Hippson-tv

Hippson-TV

Här samlas hästiga videoklipp, både från Hippson-redaktionen och som har laddats upp på andra sajter. Tipsa gärna redaktion@hippson.se om du hittar en rolig eller intressant nätfilm.


Kreativ markarbetsövning med jultema

Svårt att få julkänsla? Kanske kan det då hjälpa till att plocka fram den här övningen med bommar under ridpasset! Kreativt uppbyggd som en julgran och en stjärna.


Sett 1393 ggr

Alva Lander och Herbie – en dansade julklapp: "Alla tyckte att det var väldigt roligt"

När det vankades klubbmästerskap hos Hogsta dressyrryttare gjorde Alva Lander med sin Herbie Hancock Graftebjerg ett spontant framträdande. Iklädda en julklappskostym tog de sig an sitt kürrprogram och slutade på en fjärdeplats.


Sett 5068 ggr

Tränar byte med full gas …

Dressyrryttaren och tränaren Henry Boswell bjuder på ett klipp där han ska börja introducera byten på en unghäst. Kanske skulle momentet ha föregåtts av en check av att broms och styrning fungerar först, för det går inte riktigt som han har tänkt sig den här gången.


Sett 19162 ggr

Hunden Charlie stjäl showen under snögaloppen

När Yohanna Andersson är i stallet är hennes hund "Charlie" en ständig följeslagare. Senast när det var dags för en härlig snögalopp med treåringen "Nasse".
– Men Charlie hade andra planer och tog över filmtiden, eller så tröttnade han på att Nasse aldrig busar, säger Johanna med ett skratt.


Sett 8866 ggr

Firar lucia på stranden – till häst!

Stall Liori bjuder på ett härligt luciatåg, inspelad på Hafstens strand förra året. Sätt på ljudet och se det fina klippet! Har ni firat lucia med häst i år?


Sett 1778 ggr

Carl Hester tränar i solskenet

Den brittiska dressyrryttaren Carl Hester gillar att rida utomhus, det har han berättat i många sammanhang. Och man kan förstå varför när man ser klipp från hans fantastiska utomhusbana där han tränar med Vogue.


Sett 2733 ggr

"Shit happens" – och ett gott skratt förlänger livet

FAVORIT I REPRIS: Det här klippet publicerades ursprungligen i november 2019. Hippson väljer nu att publicera det på nytt.

Att mockning är skitgöra har man ju hört. Och ibland blir det just skitgöra i extra bemärkelse, som när du halkar med skottkärran på väg upp på gödselstacken och får innehållet i den välfyllda kärran över dig. Men ett gott skratt förlänger livet, eller hur?


Sett 18655 ggr

Åtta snabba med Peder Fredricson

Vad håller Peder Fredricson motiverad – och vad är han mest stolt över i sin karriär? I helgen har Peder tävlat i Geneve och arrangören passade på att göra en kort intervju med världsettan.


Sett 3064 ggr

Dags för fölmys i hagen

Om du kliar på mig så kliar jag på dig. Och mamma vill vara med på ett hörn också. Visst längtar ni också efter varma dagar och fölhäng i hagen?


Sett 1532 ggr

En häst som verkligen älskar snö

Den här hästen uppskattar snö och det ordentligt. Är det snö ska man rulla sig, springa omkring och gräva runt – annars vet man ju inte att det är snö helt enkelt.


Sett 16579 ggr

Sida: första  föregående 1 2 3 4 5 ... 452 nästa  sista  
Prenumerera på Hippson-TV

Aktuella samarbeten

Foderspalten
I hästhälsans tjänst
Uppfödaren i centrum
Foderbloggen

Senaste numret

Läs mer om Hippson nr 6

– TEMA: Kom längre med tekniken
– Porträtt: Louise Romeike
– Hjärngympa för ryttaren

– Tips från fotografen
– När är hästens karriär över?
– Sissela Smiths favoritövning
...och mycket, mycket mer!

Läs numret på premiumsajtenSenaste expertsvaren

När är vaccinet mot eksem på marknaden?
Mälaren Hästklinik svarar
Är det farligt att spruta igång stoets brunst?
Mälaren Hästklinik svarar
Rutinerad häst som plötsligt vägrar hoppa vattengrav
Lennart Lindelöw svarar


Tipsa oss

Här kan du skicka in tips eller uppslag till oss på redaktionen.