Annelies GHS-blogg

Göteborg Horse Show 2013

Här samlar vi all bevakning från Göteborg Horse Show 2013. Nyheter, bakom-kulisserna, intervjuer, bildspel, Hippson ShoppningCam, erbjudanden och mycket mer.


APR
23
2013

Malin om Tornesch synfel


I denna intervju med SVT berättar Malin om Tornesch synfel och att han aldrig riktigt lyckats i Göteborg. Är det så att han inte trivs där?


Läst 5505 ggr Kommentarer Kommentera

APR
20
2013

Vad händer i Göteborg just nu?


 

Ni har väl inte missat att följa Gothenburg Horse Show på Facebook? Där blir ni uppdaterade om allt som händer innan arenan öppnas upp och första ryttaren rider in!

Just nu kan man se detta:

 

 

 


Läst 6519 ggr Kommentarer Kommentera

APR
20
2013

Häng med till mitt GHS!


 

Hej läsare, nu är det dags!
  
Efter veckor av förberedelser och månader av längtan är det äntligen dags för Gothenburg Horse Show och de dubbla världscupfinalerna!

  
Jag packar ner datorn, pussar hästen Cajza farväl och lämnar övriga familjen hemma för några fantastiska dagar i Göteborg.  

För precis som jag gjorde under Stockholm International Horse Show har jag fått chansen att ta med mig er bakom kulisserna.

 

Jag är förväntansfull och har många roliga planer för att försöka bjuda på så mycket som möjligt under Gothenburg Horse Show!

Mina kära kollegor här på Hippson kommer att bevaka tävlingarna och resultaten, men vad händer egentligen utanför arenan - nere i stallarna?

 

  
Till min hjälp bakom kulisserna har jag hästskötarna Sara Lord (Tinne Vilhelmson Silfvén), Ida Lövgren (Alexander Zetterman) och My Almqvist (Jens Fredricson).
De är Hippsons nya husbloggar-trio och ansvarar tillsammans för Hästskötarbloggen här på Hippson. Deras skyddslingar tar dem nästa vecka till de stora tävlingarna i Göteborg och de har lovat att ge oss alla detaljer om veckan och helgen ur deras ögon.

 

Håll utkik efter deras första inlägg - som kommer i början på veckan!


Alla är vi peppade inför en spännande vecka i Göteborg! Ses vi där?


Bästa hälsningar,

Annelie Lundkvist


Läst 6002 ggr Kommentarer Kommentera
Sida: « första « föregående 1 2 3 4 


Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.