Philippa Ral rockar loss i stallet – glömmer kameran

Hippson-TV

Hippson News

Publicerad: 2018-01-17

Philippa Ral rockar loss i stallet – glömmer kameran

Dressyrryttaren Philippa Ral fick feeling när hon var i stallet. Dock glömde hon bort övervakningskameran, något som bjuder oss tittare på ett skratt. Och faktiskt är det inte första gången. 

Text: Annelie Eriksson
Foto: Privat
  
Hej Philippa! Vem är det som dansar loss i stallet?
– Det är faktiskt jag som är den skyldiga... Jag fick lite feeling och släppte loss, och glömde för ett ögonblick övervakningskameran!
  
Härligt! Man blir nästan sugen på att dansa själv... Har någon annan glömt kameran och rockat loss tidigare?
– Det inträffade faktiskt en incident när jag var på middag. Jag får ett sms om att larmet har gått i stallet och ser i telefonen att en av mina fyraåringar glatt vandrar runt på egen hand. 
  
Hoppsan, kunde han fångas in snabbt?
– Ja, efter att jag enbart hade fått tag på min 90-åriga farfar – som åker och väcker mina föräldrar – ser jag sedan min pappa på övervakningskameran. Han försöker bokstavligen putta tillbaka ”Chops” in i boxen.
  
Se bilder från "Chops" äventyr här:

Hippson har tidigare besökt Philippas drömstall, missa inte bildspelet här!
Mer i Hippson-TV

Hertas hingstföl visar redan framfötterna inför terrängen

För drygt en vecka sedan fölade Frida Anderséns pensionerade OS-häst Herta. Ut kom en liten hingst med Singular LS La Silla som far. Under fredagen delar Frida med sig av två härliga filmer på Instagram – som ger en inblick i hur framtiden som fälttävlanshäst kan se ut för Hertas son. Titta och njut!


Sett 5886 ggr
Kommentarer

RF:s representant: "Var är alla vuxna?"

I ett halvtimmeslångt inslag på Expressen-TV, om SR:s dokumentär Hästgården, intervjuas Daniel Velasco – som gjort dokumentären – och Malin Andersson som är chef för idrottsutveckling hos Riksidrottsförbundet.
  
Bland annat ifrågasätts vuxenvärldens och ridsportens organisationers ansvar och frånvaro i den situation som rått under många år på den aktuella ridskolan.
– Man hade kunnat reagera men det har man inte gjort, säger Velasco bland annat i intervjun.

Källa: Expressen-TV


Sett 2747 ggr
Kommentarer

Tv-reportern stoppar lös häst på galoppbanan

Hayley Moore är en före detta jockey som jobbar för tv-kanalen At the races. Vid en tävling nyligen kom en häst lös och sprang varv på varv på banan, tills Hayley bestämde sig för att stoppa den.


Sett 14365 ggr
Kommentarer

Thomas Lévêque – ryttaren i succéklippet

I drygt en vecka har klippet med det modiga och skickliga ekipaget dykt upp titt som tätt i sociala medier. Frågan har varit – vem är ryttaren? Vi vet!


Sett 37584 ggr
Kommentarer

En svalkande fläkt är aldrig fel

Det är inte bara vi tvåbenta som längtar efter luft i värmen. Den här ponnyn har fått en fläkt strategiskt placerad utanför boxen – visst ser det härligt ut!


Sett 3078 ggr
Kommentarer

Tjuvkika på Nellies realityserie

I dag är det premiär för Nellie Berntssons realityserie "Nellie" på Viafree. Där får vi i tio avsnitt följa ryttaren och influencern i vardagen med hästarna, familjen, pojkvännen och vänner.
  
I premiäravsnittet får tittarna följa med Nellie på fotojobb i Danmark och till Las Vegas för konsert med Justin Timberlake, se avsnittet
HÄR.


Sett 4056 ggr
Kommentarer

Ryttare gör viral succé efter flossning till häst: ”Blev deras segerdans”

De tre ponnyryttarna Nellie Aronsson, Emma Kåberg och Alicia Edh Hayward gjorde i helgen succé på tävlingsbanorna, och tog sig vidare till eliten i ponnydressyr. På sociala medier har deras variant av trenddansen ”flossa” spridit sig som en löpeld.


Sett 11946 ggr
Kommentarer

Unga ryttarens uppmaning till bilförare – passera hästar med försiktighet

Sjuåriga Chloe Phillips har insett hur viktigt det är att motorfordon passerar hästar med försiktighet. Efter att hon själv blivit omkörd av en buss i hög hastighet ville hon på eget initiativ spela in en video. Detta för att nå ut med budskapet till förare.


Sett 5628 ggr
Kommentarer

Hungrig terrängponny charmar internet: “Luta dig bakåt”

Ponnyn Basil och hans lilla ryttare Ella charmar just nu internet i ett klipp. Ute på terrängbanan verkar gräset vara alldeles för gott – och Ella ramlar av gång på gång. Den lilla ryttaren klarade sig dock utan blessyrer från äventyret och var snabbt uppe i sadeln igen.


Sett 9362 ggr
Kommentarer

Paris, Kendall Jenner och häftiga hästkrafter

Vem är egentligen snabbast genom Paris gator, i reklamklippet från Longchamp? Kendall Jenner eller hästen? Se själva – och höj volymen för att höra det härliga ljudet av hovar i galopp.


Sett 5042 ggr
Kommentarer


Galleriet på Hippson Market

Populärt hos Granngården

Husbloggare

VM, skratt och tårar

Portugal-bloggen

Dagen före tävling!

Therese

Antagningsprov

Hippologbloggen

Till Husbloggarna