Se fyraåriga Springbank II VH – årets segrare i DWB

Hippson-TV

Unghästar och avel

Publicerad: 2018-03-12
Fløjhingst Springbank II VH

Springbank II VH ist auf der Dänischen Warmblutkörung in Herning mit einer besonderen Prämie ausgezeichnet worden! Der 4-jährige Hengst v. SKOVENS RAFAEL x DE NIRO überzeugte mit außergewöhnlicher Bewegungsqualität. Alle Hengste bei uns in der Mediathek: ▶️watch.clipmyhorse.tv/HerningHorseShow

Publicerat av ClipMyHorse.TV Deutschland den 11 mars 2018

Se fyraåriga Springbank II VH – årets segrare i DWB

I helgen korades SWB:s stolthet Springbank II VH (född 2014, e. Skovens Rafael – De Niro, uppfödare Västra Hoby stuteri) till segerhingst bland fyraåringarna i danska Herning. Clipmyhorse bjuder ovan på ett klipp på den smått overkliga unghingsten, med gångarter utöver det både vanliga och ovanliga.
  
Uppfödaren Tobias Hansson på Västra Hoby äger honom tillsammans med Helgstrand Dressage och Kristina Hennix, och ryttare är Severo Jurado López. Jo då, svenska hästar står sig absolut i den internationella konkurrensen!

Springbank vid hand:

Springbank II VH by Skovens Rafael/De Niro awarded Champion Stallion in Danish Warmblood 2018 for 4yo 😀🌟🐴

Publicerat av Helgstrand Dressage den 11 mars 2018Mer i Hippson-TV

Uppsittningsutmaningen fortsätter: "Är det kanske studsmaterial i stövlarna?"

Jörgen Larsson skapade en snackis i sociala medier när han hoppade upp utan sadelgjord. Fler ryttare följer efter, i går visade vi exempelvis hur Macus Westergren både satt upp och hoppade gjordlöst. Men hittills är det Pontus Gravander som har mest spänst i benen. 


Sett 13637 ggr
Kommentarer

Marcus Westergren hoppar utan sadelgjord

Jörgen Larssons klipp där han satt upp i sadeln utan sadelgjord blev en viral succé. Marcus Westergren vill inte vara sämre, i ett klipp på Instagram hoppar han upp i sadeln och hoppar sedan hinder utan sadelgjord. Vem kan tänkas ta det ett steg längre – och med vad?


Sett 14599 ggr
Kommentarer

Har du också en dold (stall-)talang?

De flesta av oss har nog någon dold talang. Alltså en helt meningslös sak vi kan göra och som kan funka bra för att lätta upp stämningen i olika sammanhang. Men inte till så mycket annat. Som personen i det här klippet – vi undrar bara hur man får med det i ett CV. Hästskit-skopa-upp-proffs kanske…


Sett 1894 ggr
Kommentarer

VM-arrangören hyllar hästen i vacker film

I september är det VM i Tryon, USA. Inför mästerskapet hyllar arrangören hästen som bär oss, tävlar med oss, tröstar oss, läker oss och jobbar med oss i en vacker film.


Sett 2099 ggr
Kommentarer

Sitter upp med stil – utan pall och sadelgjord

För vissa är det en utmaning att sitta upp på hästen utan pall, men Jörgen Larsson visar att det går utan sadelgjord också. Hippson ringde upp honom för att höra mer.


Sett 54612 ggr
Kommentarer

Smakprov på Dujardins GP-debut med framtidshästen

Charlotte Dujardin är tillbaka på Grand Prix-nivå. Nu med det nioåriga stoet Mount St. John Freestyle. De gjorde nationell debut i helgen i Hartpury och det blev seger direkt med 81 procent. Se ett klipp från klassen här ovan.

>> Arkiv: Dujardin GP-vinnare igen


Sett 3664 ggr
Kommentarer

Fåraktig uppvärmning inför Grand Prix

Inför Hermès Grand Prix i Paris provhoppade en skock får (!) banan. Ett pausnummer uppskattat av publiken. Man undrar ju om de hoppade fram tillsammans med hästarna – troligtvis inte… Nästan mest imponerande är den tvåbenta ledarens graciösa hoppsasteg i kort galopp!


Sett 5159 ggr
Kommentarer

Får hjälp att fånga hästen av mopedist

Den här ryttaren har tappat sin häst och den ger sig av på trafikerade vägar i full fart. Hon får hjälp att följa efter den av en mopedist och de försöker även fånga den stressade hästen. Inte helt lätt från en moped, men det slutar väl till slut.


Sett 7080 ggr
Kommentarer

Painstoet Gaya älskar katter – och hjälper matte genom en tuff tid

Annica Skogsberg, som bor utanför Uppsala, har skickat in ett klipp på det fina samspelet mellan hennes fyraåriga sto Gaya och stallets nyfikna kattungar. Hon berättar också hur viktig hästen är och har varit för henne under de tuffa cancerbehandlingarna.


Sett 2664 ggr
Kommentarer

Ariante vet hur man lurar mattes kompis

Matilda Erlandssons åttaåriga valack Ariante Cruz, eller "Ville" som han kallas, vet precis hur man kan "köra" med mattes kompisar. Hans 179 centimeter i mankhöjd gör att han enkelt kan försvåra när tränset ska på.


Sett 8119 ggr
Kommentarer


Galleriet på Hippson Market

Populärt hos Granngården

Husbloggare

Back home

Portugal-bloggen

Upp-och-ner, upp-ner.

Kajsa Boström

Hektiska dagar!

Therese

Till Husbloggarna