Prylbloggen

Prylbloggen

Guidar dig rätt i pryldjungeln

AUG
06
Belgien-baserade företaget Deserata gör lyxiga handsydda kavajer, alla helt tillverkade i Belgien. De satsar på en modern design och kör hårt med dragkedjor. Både i knäppning och på fickor. Och framför allt kan du få en dragkedja med Swarovski-kristaller på.

Gillar ni dragkedjan? Det måste i alla ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

AUG
05
Prylbloggen:

Veckans schabrak

Sommaren är inte över, men när jag letar schabrak fastnar jag ändå för dessa nyheter i lite mer höstiga färger. Långt ifrån de knalliga poppiga rosa, som kändes så fräscha i början på sommaren. Nu känns beige eller för all del det mossigt gröna - ihop med det guldiga kantbandet - mer lockande.
Det ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

AUG
04
Prylbloggen:

Fint för håret

Vill man få till den riktigt snygga finishen på dressyrbanan gäller det inte bara att ha snygga knoppar på hästen, utan även att få till en snygg knopp själv. Ett lätt sätt att piffa till det är med ett hårnät över, som detta med pärlor och kristaller. Det kommer från Butik Quse och kostar 69 kr.
...
Läs hela inlägget

Kommentarer

AUG
01
Prylbloggen:

Fler hjälmnyheter

John Whitaker presenterade redan i vintras sin nya och sportiga Victory-hjälm. Nu har precis färgglada "Duo-Tone Dial-to-fit" släppts. Lite cykelhjälmskänsla får jag, men jag gillar det, en frisk fläkt med lite färg på hjälmhyllan. Vad tycker ni, vågar ni ha färg på huvudet?


Hjälmarna är lätta, ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

JUL
31
GPA:s Speed Air-hjälmar slog stort inför Hongkong-OS 2008, men det var länge sedan vi fick se några nya hjälmmodeller från företaget. Nu är den dock här, den nya 4S Red Line-kollektionen.  
Man har med dessa nya modeller satsat stort på att förbätta säkerheten, skalsystemet sägs ge en dubbelt så s ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

JUL
30
Prylbloggen:

Dyrgripar från Glock

Den österrikiske vapentillverkaren Glock utökar sin ridsportsatsning hela tiden. I helgen arrangerades fantastiska tävlingar på den magiska hemmaarenan Glock Horse Perfomance Center i Treffen. Givetvis har man även en egen kollektion, där flera av prylarna bär sponsorryttaren Edward Gals signatur. S ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

JUL
25
Prylbloggen:

Fårskinn på grimman

Just nu är det lätt att man får skav från grimman, jag har testat olika varianter, men det enda jag tycker fungerar är fårskinn. Att sätta på lösa luddbitar känns lite väl klumpigt till vardags, men det finns några olika grimmor med fastsytt fårskinn som fungerar bättre. Schockemöhle Sports Melbourn ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

JUL
24
Eskadrons glittrigaste och glammigaste kollektion Platinum är på väg ut i svenska butiker "as we speak". Precis som tidigare innehåller den främst kläder och prylar i svart, brunt och guld/beige – i glansiga material och med extra blingbling.
 


Den här gången innehåller kollektionen även en de ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

JUL
23
De här färgglada gummiflärparna är ingen accessoar, utan ett hjälpmedel för att slippa avtrampade skor. ShoeSecure skruvas fast på framskon i broddhålen, de täcker alltså baksidan på framskorna och hindrar då att hästen trampar av dem med bakfötterna. Hjälpmedlet är designat för användning både när ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

JUL
22
Nu när det är t-shirtväder ute är det lite extra kul med snygga skärp. Det är ju då det syns om man har lagt ner lite extra krut på att piffa till outfiten med något fint runt midjan. Helrätt just nu är i alla fall dessa flätade textilskärp, där Equiline har ett stort utbud av färger. 
Equilines s ...
Läs hela inlägget

Kommentarer
Sida: första  föregående 1 2 3 4 5 ... 188 nästa  sista