EM-bildspel

EM 2011

Välkommen till Hippsons EM-sajt för Dressyr, Fälttävlan och Hoppning. Här hittar du allt från de tre olika grenarna.


SEP
19
2011

Bildextra: Guldfesten!


Klicka på en bild för att starta bildspelet.

 
Se ett bildspel med härliga foton från den individuella finaldagen i Madrid, då vår svenske hjälte Rolf-Göran Bengtsson tog EM-guld. Det första individuella mästerskapsguldet för Sverige någonsin!
 
FOTO: Tomas Holcbecher/Holcbecher.com


Läst 22240 ggr Kommentarer Kommentera

SEP
17
2011

Bildspel: EM bakom kulisserna


Klicka på en bild för att starta bildspelet.

   
Missa inte vårt matiga bildspel från EM-veckan så här långt. Det började med veterinärbesiktning och under fredagskvällen tog Tyskland lag-guld. Sverige blev femma och OS-kvalade, men svenskarna var ändå besvikna. De hade ju hoppats på medalj...
 
FOTO: Tomas Holcbecher/Holcbecher.com


Läst 19013 ggr Kommentarer Kommentera

AUG
29
2011

Bildspel från EM i fälttävlan 2011


Klicka på en bild för att starta bildspelet.

  
Snacka om att fälttävlans-EM i Luhmühlen var ett spännande mästerskap för svensk del. Det rörde på sig rejält i resultatlistorna mellan grenarna och länge såg det ut som att vi skulle få en individuell medalj till Sverige - genom Sara Algotsson Ostholt på Wega. Nåväl, laget kom fyra och kvalade till OS nästa år - det var det viktigaste!
 
Här bjuder vi på ett gäng härliga bilder tagna av Tomas Holcbecher/Holcbecher.com.


Läst 24721 ggr Kommentarer Kommentera

AUG
24
2011

Nostalgi: Fälttävlans-EM förr och nu


Klicka på en bild för att starta bildspelet.

 
I veckan drar EM i fälttävlan igång i tyska Luhmühlen. Vi laddar upp med lite EM-bilder från 70-talet och framåt. Roligt att se är att så många kvinnor har vunnit fälttävlans-EM genom åren!
 
FOTO: Kit Houghton/FEI


Läst 19415 ggr Kommentarer Kommentera

AUG
21
2011

Bildspecial: Brons-festen!


Klicka på en bild för att starta bildspelet.

 
Under söndagseftermiddagen blev Patrik Kittel på Watermill Scandic historisk genom att ta individuellt brons i kür på EM i Rotterdam. Guldet gick till Adelinde Cornelissen och silvret till Carl Hester. I det här bildspelet återupplever vi den härliga bronshelgen.
 
FOTO: Tomas Holcbecher 


Läst 15399 ggr Kommentarer Kommentera

AUG
19
2011

Bildspecial: Grand Prix-yra i Rotterdam!


Klicka på en bild för att starta bildspelet.

 
I går, torsdag, säkrade det svenska EM-laget i dressyr sin OS-plats inför nästa år - genom en mycket fin fjärdeplacering. Dessutom blev det brittiska laget historiskt genom att norpa guldet framför näsan på både Tyskland och Holland. Här bjuder vi på ett bildspel från lagtävlingen med vackra foton från ridsportfotografen Tomas Holcbecher.


Läst 15138 ggr Kommentarer Kommentera

AUG
14
2011

Bildspel: Dressyrstjärnor EM-laddade i Hickstead


Klicka på en bild för att starta bildspelet.

 
I veckan (17-21/8) rids senior-EM i dressyr i Rotterdam, där ack så viktiga OS-platser står på spel. Det svenska laget är ett av dem som ännu inte har kvalat till de olympiska spelen i London nästa år. 
Sista veckan i juli tävlade flera EM-aktuella dressyrryttare, dock inga svenskar, under World Dressage Masters i brittiska Hickstead. För många av dem blev det sista tävlingen innan EM. Här bjuder vi på ett bildspel därifrån!
 
Text & foto: Sara Silfverberg


Läst 21787 ggr Kommentarer Kommentera


Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.