Hippson-tv

Hippson-TV

Här samlas hästiga videoklipp, både från Hippson-redaktionen och som har laddats upp på andra sajter. Tipsa gärna redaktion@hippson.se om du hittar en rolig eller intressant nätfilm.


"Hallå, när är det dags för frukost?"

Har du också en häst som tydligt visar vad den vill? Här har vi någon som vill att frukosten skulle stått framdukad för längesedan. 


Sett 848 ggr

Glädjen när man blir uttagen till VM

Dressyrryttaren Abi Lyle, Irland, vet hur man uttrycker sina glädjekänslor. När hon fick beskedet att hon skulle få åka till VM var det glädjetårar, hopp, skrik och champagne som gällde.


Sett 920 ggr

När man ska filma med dottern på axlarna: "Nu bajsar jag"

När Ida-Maria Källqvist Alm tävlar är maken med och stöttar, håller koll på dottern Saga och filmar ritten. Ett uppdrag som inte alltid är helt lätt, i det här klippet kommer, då, treåriga dottern Saga på att hon nog, sittandes på pappas axlar, behöver göra nummer två. Men pappa måste filma klart Ida-Marias ritt på egna uppfödningen IMK Boccherini.

(Ursprungligen publicerad i november 2020)


Sett 41977 ggr

När vattenmelon är det bästa som finns

Vattenmelon är så härligt läskande, söligt och svalkande i sommarvärmen – det tycker inte bara vi tvåbenta.

Till klippet


Sett 2118 ggr

En svalkande dusch kan aldrig vara fel

Det har varit hett, så hett, överallt i Europa en tid nu. Och såväl två- som fyrbenta söker efter svalka och skugga. Den här hästen njuter av en svalkande dusch.

Till klippet


Sett 905 ggr

Svensk fika smakar allra bäst

När man är på tävlingar i Sverige så smakar svensk fika allra bäst. Här är det hästen Prudence Castanoo, som tävlades av Stephanie Holmén i Falsterbo, som tar en smakbit på bullen som någon placerat på perfekt nåbart avstånd.

Se klippet på Instagram


Sett 3426 ggr

Handlade lunch i "Ride-thru" på Stureplan

Varför inte ta en lunch på stan? De ridande poliserna från Polisrytteriet i Stockholm svängde förbi en restaurang på Stureplan för att köpa take away. Personalen blev både glad och förvånad över de fyrbenta gästerna. 


Sett 1967 ggr

Ett riktigt härligt lerbad är det bästa som finns

Den här hästen gillar lera – kanske mer än de flesta vad det verkar. Vad den tvåbenta person som ska ta hand om leran tycker kan man ju ana.

Till klippet på Instagram


Sett 2247 ggr

Modevisning med stalltema

Ibland känns det som att man lever i ridbyxorna och garderoben ekar tom. Men då kan man ta inspiration av den här  modevisningen – man tager vad man haver helt enkelt.

Till klippet på Instagram


Sett 3403 ggr

Efter dramatiken: Fölet In a Moonlight mår bra med sin nya amma

Det var omtumlande dygn för Ina Bromander och hennes fölunge för ett par veckor sedan. Efter en dramatisk resa till djursjukhus förlorade fölet sin mamma som fått tarmvred. Men tack vare stoet Mirella K, som tog sig an rollen som amma, kunde fölet leva vidare. Nu delar Ina med sig av ett nytt härligt klipp där föl och amma lever sitt bästa liv i gräshagen och njuter av att matte kommer ut och kliar på dem då och då. 


Sett 1881 ggr

Prenumerera på Hippson-TV

Senaste numret

Läs mer om Hippson nr 3

– TEMA: Förebygg skadorna
– Porträtt: Jessica von Bredow-Werndl
– Bli en stjärna på rakriktning

– Som gymträning för hästar
– Skydda din häst mot fästingar
– Stallmaskiner som underlättar
...och mycket, mycket mer!

Läs numret på premiumsajten

Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Hippson AB Vallgatan 16, 302 42 Halmstad

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.