Hippson-tv

Hippson-TV

Här samlas hästiga videoklipp, både från Hippson-redaktionen och som har laddats upp på andra sajter. Tipsa gärna redaktion@hippson.se om du hittar en rolig eller intressant nätfilm.


Framridning med Tinne Vilhelmson-Silfvén

En bra framridning är grunden för en bra prestation inne på tävlingsbanan. Hur gör toppryttarna när de rider fram? Hur gör de för att temperera sin häst perfekt? Hippson träffade Tinne Vilhelmson-Silfvén innan världscupdressyren i Globen och pratade framridning.
Sett 2077 ggr

Fälttävlansträning inomhus med Magnus Gällerdal (4:35)

Claes Bonde vann en träning för VM-ryttaren i fälttävlan, Magnus Gällerdal. Han fick många bra tips på hur man kan träna fälttävlanshästen inomhus för att förbereda den för utomhussäsongen på terrängbanan.
Sett 1286 ggr

Ridskolegänget får hjälp av proffset (4:16)

Dressyrryttaren Minna Telde höll lektion för en grupp ridskoleryttare på Upplands Bros ryttarförening utanför Stockholm, en gråkulen novemberdag.
Sett 1928 ggr

Hovslageri med modern teknik (3:19)

Den här filmen hör till och kompletterar Hippson-artikeln: "Här tar hovslagarna hjälp av modern teknik". Läs gärna artikeln först!
Sett 617 ggr

Så broddar du hästen (3:11)

Det börjar bli säsong för broddar! Hippson visar hur du broddar på hästen och tipsar om vilka broddar som ska användas när.
Sett 1898 ggr

Kändisarna hopptränar inför Globen (02:55)

I år kommer publiken att få se åtta kändisar göra upp i en stilhoppningsklass i Globen. Hippson har varit med under en av träningarna och träffat Gry Forsell, som är en av kändisarna som ska hoppa.
Sett 2214 ggr

Hippson möter Sara Molvidsson (5.16 min)

Sara Molvidsson är en ung hoppryttare med massor av talang. Hon har vunnit SM för young riders och nu satsar hon på att komma med i utmanartruppen till landslaget i hoppning. Hippson har träffat henne hemma på gården på Ekerö, utanför Stockholm.
Sett 1540 ggr

Longera din häst på rätt sätt (4,52 min)

Här visar och förklarar Karin Engström, som är unghästutbildare och lärare på Flyinge, grunderna i longering av den vuxna hästen.
Sett 2887 ggr

Förändra galoppsprången (3,23 min)

Hoppryttaren Helena Persson bjuder på en enkel men nyttig övning där häst och ryttare tränar på att förändra galoppsprångens längd och antal mellan hindren i en serie, utan att förändra rytmen mellan hindren.
Sett 1299 ggr

Dags att klippa hästen? Här får du tips från proffset!

Det börjar bli hög tid att klippa många hästar redan nu. Men hur får man till en riktigt snygg klippning? Och vad ska man tänka på när man ska klippa hästen? Vi har tagit hjälp av Helena Persson, som är en hejare på att klippa hästar.
Sett 2325 ggr

Sida: första  föregående 1 ... 341 342 343 344 345 ... 349 nästa  sista  
Prenumerera på Hippson-TV