit sig på lite o ...
Läs hela inlägget

Kommentarer


Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.