Tio lyckliga ryttare rider final i GP-ponnyn

Senaste nytt

2011-02-20

Tio lyckliga ryttare rider final i GP-ponnyn

KUNGSBACKA: Tio lyckliga unga ryttare tog sig genom nålsögat vid söndagens semifinal och går vidare till final i GP-ponnyn under Göteborg Horse Show i Scandinavium.

Läs mer i Tidningen Ridsportsenaste nytt

2017-06-26

Lina Forsberg tog hem segern i U25-klassen i Össjö

Lina Forsberg och Caloj tog hem segern i U25-klassen i Össjö efter en rasande snabb terrängritt. Rutinerade Lina Forsberg har ridit U25-klasser tidigare och tog förra året hem andrapriset med sin Kaizen i Flyinge under Fälttävlansveckan.

Läs mer i Chevalmedia.se
2017-06-26

GCT: Felfria ritter av Mathilda Karlsson i Monaco

Även om det inte blev någon svensksuccé vid Global Champions Leauge och Global Champions Tour i Monaco blev det fina ritter av Mathilda Karlsson. Under första omgången red hon felfritt över 1,55 med AD Quontina.

Läs mer i Tidningen Ridsport
2017-06-26

Tobbe Larsson: ”Det är kärleken till hästen som enar oss”

Hästartisten Tobbe Larsson är aktuell med Open Home Training, Tobbe Camp och uppvisning i Falsterbo. Här berättar han om friesern som flyttade in på ett slott, myter inom hästhanteringen och hur han vill locka nya utövare till hästvärlden.
– Jag struntar i om du håller på med islandshästar, rider på ridskola eller tävlar OS. Det är kärleken till hästen som är intressant, säger han.

Läs mer på Hippson.se
2017-06-25

SM-guld i lagdressyr till Särö ryttarförening

Särö ryttarförening visade tidigt under helgen att SM-guldet i lagdressyr borde följa med dem hem till västkusten. Så blev det också – och egentligen var det nog aldrig någon riktig diskussion.

Läs mer på Hippson.se
2017-06-25

Dressyr: Paulinda Friberg vann första kvalet i ny GP-serie

Vid helgens nationella tävlingar hos Everlövs ryttarsällskap avgjordes under söndagseftermiddagen det första av tre kval i den nya GP-serien Live Arena & Dressage Power Grand Prix Tour. Premiären vanns av Paulinda Friberg på Di Lapponia T.

Läs mer på Hippson.se
2017-06-25

Hästekipage gick omkull – hästen låg på rygg

Räddningstjänsten fick larmet strax innan 17.30-tiden på söndageftermiddagen. En häst med ryttare hade då gått omkull söder om Lenhovda, vid riksväg 31. Enligt SOS Alarm låg hästen på rygg och kom inte upp av sig själv. När räddningstjänsten anlände till platsen hade dock hästen lyckats komma upp för egen maskin.

Läs mer i Smålandsposten
2017-06-25

Fälttävlan: Christoffer Forsberg trea i Belgien

Christoffer Forsberg och Hippo's Sapporo har i helgen plockat en fin topplacering i belgiska Arville. Ekipaget slutade trea i CIC**.

Läs mer i Tidningen Ridsport
2017-06-25

Många härliga bilder från Hästens dag i Krapperup

För femtonde året i rad var det under söndagen dags för Hästens dag i Krapperup. Och precis som vanligt hade många hästentusiaster vallfärdat till platsen för att uppleva en dag i hästens tecken. Helsingborgs Dagblad bjuder på många härliga bilder.

Läs mer i Helsingborgs Dagblad
2017-06-25

GP-seger i Rotterdam för Peder och H&M All In

Rotterdam visar sig från sin bästa sida och våra svenska ryttare åker hem med flera fantastiska resultat i bagaget. Även söndagen fick ett finfint avslut när Peder Fredricson och H&M All In tog hem segern i eftermiddagens Grand Prix.

Läs mer på Hippson.se
2017-06-25

7-starfinalisterna till Falsterbo Horse Show är klara

Den sista delfinalen i 7-Star Spring Tour har ridits på Åby och därmed är det klart vilka ryttare som får rida finalen i Falsterbo.

Läs mer på Hippson.se
2017-06-25

Seger för Malin Baryard och H&M Second Chance

Malin Baryard Johnsson och H&M Second Chance vann söndagens ackumulatorhoppning i Rotterdam. Läs mer i Sportkollen.

Läs mer på Hippson.se
2017-06-25

Rolf-Göran Bengtsson: ”Det visar lagets styrka”

Rolf-Göran Bengtsson kom trea med en relativt ny häst i en 1,55-klass på midsommardagen. Och på midsommarafton var han felfri med Clarimo Ask i första rundan av nationshoppningen, sedan ströks hästen inför andra rundan. För Hippson berättar Rolf-Göran mer om tävlingarna i Rotterdam.

Läs mer på Hippson.se
2017-06-25

Ahlmann upp i totalledning i Global Champions Tour

Efter en andraplats i lördagens GCT tar Tysklands Christian Ahlmann över ledningen i touren. Han har just nu 154 poäng.

Läs mer i World of Showjumping
2017-06-25

Italienaren Alberto Zorzi vann GCT:s Grand Prix i Monaco

Italienaren Alberto Zorzi vann lördagens Global Champions Tour i Monaco, där det för en gångs skull inte var något svenskt deltagande.

Läs mer i World of Showjumping
2017-06-25

Rolf-Göran Bengtsson 1,55-trea med nya hästen Spring Dark

Rolf-Göran Bengtsson var trea i lördagens stora hoppklass i Rotterdam med nya förmågan Spring Dark. Det elvaåriga stoet kom till Rolf-Göran Bengtssons stall för några månader sedan och i helgen var det debut på 1,55-hinder.

Läs mer i Svenska Ridsportförbundet

 Tillbaka till Nyhetsarkivet


Galleriet på Hippson Market

Populärt hos Charlies

Husbloggare

Gothenburg Summer Tour Dag 5

Saras vardag

TREVLIG MIDSOMMAR!!!

Hippologbloggen

Tro på det du gör!

Kajsa Boström

Till Husbloggarna