Hästskötarbloggen
JAN
21
2015
Klicka på en bild för att starta bildspelet. Klicka er in på bildspelet och häng med mig en dag i stallet!

Läst 33325 ggr Kommentarer Kommentera
JAN
15
2015
Klicka på en bild för att starta bildspelet. Heeej!
Nu har det gått sådär lång tid mellan mina inlägg igen och jag kommer knappt ihåg vad som hänt sen sist... :)
Det mesta rullar på som vanligt för oss här på Strömsholm. Just nu tränas hästarna för fullt inför kommande tävlingssäsong, som vi längtar efter att få komma ut igen! Borta bra men hemma bäst som man brukar säga ;)

En rolig sak som hänt den senaste veckan är att det har flyttat in en ny liten häst, och förhoppningsvis stjärna, i stallet! En treåring som Jens har fött upp och som vi nu äger tillsammans! Målet och planen är just nu att rida in och förbereda den lilla till treårs-testet. Ska bli roligt och spännande att se vad det kan bli av honom :)

Gör som sist och tömmer mobilen på bilder så missa inte bildspelet!
Och fråga gärna om det är något ni undrar. Nu har jag äntligen fått igång ett fungerande internet hemma i lägenheten så nu är förutsättningarna för att blogga lite bättre :)

Läst 35686 ggr Kommentarer Kommentera

Hästskötarbloggen

Madelen jobbar som hästskötare åt Douglas Lindelöw. I denna blogg berättar hon om sin innehållsrika vardag – under och mellan tävlingarna.

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare




Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.