Vi är Sporten
Presenteras i samarbete med: Svensk Travsport

Vi är Sporten

"Vi är Sporten" är Svensk Travsports projekt för att lyfta fram aktiva inom travsporten. I den här artikelserien får du träffa några av dem.


Sandra trodde inte man kunde ha hästar som "riktigt" jobb

Vi är Sporten
Sandra Erikssons genombrott är sensationellt. Ändå fanns det inte på kartan för Norrlands hetaste travtränare att hon skulle kunna arbeta med hästar som ett yrke.
Läs mer

Super-Caroline får sin energi från hästarna

Vi är Sporten
Hon är en tvärhand hög och har kallats för en gummiboll. Caroline Linder berättar att det är av hästarna hon får sin energi.
Läs mer

Hästskötaren som bytte Frankrike mot Sverige

Vi är Sporten
Arthur Leportier är en 27-årig fransman som varje morgon går upp klockan halv sex för att ta hand om Milliondollarrhyme – en av Sveriges bästa hästar.
Läs mer

Om Vi är Sporten

Travet är så mycket mer än bara ett spel. Det är en naturkraft, som engagerar människor i hela landet – från Boden i norr till Jägersro i söder. I grunden handlar det om tusentals människor som älskar att vara med sina hästar och ännu fler som älskar att titta på när de hästarna gör upp om vem som är snabbast runt banan.

Läs mer på www.viärsporten.se

Senaste numret

Läs mer om Hippson nr 4

– TEMA: Ryttarfys
– Porträtt: Ingrid Klimke
– Travhoppa för styrka

– Lär hästen piaff
– Köp och import av iberiska hästar
– Bli en mästare på vattenhinder
...och mycket, mycket mer!

Läs numret på premiumsajten

Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Hippson AB Vallgatan 16, 302 42 Halmstad

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.