Redaktionens pryltips - Paljetter pryder Equilines vårkollektion

Redaktionens pryltips

MAR
28
2015

Paljetter pryder Equilines vårkollektion

Som många andra av vårens kollektioner börjar nu även Equilines trilla in i butikerna. Vi har fått en titt på plaggen som är sportiga – med detaljer som paljetter och blommiga mönster. En trend är att många av plaggen pryds av paljetter.

EQUILINE 2014-12-15 CATALOGO

EQUILINE 2014-12-15 CATALOGO

EQUILINE 2014-12-15 CATALOGO

EQUILINE 2014-12-15 CATALOGO

På just denna tröja är hela framsidan paljetterad, dessutom är texten på ryggen satt i paljetter. Det är kanske ingen vardagströja utan den passar nog mer när man vill vara extra fin på tävlingsplatsen. Rekommenderat pris är 1199 kr. 

Som i tidigare kollektioner finns det även denna säsong olika tävlingstoppar att välja mellan. Vissa har paljettdetaljer medan andra pryds av bland annat strass, spets och blommiga mönster. 

EQUILINE 2014-12-15 CATALOGO

Tävlingstopp med paljetter vid kragen (rekommenderat pris 869 kr).

Tävlingstopp med spetsdetaljer (rekommenderat pris 979 kr).

En lite annorlunda topp i ett genomskinligt tyg, med ett linne under (rekommenderat pris 1199 kr). 

EQUILINE 2014-12-15 CATALOGO

När det kommer till tävlingskavajer hittade jag en modell jag tycker ser väldigt intressant ut. Den är tillverkad i en snygg, klarröd färg med svarta inslag och gömda knappar. Modellen ser, trots den figursydda passformen, följsam ut. Eller vad tycker ni? Rekommenderat pris är 5499 kr. 

Om man vill ha en mer diskret kavaj kanske denna är något att införskaffa inför tävlingsäsogen. Figursydd modell med paljetter som pryder sidan. Rekommenderat pris är 5299 kr. 

Ridbyxorna i kollektionen går i en mer gråaktig skala. Alla har elastiska benslut med olika typer av silikonskoning, plus diverse detaljer.  Denna ridbyxa har en mellanvariant när det gäller skoning. Det är lite mer än endast knäskoning, men inte fullt lika mycket som en helskoning. Det rekommenderade priset är 2299 kr. 

Knäskodd ridbyxa i sporttigt utseende. Rekommenderat pris är 2399 kr. 

Denna ridbyxa i jeansliknande material känns väldigt vårig. Även den har silikonskoning vid knäslutet. Rekommenderat pris är 2199 kr. 

I en tidigare kollektion från Equiline fanns det en ridbyxa där silikonskoningen var i ett blommigt mönster. Den ridbyxan blev en storsäljare och sålde slut rätt fort. I denna kollektionen kan man hitta en ridbyxa som går helt i ett blommigt mönster. Kanske nästa storsäljare? Rekomenderade priset är 1999 kr.

 

I samma stil som den klarröda tävlingskavajen hittar vi denna funktionsjacka med svarta paneler. Jackan är sydd i ett tunt och smidigt softshellmaterial som ska vara vattenavvisande, vindtätt och ha andasfunktion. Rekommenderat pris är 1999 kr. 

En längre modell på jacka. Denna påminner mer om en regnjacka då den har tejpade sömmar, är vattentät och har en god andasfunktion. Rekommenderade priset ligger på 1799 kr. 

Tunn, stickad kofta – perfekt för de svala sommarkvällarna! Rekommenderat pris är 979 kr. 

Vi hittar även lite mer färgstarka plagg. Som denna pikétröja med stor logga på ryggen (rekommenderat pris 759 kr).

En mer neutral piké med detaljer i orange (rekommenderat pris 749 kr).

För herrarna finns det bland annat ett helt kit i en härlig, grön färg. Kitet består av en softshelljacka (rek pris 549 kr), sommarskor ( rek pris 999 kr) och skärp (rek pris 829 kr). 

EQUILINE 2014-12-15 CATALOGO

Dags för ett nytt, vårfräscht schabrak till hästen? Denna modell finns i flera olika färger. Rekommenderat pris är 869 kr.

I det stora hela känns kollektionen rätt sportig. Vad tycker ni om kollektionen? 

Återförsäljare

Equiline.it

Hela kollektionen


taggar


Läst 37341 ggr


Mer från prylbloggen

Jag hittade riktigt fina smycken från Ashley's Fine Equestrian Jewelry, ett smyckesföretag som har specialiserat sig på att göra smycken inspirerade av ridsporten. Men smakar det så kostar det, drömma kan man dock alltid!
   

Vackert hängsmycke i form av en ridstövel och stigbygel. Ridstöveln är i 14 karats gult guld och stigbygeln samt sporren är i 14 karats vitt guld. Priset ligger på höga 1.538 dollar, cirka 13.000 svenska kronor.
Till produkten
 

Ridstöveln finns även i en billigare variant, där stöveln är i silver och stigbygeln samt sporren i 14 karats gult guld. Priset hamnar då på 550 dollar, cirka 4.650 svenska kronor.
Till produkten
 

Hängsmycke i form av en sadel i 14 karats guld. Prislappen ligger på 895 dollar, cirka 7.600 svenska kronor.
Till produkten


Dressyrsadeln i 14 karats guld går på 1.420 dollar, cirka 12.000 svenska kronor.
Till produkten
 

Halsband i 14 karats guld, där bettet är prytt av diamanter. Dock en saftig prislapp på 2.399 dollar, cirka 20.300 svenska kronor. 
Till produkten
 

Stelt armband i form av hästben i 18 karats guld. Priset ligger på 1.960 dollar, cirka 16.600 svenska kronor.
Till produkten 
 

Vi hittar även olika små berlocker som ska fästas på ett armband. Här ett hästtäcke i 14 karats guld för 495 dollar, cirka 4.200 svenska kronor.
Till produkten
 

Eller varför inte en höbal i 14 karats guld för 460 dollar? Alltså cirka 3.900 svenska kronor...
Till produkten


Det finns även en transport i 14 karats guld för 654 dollar, cirka 5.500 svenska kronor.
Till produkten

Lyxigt, eller hur?


Cajsa Ekström Arman

Cajsa Ekström Arman



Läst 9582049 ggr Kommentarer Kommentera

Vi snubblade över dessa riktigt somriga toppar från det brittiska märket Caracal Equestrian. Det är ett relativt nystartat märke, med idén att ge traditionella ridkläder extra lyx och flärd.
  
Än så länge finns det endast olika toppar i deras kollektion, men planen är att i framtiden utöka sortimentet.

Kläderna är designade av ryttaren Ailsa Reeve, som ansåg att utbudet av tävlingskläder för ryttare var ganska tråkigt. När hon examinerats från Manchester School of Art började hon skissa på en ny, "roligare" kollektion till ryttarna på tävlingsbanan. Och resultatet är knappast tråkigt! Eller vad tycker ni? 
  

Alla toppar är tillverkade i 100 procent bomull och priset på de ärmlösa topparna ligger mellan 45 och 50 pund.
  


De kortärmade topparna kostar mellan 35 och 50 pund. 
  


 
Caracal Equestrian


Cajsa Ekström Arman

Cajsa Ekström Arman



Läst 9640947 ggr Kommentarer Kommentera

I vår- och sommarkollektionen från danska märket Montar hittar vi klassiska ridbyxor – men även modeller för ryttare som vill synas och sticka ut från mängden. Vad säger ni, någon av modellerna som tilltalar er?

Själv tycker jag att det är roligt att tillverkarna vågar satsa på lite annorlunda mönster på ridbyxorna. Även om det klassiska kanske faller mig allra bäst i smaken... (För pris och mer information kontakta din närmaste återförsäljare.)

/Produkt-Cajsa


Cajsa Ekström Arman

Cajsa Ekström Arman



Läst 9659882 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Redaktionens pryltips »



Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.