Personuppgiftslagen - PUL

Artikel

Publicerad: 2005-11-11

Personuppgiftslagen - PUL

De personuppgifter du anger vid medlemsanmälan kommer att lagras i vårt dataregister i enlighet med PUL. Registret används för att användaren ska kunna logga in på Hippson och använda dess funktioner, samt för att kunna kontakta dig vid eventuella vinster eller publicering av insänt material. Vi lagrar även statistik och de trafikloggar som uppkommer då du använder Hippson.

Dina personuppgifter kommer inte att lämnas ut till tredje part. Däremot kan vi komma  att publicera ditt namn och din bostadsort på sajten, till exempel om du vinner pris i någon av våra tävlingar.

Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa.

Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Om du inte vill att uppgifterna om dig skall finnas kvar i vårt register så skall du kontakta oss skriftligen eller via e-post och begära ett avlägsnande av personuppgifterna.

När du registrerar dig som medlem samtycker du till att Hippson behandlar personuppgifter om dig i enlighet med det ovanstående.

Hippson AB
Box 26008
100 41 Stockholm
Organisationsnummer: 556632-7838
info@hippson.se

Historisk hästgård med sagolik inramning

Hippson News

I vacker miljö mitt i Skåne, i den lilla byn Bjärröd, ligger en stilfull och påkostad hästgård med en anrik historia och allt man kan tänkas behöva.

Ridhus, utebana, rundbana och två stall vackert inramat i historisk bygd

Ryttare på väg upp ska få chansen

Hippson-TV

Inför Nations Cup i Falsterbo fick FEI en pratstund med Henrik Ankarcrona. Han berättar hur han tänker kring att ge ryttare på väg upp chansen.

Förbundskaptenen i hoppning vill ha "mixade" lag

Saracen Horse Feeds SverigeAnnons

Förebygg att hästen drabbas av magsår

Länge ansåg man att det främst var högpresterande hästar som fick magsår. I dag vet vi att magsår förekommer hos alla slags individer, även hos fritidshästarna.

Pia Prahl: "Med alfalfa kan man öka magsäckens buffertförmåga"

Kajsa satsar uppåt – trots sjukdomen

Hippson News

Kajsa Ryder lider av hjärntrötthet men satsar inom ridningen ändå. Nu har hon debuterat 1,40-hoppning, här berättar hon mer om sina mål.

”Hjärntröttheten fortfarande en stor del av mitt liv”

Försökte starta häst med sår i munnen

Hippson News

Ryttarens häst hade sår i munnen och veterinären sade till henne att rida på hackamore. Men hon försökte starta med bett. Ryttaren stängs nu av.

Disciplinnämnden har beslutat i ärendet

Svenska dressyrlaget till EM uttaget

Dressyr

Nu är det klart vilka som rider EM i dressyr för Sverige, som avgörs i Rotterdam i augusti. Det är en stark trupp som tar sikte mot ny medalj.

Bo Jenå: ”Vi har en fantastisk bredd på toppen i dressyren just nu"

Klart vilka som rider ponny-EM för Sverige

Hippson News

Svenska ridsportförbundet meddelar att det nu är klart vilka som rider ponny-EM för Sverige. Ryttare i fälttävlan, dressyr och hoppning gör sig redo.

Stark svensk trupp beger sig till Polen

Steve Guerdat om SWB-hästen Bianca

Hippson-TV

Under Falsterbo Horse Show fick SWB en pratstund med Steve Guerdat om Bianca. Här berättar han om hur det var kärlek vid första ögonkastet.

Delar med sig av sina tankar kring embryotransfer

Bloggar på Hippson Se alla bloggar

Svensk GaloppAnnons

Allsidig träning ger hållbara galopphästar

Annika Sjökvist, 35 år, är professionell galopptränare på Bro Park. Här berättar hon om hästarnas upplägg, som både innehåller dressyr och ridning på fälten.

Annika Sjökvist: ”Det ska vara mjukt och välbalanserat”

Staffan vill debattera framtidens fälttävlan

Hippson News

En debatt om framtidens format för fälttävlan har tagit fart. Staffan Lidbeck berättar mer om vad som måste göras – för hästarnas och sportens bästa.

Lidbeck: ”Måste göra det schysstare för hästarna”

Klassisk voltövning ger lösgjord och mjuk häst

Ridövning

Det här är en ridövning som de flesta ryttare nog har provat på någon gång. Men det är lätt att glömma av den när man sitter på volten och "trimmar".

Favorit i repris: Går att variera i det oändliga

Nordsvenska fölet Nougat har spring i benen

Hippson-TV

Vi fick tips om det här fölet, som får glädjefnatt i hagen, av ägaren Katharina Magnusson på Kullhagens nordsvenskar i Lilla Edet. Visst är han härlig?

Video + intervju: Vill bli "fälttävlansnordis" när han blir stor

Så känns det att rida terräng i Aachen

Hippson-TV

I helgen vann Ingrid Klimke på Hale Bob Aachens maffiga fälttävlan. Hon red som så ofta med hjälmkamera och vi får följa med runt banan. Håll i er!

Video: Häng med under Ingrid Klimkes segerritt

Slog svårlastad häst med spö på tävlingsplats

Hippson News

En person har dömts av SvRF:s disciplinnämnd till böter och avstängning. Detta efter att ha slagit en svårlastad häst på en tävlingsplats.

Personen nekar till att ha slagit hästen

Viktigt ha koll så fodret inte självantänder

Foder

Varje år brinner det på ett antal hästgårdar runt om i landet. Dessa tragedier kan ha olika orsaker, elfel och självantändning av foder är några av dem.

Kloka tips som tål att upprepas: "Man ska vara medveten om risken"

Svenska FoderAnnons

”Nu ser du på namnet vad fodret innehåller”

Du kan vara trygg när du handlar svenskt foder från svenska bönder. Och med ett nytt Hippo-sortiment i nya säckar blir det enklare att välja rätt i kraftfoderdjungeln.

Mindre socker och stärkelse – i enlighet med forskningsrön

Stuteri blir världsarv enligt Unesco

Hippson News

Ett stuteri i Tjeckien får status som världsarv, rapporterar Sveriges radio. För över 400 år sedan började man avla fram den så kallade kladruberhästen.

Anses vara en av Europas ledande institutioner för hästavel

Ponnyn Martin förgyller äldres vardag

Hippson-TV

Ann-Charlotte Israelsson och ponnyn Martin har varit på besök på ett äldreboende i Västerås. Där förgyllde den lilla ponnyn de äldres vardag.

Se Svenska hjältar-klippet i Hippson-TV

13 hästar nominerade till unghäst-VM

Dressyr

Andreas Helgstrand och hans företag Helgstrand Dressage har inte mindre än 13 hästar nominerade till unghäst-VM i dressyr.

Fem av de nominerade hästarna är godkända hingstar

Nina Rademaekers säljer topphästen Dorano

Hippson News

Nina Rademaekers har sålt Dorano. Tillsammans har de gjort en fantastisk resa och valacken kommer alltid ha en speciell plats i Ninas hjärta.

Nu söker hon en framtida GP-stjärna: ”Ett tufft beslut”

Ladda mer