Hästskötarbloggen

Så där  då har ca 3 månader gått och imorgon flyger jag och Alex hästar hem till kylan igen. Hur vi ska överleva vet jag inte?! Någon som har något bra tips!? 

Vi gjorde de 3 sista starterna här idag och det gick mycket bra, Canora blev 5a och Boss blev 9a, Eldorf hoppade väldigt bra men fick ett nedslag. Alla hoppade de en 140 speed klass. Flecu hoppade 145an i onsdags med ett tidsfel men blev 9a så alla våra hästar har avslutat mycket bra. 

Allt är packat med våld och det är inte många millimeter där det finns utrymme för någonting ska jag lova, men det känns som att jag fått med mig allt och att vi är så gott som redo för att åka. Transporten kommer och hämtar oss på morgonen sen kommer hästarna stå i ångra boxar vid flygplatsen i Miami under dagen för att sen på kvällen flyga hem till Europa och Amsterdam, sen kommer hästarna få vila innan det blir Tyskland och sen hem till Sverige. 

Känns lite vemodigt att lämna denna lilla värld, vi har haft en fantastisk tid med fina resultat och mycket annat skoj, sen på ett annat sätt ska det bli lite kul att få komma hem till alla vänner och familj osv. Men som sagt hade jag inte haft något emot att stanna lite längre. Här är varmt och skönt, just i detta nu är klockan snart 23 och jag sitter ute i bara linne och jeans och den är mycket behagligt. 

Jag lovar att när jag kommer hem och får tillgång till min andra dator så ska ja göra en lång resumé av denna tiden och jag har massor av fina bilder att lägga ut. Nu är det bäst att jag sover imorgon kommer bli en lång dag. Vi hörs snart och vem vet kanske ses vi :)

mvh Ida Lövgren


Läst 18121 ggr Kommentarer Kommentera

Det är inte direkt lockande att höra om alla minusgrader hemma och snömängden som faller ner, vi trivs mycket bättre här då får jag erkänna. Just nu är klockan halv 6 på kvällen vi är klara i stallet och nu sitter jag på vår uteplats i shorts och t-shirt och försöker pränta ihop ett blogginlägg.

  
Våra hästar är helt tävlingslediga denna veckan så det finns inte direkt något at berätta på den fronten. Vi tränar på och njuter av dom sista veckorna av solen och bara hoppas på att vädret vänt i Europa innan hemfärd.

Jag och Alex red ut idag på Eldorf och Boss, det finns så otroligt många fina gårdar här - man blir väldigt inspirerad av att se dem. Det är helt otroligt, här man lever verkligen i en hästvärld, allt man behöver finns här inom ett närmare avstånd! Tänk att vi gjort så många starter utan att ens ha kört lastbilen en enda meter, det är också väldigt skönt även om jag inte har något emot att köra. 

 

Nu ska jag ta tag i att äta någon form av kvällsmat och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda! 


/Mvh Ida Lövgren

 


Läst 18704 ggr Kommentarer Kommentera

Hästskötarbloggen

Madelen jobbar som hästskötare åt Douglas Lindelöw. I denna blogg berättar hon om sin innehållsrika vardag – under och mellan tävlingarna.

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare




Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.