Hästskötarbloggen
Klicka på en bild för att starta bildspelet.

Hej och God Jul på er!
Här i Florida har vi det jättebra och julen närmar sig med stormsteg. Har inte någon direkt julkänsla men vi gör vårt bästa! Vi har skaffat gran och klätt den, julstrumporna hänger uppe och vi har dekorerat julkakor.

Hästarna mår bra och vi tävlade lite i förra helgen, dom skötte sig jättefint. Catara vann till och med hennes klass redan första dagen, andra dagen hade hon en snabb tid, men tyvärr föll sista bommen. Catherine och Dino gjorde sin första start tillsammans med ett tidsfel.

Min mamma var här under två veckors tid det var jättemysigt, vi hann med väldigt mycket roliga saker som till exempel Epcot i Orlando.

Jag har satt ihop ett litet bildspel, hoppas ni vill titta :-) 


Nu är det dags för mig att gå upp och ta tag i den här dagen. God Jul och ta hand om varandra!

Mvh Ida


Läst 25855 ggr Kommentarer Kommentera
DEC
12
2015

Hej på er!

Nu sitter jag i lastbilen på väg till Olympia. Med mig har jag Paridon Magi. Det är en ganska lång resa, med två övernattningar. Vi sover som vanligt första natten i skåne, sen åker vi till Patrik Kittel i Tyskland idag och imorgon kör vi sista biten till Olympia. Det som är riktigt läskigt är vänstertrafiken som väntar….

Det känns lite konstigt att åka utan någon av "mina" hästar. Dom kan jag utantill vad dom gör, vad dom vill ha och hur dom vill ha det. Vi har alltid samma reserutiner med våra hästar men alla har ju sitt speciella för att dom ska må som bäst. Magi är otroligt rar. Väldigt ödmjuk och snäll, Anton däremot är ju väldigt tydlig med vad han vill. Jag har rest med Magi en del förut men det var ett tag sen nu. Men vi ska nog klara oss bra! Det ska bli kul att få tävla i Olympia, jag har inte varit där förut.

Hemma på Lövsta så är det full fart, imorgon börjar resan till Florida. I år åker Jossan och Angelica dit med hästarna. 

Det är Anton, Lombard, Benetton, Horatio, Tim, Agastrofos och Turyn som åker dit av hästarna. Hela det gänget är vana att åka dit nu, jag tror dom vet vad som väntar!

Det kommer bli konstigt att vara utan Anton och Cinco så här länge, men jag vet att dom älskar Florida, vem gör inte det liksom :)

Tinne flyger dit efter Olympia och hästarna flyger nu på Tisdag. 

Återkommer med en uppdatering och lite bilder från Olympia när vi kommit fram!


Läst 23277 ggr Kommentarer Kommentera

Hästskötarbloggen

Madelen jobbar som hästskötare åt Douglas Lindelöw. I denna blogg berättar hon om sin innehållsrika vardag – under och mellan tävlingarna.

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare




Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.