Så hittar du ditt prenumerantnummer

Så hittar du ditt prenumerantnummer

Får du tidningen Hippson hem i brevlådan idag så är du prenumerant och har därmed tillgång till magasinet.hippson.se och allt digitalt innehåll. Första gången du loggar in måste vi knyta ihop din redan existerande prenumeration med ditt digitala konto. För att kunna göra det behöver du ange ditt unika prenumerantnummer.

Prenumerantnumret är en åttasiffrig kod som alltid står i anslutning till din adress på plasten som tidningen levereras i eller på din senaste räkning.

Har du inte möjlighet att ta reda på ditt prenumerantnummer kan du ta kontakt med info@hippson.se och uppge ditt namn och gatudress dit tidningen skickas så kan vi leta upp det åt dig. När du väl har ditt prenumerantnummer kan du sedan aktivera ditt konto.

På plasten

På inbetalningskortet

Har du tillgång till ett inbetalningskort hittar du ditt prenumerantnummer ovanför ditt namn högst upp på bladet.


Publicerad: 2016-02-11


Senaste numretLäs mer om nummer 5 2023

– Tema: Hantera konflikter i stallet
– Porträtt: Stephanie Holmén
– Grunda för god kondition

– Lätt i handen med bomövning
– Är havre så dåligt, egentligen?
– Allt om ledinflammationer
...och mycket, mycket mer!

Läs numret på premiumsajten

Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.